Adatvédelmi nyilatkozat – Webdesign Tanfolyam

Adatvédelmi nyilatkozat

Az “Online Webdesign Tanfolyam” www.webdesigntanfolyam.com, webdesigntanfolyam.hu illetve owt.hu domain neveken (továbbiakban Honlap) elérhető webhelyét a Pixelgyár Kft. üzemelteti.

Tiszteletben tartjuk az oldalunkon böngészők személyes adatokhoz fűződő jogait, ezek megvédéséért az alábbi adatvédelmi intézkedéseket hoztuk a vonatkozó adatbiztonsági és adatvédelmi előírásoknak megfelelően. Vállaljuk, hogy adatvédelmünk megfelel az Európai Parlament és a Tanács, 2018. május 25. napján hatályba lépő  2016/679 számú, a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről szóló általános adatvédelmi rendeletével (GDPR).

Röviden:

  1. Nekünk fontos adatai védelme! Eddig is az volt és ezután is az lesz! Ezért a személyes adatokat csak a törvényeknek megfelelően gyűjtjük és biztonságosan tároljuk!
  2. Harmadik félnek személyes adatokat nem adunk át, de bárkinek felvilágosítást nyújtunk a róla kezelt adatokat éritően.
  3. Marketing tartalmú üzenetet (eDM) csak hozzájárulással küldünk. Ezekről bármikor leiratkozhat!

Ez a tájékoztató irányadó minden olyan további esetben, szolgáltatás vonatkozásában, amikor valamely egyedi szolgáltatás külön az Adatvédelmi nyilatkozatra hivatkozik.

Az Adatvédelmi nyilatkozat az egyes szolgáltatásokhoz kapcsolódó Általános Szerződési Feltételek elválaszthatatlan részét képezi, azzal együtt értelmezendő és alkalmazandó.

Az Adatvédelmi nyilatkozat közvetlen elérhetősége: https://webdesigntanfolyam.com/adatvedelmi-nyilatkozat/

Az adatkezelés célja

A Honlapon a felhasználók háromféle módon, céllal adhatnak meg adatokat:

  • a weboldal használata során látogatással bocsátanak a Honlap tulajdonosának rendelkezésére személyes azonosításra nem alkalmas adatok formájában pl. Cookie
  • a Honlapon ingyenes oktatóanyagokra, hírlevélre feliratkozással név és email cím megadásával
  • a Honlapon tanfolyam, kurzus megrendelésével, a tanfolyam elvégzéséhez, a kurzus lebonyolításához

Az adatkezelő

Székhely: 2120 Dunakeszi Szilágyi u. 3.

Cégjegyzék szám:

Adószám: 23522597-2-13

Képviselői: Tóth Zsuzsanna és Szabó Gábor ügyvezetők

Adatkezelési felelős: Tóth Zsuzsanna

NAIH szám: NAIH-89897/2015

Ügyfélszolgálat email címe: gyar@pixelgyar.hu

Telefonszáma: +36 70 418 3474

 

Az adatkezelés módja

Ingyenes email tanfolyamra jelentkezéskor illetve hírlevél feliratkozáskor

a következő személyes adatok szükségesek: a feliratkozó keresztnevét és email címét kérjük el.

 

Kapcsolat oldalon ügyfélszolgálati kapcsolatfelvételkor

a következő személyes adatok szükségesek: az üzenetküldő teljes nevét, telefonszámát és email címét kérjük el.

 

Chat ablakban való kapcsolatfelvételkor

a következő személyes adatok szükségesek: a feliratkozó keresztnevét és email címét kérjük el.

Technikai okokból rögzítésre kerül a látogató user agentje vagyis böngészője, IP címe, valamint a regisztráció időpontja.

Blogposztokhoz hozzászóláskor

a következő személyes adatok szükségesek: a feliratkozó keresztnevét és email címét kérjük el. Ezt az adatot semmilyen más célra nem használjuk fel.

 

Tanfolyamokra jelentkezéskor

a következő személyes adatok szükségesek: a jelentkező teljes nevét és email címét,telefonszámát, számlázási nevét és címét, valamint jogi személyek esetén adószámát vagy közösségi adószámát kérjük el. Amennyiben az adott teljesítéshez szükséges, a postázási címét is rögzítjük.

Technikai okokból rögzítésre kerül a látogató user agentje vagyis böngészője, IP címe, valamint a regisztráció időpontja.

