Barion Pixel
Ez itt a lifelong learning

Sosem tudhatsz eleget!

Blog

Inspiráció

OWT Évkönyv – 2023: Az év legjobb webdesign tanulói munkái

2024. január 17. | Papp Kinga

# # #

Tekintsünk együtt vissza a 2023-as év legszebb pillanataira, lapozgassátok át velünk együtt a tavalyi év tanulói munkáiból összeállított válogatásunkat: letölthető a 2023-as OWT Évkönyv!

Az évkönyv lapjain keresztül betekintést nyerhettek a webdesign tanulóink lenyűgöző munkáiba. Minden oldal, minden kép, minden design elem a tanulóink szorgalmának, elkötelezettségének és tehetségének tanúbizonysága. Ők nem csupán megismerkedtek a webdesign alapjaival, de egyéni stílusukat is kifejlesztették, miközben a digitális világ kihívásaival is megküzdöttek. 

Minden projekt egy újabb lépés volt diákjaink fejlődési útján, és büszkék vagyunk arra, hogy támogathattuk ezt az utazást. Ez az évkönyv nem csak egy bemutatója annak, hogy mire képesek diákjaink, hanem egy inspirációs forrás is a jövő generációi számára, akik egy új hivatásra vágynának.

A három legjobb munkát most ráadásul különdíjban is részesítettük. 3 tanulónk az évkönyvben való szereplés mellett egy-egy oklevelet és egy-egy emlékdíjat kapott az egész éves szorgalmáért, kitartásáért és fantasztikus eredményeiért.

A tanulók munkáinak sokszínűsége lenyűgöző: arculat egy bormárkának, egy méhészetnek, webdesign egy jóga stúdiónak és még sorolhatnánk, de a szavak helyett beszéljenek inkább ezek a csodaszép munkák. 

Az év tanulója díjak egyikének nyertese: B. Jenei Beáta life coach webdesign és arculat projektje

Büszkén mutatjuk be B. Jenei Beátát, aki lenyűgöző utat járt be a webdesign és arculattervezés világában. Beáta története inspiráló mindenki számára, aki valaha is úgy érezte, hogy az új kihívások elérhetetlenek számára.

Beáta útja 2021-ben kezdődött az OWT kezdő tanfolyamával, ahol nulláról kezdve sajátította el a webdesign és grafikai alapokat. Képességei és elkötelezettsége annyira kiemelkedő volt, hogy 2022-ben már a Prémium+ képzés résztvevője lett, mindezt miközben második gyermekét nevelte. 2023-ban pedig Zsuval Karrier Auditon vett részt. Ez a kitartás és szorgalom tükröződik minden munkájában.

Beáta legutóbbi projektje, egy life coach számára készült webdesign és arculat, igazi mestermű. Az oldal modern, letisztult és felhasználóbarát designja tökéletesen tükrözi a life coaching szellemiségét. Az arculat elegáns, mégis friss és inspiráló, ami pont azt sugározza, amit egy life coach üzeneteinek kellene.

Ebben a projektben Beáta az arculattervezés és a webdesign iránti szenvedélyét ötvözte azzal a hihetetlen személyes növekedéssel, amit az elmúlt évek során elért. Büszkék vagyunk rá, hogy ő a mi tanulónk, és izgatottan várjuk, hogy milyen csodálatos dolgokat hoz létre a jövőben, miközben szabadúszó vállalkozását indítja be.

Gratulálunk, Beáta, az év tanulójának címért, és minden jót kívánunk a szabadúszó karrieredhez!

Az év tanulója díj nyertese: Farkas Bettina Nectaar Honey Elixir webáruház design és arculat projektje

Örömmel mutatjuk be az év egyik legkiemelkedőbb projektjét, a Nectaar Honey Elixir webshop webdesignját és arculatát, melyet tehetséges tanulónk, Farkas Bettina készített. 

Bettina élete során számos területen próbálta ki magát, de végül a webdesignban találta meg igazi szenvedélyét. Egy másfél éves kisfiú anyukájaként és vállalkozóként határozott célokkal és elképzelésekkel érkezett hozzánk. A Nectaar Honey Elixir projektje ezt a szenvedélyt és professzionalizmust tükrözi.

