Barion Pixel
Ez itt a lifelong learning

Sosem tudhatsz eleget!

Blog

Instagram alkalmazások, videók és fotók felturbózásához

2017. november 27. | Dörnyei Barbara

# # # # # # # # # #

Már az Instagram is egyre népszerűbb a vállalkozások körében, ha nem is érte még utól a Facebookot, de biztosan tör előre. Így aki versenyben szeretne maradni, annak bizony az Instagramon is jelen kell lennie. Sőt, már nem elég csak képeket posztolni, itt is be kell vetni ügyes alkalmazásokat, hogy ki tudjunk tűnni a tömegből. Egy korábbi posztomban összeszedtem már néhány mintát, de a videók és fotók komolyabb szerkesztéséhez, tuningolásához, most mutatok néhány dolgot, amitől nem csak szép leszel, hanem érdekes is.

Semmi pánik, talán nem lesz meglepő de már ezekre is vannak nagyon jó kis alkalmazások, nézzük meg tehát, hogy milyen lehetőségek vannak, a beépített filtereken túl.

A videók persze az Instagramon is hasítanak, érdemes tehát nem csak fotókat, hanem mozgóképeket is posztolni az Instagramon is.

A Boomerang tulajdonképpen egy videó alkalmazás, amivel egy gombnyomással készíthetsz egy 10 képből álló sorozatot, amiből egy olyan mini videót készül, ami lejátsza, aztán visszatekeri és újra lejátsza magát, mindezt a gifekre emlékeztető stílusban. A kész videót azonnal közzé teheted, de el is mentheted egy későbbi időpontra. Az alkalmazás, elérhető iOS-re és Androidra is.

A Hyperlapse szintén videók készítésére alkalmas, méghozzá time-lapse videók készítésére, az alkalmazás korrigálja a felvétel rázkódását. A felvétel lehet egyszeres sebességű, de akár a 40-szeres sebességet is választhatod. Így készíthetsz nagyon menő videókat magadnak.

Ne veszítsd el a horizontot, használd a Horizon alkalmzást, ami segít azoknak is, akik hajlamosak összevissza forgatni a telefont felvétel közben, a Horizon segítségével még ők is tudnak stabilan vízszintes videót készíteni.

A Magisto egy olyan alkalmazás, melynek segítségével a hozott anyagból a lehető legjobb minőségű videót készíti, a stílust és a hozzá passzoló zenét te választod ki, a többi az alkalmazás dolga, a végeredmény pedig nagyon egyedi lesz!

Készíthetsz a fotóidból szép kollázsokat is,  ehhez egy nagyon ügyes eszköz a PicStitch. Üröm, az örömben, hogy ez sajnos csak iOS-re elérhető. De semmi pánik, van olyan alkalmazás, ami ugyanezt tudja Androidon is, ez a Layout.

 

Swipeable – készíts panorámaképeket, és 360 fokos, forgatható fotókat! Ez egy, a megszokottól nagyban eltérő nézőpont, a siker garantáltan nem marad el!

 

A TinyPlanet igazán jó móka lesz, mert ezzel az alkalmazással pillanatok alatt bármilyen képből halszem optika hatásút készíthetsz!

 

 

Ha szeretnél a képeken feliratokat elhelyezni, akkor a Quick az, amit mindeképpen érdemes kipróbálnod. Ez a feliratozó alkalmazás Androidra és iOS-re is elérhető.

Ha szívesen játszol a fotókkal, akkor ajánlom még a Superimpose alkalmazást, amellyel, kivághatsz, összekeverhetsz különböző fotókat. Nem tetszik a háttér? Cseréld ki! Labda van a kezében? Tegyél a helyére sörös üveget! Csak a fantáziád szab határt, a vicces tartalmakat még mindig sokan szeretik.

Iratkozz fel YouTube csatornákra!

blog

Tanulás Designer Karrier Kérdezz-Felelek

Designer Karrier Kérdezz-Felelek

2022. január 25.

A múlt hét végén megtartott Kreatív Karriernavigátor nap után nagyon sok kérdés jött hozzánk, ezekre tegnap egy rögtönzött FB Live-ban válaszoltam, illetve fel tudtatok tenni egyéb kapcsolódó kérdéseket is. Kiből lehet designer? Én azt gondolom, hogy nem kell hozzá extra képesség. Nyilván aki tudja magáról, hogy általában nincs szépérzéke, nehezebben fog boldogulni, de már sok […]

Tovább a cikkre
Secured By miniOrange