 

Közösségi adatkezelés

Sütik (cookiek)

„Weboldalunk sütiket (cookie) használ működése folyamán, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassa Önnek. Sütiket használunk emellett a weboldal látogatottságának, a felhasználói tevékenységeknek, valamint hirdetéseink teljesítményének mérése, elemzése céljából. A sütik használatát bármikor letilthatja!

Honlapunk a következő sütiket tárolja a felhasználókról:

performance:
[‘_tawkuuid’, ‘ss’, ‘tawkUUID’, ‘webforms’, ‘TawkConnectionTime’],

analytics:
[‘_gat’, ‘ga’, ‘__tawkuuid’, ‘_gid’],

marketing:
[‘ads/ga-audiences’, ‘collect’, ‘fr’, ‘tr’]

Valamennyi látogató érintett.

A sütik törlése:

A látogatónak joga van a sütik törléséhez vagy letiltásához. Az adatkezelés alapesetben 30, egyedi esetekben 90 napig tart.

A sütik kezelésére, használatuk letiltására vagy törlésére az ismert internet böngésző programoknak általában a beállításaik között, jellemzően a biztonság, adatvédelem vagy adatvédelmi beállítások elnevezésű almenüben, süti vagy cookie néven van lehetősége.

Facebook

Weboldalunk hirdetésére a Facebook által biztosított dinamikus hirdetés szolgáltatást alkalmazzuk, amely a felhasználók számára a weboldalunkon tett korábbi látogatásaik, a Facebook által kezelt közösségi oldalakon megadott adataik és az azokon folytatott tevékenységeik alapján hirdetéseink célzott és optimalizált megjelenítését biztosítja. A Facebook által elhelyezett cookie-król bővebben a https://hu-hu.facebook.com/policies/cookies/ címen kaphat tájékozatást.

Google Analytics

Weboldalunk látogatottságának, forgalmi adatainak, illetve teljesítményének elemzése, mérése céljából igénybe vesszük a Google Analytics szolgáltatást. A weboldalról összegyűjtött információk a Google számára automatikusan továbbításra kerülnek, viszont ezek nem tartalmaznak (nem is tartalmazhatnak!) személyes adatokat. Az összegyűjtött és továbbításra kerülő információk a weboldal látogatóinak beazonosítására nem, csupán a munkamenetek egymástól történő megkülönböztetésére alkalmas statisztikai adatok.
A Google Analytics által használt cookie-król (sütikről) további információ megtekinthető a következő linken:
https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage#analyticsjs

Google Adwords

Weboldalunkat a Google Adwords szolgáltatás használatával is reklámozzuk. A Google Adwords szolgáltatás a hirdetések hatékonyságának mérésére sütiket használ, a Google Adwords által használt cookie-król (sütikről) további információ megtekinthető a következő linken:
https://policies.google.com/technologies/ads

Linkek

Oldalaink más weboldalakra mutató linkeket tartalmazhatnak. A belinkelt internetoldalakra nem vonatkoznak a jelen adatvédelmi tudnivalók, hanem kizárólag az ottani adatvédelmi rendelkezések.

Az adatfeldolgozók:


Magyar Hosting Kft. H-1132 Budapest Victor Hugo u. 18-22.

+36 1 700 2323

https://www.mhosting.hu, info@mhosting.hu

Adatfeldolgozó adatkezeléssel összefüggő tevékenysége: tárhely szolgáltatás

KBOSS.hu Kft., 1031 Budapest, Záhony utca 7/C.

+36-30-35-44-789

https://www.szamlazz.hu, info@szamlazz.hu

Adatfeldolgozó adatkezeléssel összefüggő tevékenysége: számlázás, automatikus számlázás


UAB “MailerLite”
Paupio 28, Vilnius, Lithuania, VAT: LT100007448516

https://mailerlite.com,

Adatfeldolgozó adatkezeléssel összefüggő tevékenysége: email címlista kezelés, automatizált ingyenes tananyag küldés, hírlevél küldés

tawk.to inc.

tawk.to (SMS SIA) #6 – 8 Tirgoņu iela
Rīga, Latvia, LV-1050
support@tawk.to
https://www.tawk.to

Adatfeldolgozó adatkezeléssel összefüggő tevékenysége: chat felület biztosítása

 

Barion Payment Zrt.

1117, Budapest, Infopark sétány 1.

+36 1 4647070, https://www.barion.com

Adatfeldolgozó adatkezeléssel összefüggő tevékenysége: bankkártyás fizetés technikai biztosítása

 

Tigre Blanco Bt.

2230 Gyömrő, Határ u. 19.

Adatfeldolgozó adatkezeléssel összefüggő tevékenysége: könyvelés


Pócsik Emese ev.

8248 Nemesvámos
Kossuth Lajos u. 256.
Adószám: 79299376-1-39

Adatfeldolgozó adatkezeléssel összefüggő tevékenysége: technikai háttér biztosítása

 

GLS Hungary

2351 Alsónémedi, GLS Európa u. 2.
https://gls-group.eu/HU/hu/home

Adatfeldolgozó adatkezeléssel összefüggő tevékenysége: csomagszállítás

 

A Pixelgyár Kft. adatfeldolgozóinkon kívül más harmadik személlyel nem osztja meg az Ön adatait, kivéve, ha erre jogszabály kötelezi. Az adatfeldolgozók az átadott adatokat csak addig tárolják, ameddig az adott folyamathoz szükséges vagy amíg erre törvényi kötelezettségük van.

Az adatkezeléssel kapcsolatos jogok

Jog az adatkezeléssel kapcsolatos tájékozatáshoz

Ön a megadott elérhetőségeken keresztül írásos tájékoztatást kérhet tőlünk, hogy cégünk milyen adatait, milyen jogalapon, milyen adatkezelési cél miatt, milyen forrásból, mennyi ideig kezeli. Az Ön kérelmére haladéktalanul, de legfeljebb 30 napon belül, az Ön által megadott e-mail elérhetőségre tájékoztatást küldünk.

Telefonon keresztül ezen jog érvényesítésére nincs lehetőség.

Jog az adatkezeléssel kapcsolatos helyesbítésre

Ön a megadott elérhetőségeken keresztül írásban kérheti tőlünk hogy valamely adatát módosítsuk. Erről az Ön kérelmére haladéktalanul, de legfeljebb 30 napon belül intézkedünk, az Ön által megadott e-mail elérhetőségre tájékoztatást küldünk.

Telefonon keresztül ezen jog érvényesítésére nincs lehetőség.

Jog az adatok törlésére

Ön a megadott elérhetőségeken keresztül írásban kérheti tőlünk adatának törlését. Az Ön kérelmére ezt haladéktalanul, de legfeljebb 30 napon belül megtesszük, az Ön által megadott e-mail elérhetőségre tájékoztatást küldünk.

Telefonon keresztül ezen jog érvényesítésére nincs lehetőség.

Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben szerződéses jogviszonyba kerül cégünkkel, akkor a számlázáshoz szükséges – esetenként a kapcsolattartás céljából megadott adataival megegyező – adatait a hatályos számviteli- és adójogi törvények előírásai értelmében 8 évig kötelesek vagyunk megőrizni, törlésük csak ennek elteltét követően hajthatjuk végre.

Jog tiltakozásra az adatkezeléssel kapcsolatban

Ön a megadott elérhetőségeken keresztül írásban tiltakozhat az adatkezelés ellen. A tiltakozást a kérelem benyújtásától számított legrövidebb időn belül, de legfeljebb 15 napon belül megvizsgáljuk, annak megalapozottsága kérdésében döntést hozunk, és a döntéséről Önt e-mailben tájékoztatjuk.

Telefonon keresztül ezen jog érvényesítésére nincs lehetőség.

Egyéb jogérvényesítés az adatkezeléssel kapcsolatban

Az Ön által tapasztalt jogellenes adatkezelés esetén értesítse cégünket, így lehetőség nyílik arra, hogy rövid időn belül helyreálljon a jogszerű állapot. Az Ön érdekében mindent megteszünk, hogy a vázolt probléma megoldódjon.

Amennyiben az Ön megítélése szerint a jogszerű állapot nem állítható helyre, értesítse erről a hatóságot az alábbi elérhetőségeken:

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság

Postacím: 1530 Budapest, Pf.: 5.

Cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c
Telefon: +36 (1) 391-1400
Fax: +36 (1) 391-1410
E-mail: ugyfelszolgalat@ naih.hu
https://naih.hu

Az adatkezelés alapjául szolgáló jogszabályok

  • AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS (EU) 2016/679 RENDELETE (2016. április 27.) a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről (általános adatvédelmi rendelet).
  • évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról.
  • A köziratokról, a közlevéltárakról és a magánlevéltári anyag védelméről szóló 1995. évi LXVI. törvény.
  • A közfeladatot ellátó szervek iratkezelésének általános követelményeiről szóló 335/2005. (XII. 29.) Korm. rendelet.
  • évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről.
  • évi C. törvény az elektronikus hírközlésről.

Jelen Adatkezelési nyilatkozat 2018. 05. 24. napjától érvényes.
Frissítve: 2018. 10. 17.