Tanfolyamok – Webdesign Tanfolyam

Tanuld meg!

Készíts magad gyönyörű grafikákat, lenyűgöző
arculatokat, hatékony hírleveleket, online
reklámokat és profitorientált honlapokat!

Bézik

Ezzel a tudással be tudsz indítani egy online vállalkozást! Legyen saját honlapod, készítsd te a reklámjaid, hírleveleid, szerkeszd a fotóid!

Ezt választom!
3

Mit tartalmaz?

3 hónapnyi tanulást, heti egy leckével, hetente min. 4-6 óra időráfordítással

Kinek ajánljuk?

Azoknak akik gyorsan szeretnének haladni, de nem mélyülnének el a programozásban! Kisvállalkozások, bloggerek számára hasznos a csináld magad jellegű anyagunk, amellyel gyorsan elkészíthető egy honlap és az ahhoz tartozó marketing anyagok! Olvasd el a részletes tematikát is!

Prémium

Minden tudásunk ebbe csomagoltuk! Hasznosítsd a tanultakat a munkád során, vállalkozásodban vagy válassz egy új kreatív szakmát!

Ezt választom!
12

Mit tartalmaz?

12 hónapnyi tanulást, heti egy leckével, hetente min. 4-6 óra időráfordítással

Kinek ajánljuk?

Akár teljesen kezdőknek is, akik szeretnék megtanulni a honlaptervezést és készítést A-Z-ig! A tanfolyam megfelelő alapot nyújt, hogy később akár webdesignerként is dolgozz! Az anyag elvezet a kinyitom a Photoshopot fázisból az egyedül kódoltam le egy honlapot pontig! Olvasd el a részletes tematikát is!

Prémium+

Ha már van előképzettséged vagy rengeteg szabadidőd a következő félévben, akkor ez a csomag neked készült! A Prémium anyaga sűrítve!

Ezt választom!
6

Mit tartalmaz?

6 hónapnyi tanulást, heti két leckével, hetente min. 10-12 óra időráfordítással

Kinek ajánljuk?

Akik elég elszántak és a következő hat hónapban minden agysejtjükkel ide tudnak koncentrálni! A Prémium képzésünk hetente dupla adag leckével azoknak, akik hajlandóak odatenni magukat a gyors eredményekért! Olvasd el a részletes tematikát is!

Hogyan működik?

Felejtsd el, amit a tanulásról gondoltál eddig!

Hogyan működik
Nem kell alkalmazkodnod senkihez

Kóstolj bele ebbe a szabadságba! A saját székedben, gépeden és időbeosztásodban, amikor Neked a legjobb! Nem kell utaznod, felborítani az életed, mert iskolába jársz!

Hogyan működik
Folyamatos visszajelzések

A hagyományos tanfolyamokkal ellenben, nálunk akármikor is kerülsz gép elé, tudsz segítséget kérni zárt Facebook csoportunkban, lesz aki segít!

Hogyan működik
Bármeddig elérhető leckék

A tananyagokat később is elő tudod venni, újranézni! Más tanfolyamokkal ellentétben nem korlátozzuk a hozzáférést a tanfolyam idejére!

Hogyan működik
Támogató tanuló közösség

Attól, hogy online tanulsz, még nem leszel egyedül! Évek óta működő csoportunkban hasonló érdeklődésű, kreatív és segítőkész emberek lesznek a társaid!

Hogyan működik
Részletfizetési lehetőség

Nem vizsgáljuk az anyagi helyzeted, semmilyen igazolás nem kell ahhoz, hogy részletfizetéssel tanulj! Választhatsz 6 vagy Prémium esetén 10 részletben történő fizetést is!

Hogyan működik
100% pénzvisszafizetési garancia

Teljesen őrültek vagyunk! Igen, mi olyan garanciát vállalunk, mint semelyik más tanfolyam, mert tudjuk, hogy remek tananyagot fejlesztettünk!

A tudás ami Rád vár!

Tanulóink munkáiból