A Nectaar Honey Elixir webshop designja a márka üzenetét, az egyszerűséget és természetességet, valamint a hajápolás személyes és tudatos módját tükrözi. Az oldal hangsúlyozza a méz pozitív hatásait a hajra és bőrre, és arra ösztönzi a vásárlókat, hogy természetes alapanyagokkal gondoskodjanak hajukról és bőrükről.

A design letisztult és modern, miközben a természetes összetevők és a minőségi szépségápolás hangsúlyozása átjárja az egész felületet. Bettina munkája nem csupán esztétikailag vonzó, hanem a tudatos fogyasztók igényeit is kielégíti, akik értékelik a természetességet és hajlandóak befektetni az egészséges haj- és bőrápolásba.

Gratulálunk Bettinának ehhez a lenyűgöző projekthez, mely nem csak a webdesign terén mutat új irányokat, hanem a személyes fejlődés és a karrierépítés terén is inspiráló példát állít. Bettina története bizonyítja, hogy soha nem késő új utakat keresni és megtalálni azt, ami igazán boldoggá tesz. Az ilyen típusú alkotások teszik a webdesign világát gazdagabbá és sokszínűbbé.

Az év tanulója díj nyertese: Készné Nádasi Viktória és a Protdo kutyás őrző-védő szolgáltatás arculatának megteremtése

Nagy örömmel osztjuk meg Készné Nádasi Viktória, a Pixelgyár Designer tanfolyam kiemelkedő diákjának munkáját, a Protdo kutyás őrző-védő szolgáltatás webdesignját és arculatát, amellyel elnyerte a 2023-as év tanulója díjak egyikét. 

Viktória, aki egy 4 éves kisfiú anyukája és végzettségét tekintve közgazdász, a marketing területén is sikeres karriert futott be, de igazi szenvedélyét és elégedettségét a webdesign világában találta meg. A Protdo projektje ezt a szenvedélyt és professzionalizmust tükrözi.

A Protdo egy kiemelkedő minőségű kutyás őrző-védő szolgáltatást nyújt, amely magas rangú ügyfeleket vonzana be, mint például milliomos vállalkozókat vagy diplomáciai személyeket. Viktória feladata egy letisztult, magas színvonalú, férfias és luxus környezetben mozgó ügyfeleket megcélzó arculat kialakítása volt.

Az arculat erőteljes, komoly és sötét színeket használ, például feketét, amely tökéletesen tükrözi a cég magas színvonalát és exkluzivitását. A logó letisztult és elegáns, mégis férfias jellegű, amely hűen jelképezi a cég és a csapat karakterét. A weboldal kezdőlapja a kutyás őrző-védő szolgáltatást és a cég filozófiáját mutatja be, hangsúlyozva a megbízhatóságot, hatékonyságot és az állatokkal szembeni elkötelezettséget.

Gratulálunk ehhez a lenyűgöző projektjehez! Viktória története bizonyítja, hogy az álmokat mindig követni kell!

Lapozd végig a teljes évkönyvet és inspirálódj webdesign tanulóink tavalyi munkáiból!

Ahogy lezárjuk ezt a felejthetetlen tanévet, és lapozzuk az évkönyv utolsó oldalait, szívünk tele van büszkeséggel és hálával minden diákunk iránt, akik idén részt vettek utazásunkban. De ahogy a napok egyre csak haladnak előre, izgatottan várjuk, hogy mit hoz a következő év.

Szolgáljon ez az évkönyv inspiráció forrásul mindazoknak, akik új karriert szeretnének építeni és megtalálni önmagukat egy kreatívabb pályán!

Iratkozz fel YouTube csatornákra!

blog

Virtuális asszisztens legyél vagy webdesigner?

Virtuális asszisztens legyél vagy webdesigner?

2024. február 01.

Mindkettő fantasztikus lehetőség arra, hogy elhagyd a hagyományos kereteket, mint szoros, rugalmatlan munkaidő, helyhez kötöttség vagy akár a bérplafon. Egy ponton találkozik is a két munkakör, ahol a grafikai munka már az asszisztenciába hajlik – designerként is végezhetsz weboldal adminisztrációt, közösségi média tartalom készítést vagy felügyeletet és virtuális asszisztensként is sokszor találkozni már-már tervezői munkába […]

Tovább a cikkre
Secured By miniOrange