Hogyan tuningold fel az Instagramod? – Webdesign Tanfolyam

Hogyan tuningold fel az Instagramod?

2017. szeptember 29. - 12:36 • írta: Dörnyei Barbara

Ugye te is nyomulsz az Instagramon? Ma már minden valamire való vállalkozás jelen van a közösségi médiában és már jó ideje megtört a Facebook egyeduralma, egyre több vállalkozást találunk meg az Instagramon is. És ha már ott vagyunk, akkor annak is adjuk meg a módját, mert a megjelenés ott is számít! Az Instagramon a képi világon van a hangsúly, az üzenetünket tehát főként képekkel kell továbbítani. De vajon mit tehetünk, hogy ne legyen annyira unalmas, mivel dobhatjuk fel a szokványos fotókat? Ehhez keresgéltem a Creative Marketen olyan dolgokat, amik ebben a segítségünkre lehetnek.

Itt van mindjárt egy klassz kis csomag, ami 57 darab templateből áll, mind méretre szabva és teljes mértékben szerkeszthetők, igen, még a szöveg is. Így remekül használhatók egy Instagram kampányhoz!

 

Ha unalmasnak találod a hagyományos fotókat, akkor ezekkel a maskokkal egyedibbé teheted a képeid megjelenését. A csomag összesen több, mint 56 maskot tartalmaz, több stílusban és találsz benne állatformákat is.

 

Ha szeretnél többet az Instagram által felajánlott filtereknél, akkor érdemes megnézned ezt a csomagot, ami 24 Photoshop Filtert tartalmaz kifejezetten Instagram használatra előkészítve. Pár kattintás és máris mehet a kép az Instára!

Ha szeretnéd előre megtervezni és látni, hogy fognak kinézni a képeid az instagramon, akkor ezt a Photoshop Plannert, pont neked találták ki. Ennek segítségével feltöltés előtt is ellenőrizheted, hogy mi hogyan mutat majd!

 

Ez a kis alkalmazás nagyon izgalmas, mert a képeidből parallax videókat készíthetsz vele! A Qlilipin készítői azt ígérik, hogy a segítségével Photoshopban pár kattintással varázsolhatsz magadnak videóka pillanatok alatt.

 

Bár a naptárban még messze van a karácsony, a kampányok előkészítésén nem árt időben elkezdeni dolgozni. Ehhez lehet nagyon kellemes megoldás ez az animált effekt, amivel bármilyen képre hóesést varázsolhatsz!

 

Ez egy nagyon kicsi része a kínálatnak, ezken kívül milliónyi dolgot találhatsz még, nagyon sokféle stílusban, keress bátran! Érdemes körülnézni, ha másért nem, akkor azért, mert remek inspirációkat gyűjthetsz be másoktól! Jó nézelődést!

Ezeket láttad már?

A szerző: Dörnyei Barbara
Hosszú, kanyargós út után jutottam el először a netes marketing, aztán a web design világáig. Jelenleg a szívemhez igazán közel álló arculat tervezéssel és grafikus tervezéssel foglalkozom, leginkább kis- és középvállalkozások részére. Ezen kívül, mint OWT-s öregdiák, weboldalakat is készítek.Weboldalam: http://barberrydesign.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük