Adatvédelmi nyilatkozat – Webdesign Tanfolyam

Adatvédelmi nyilatkozat

Az “Online Webdesign Tanfolyam” www.webdesigntanfolyam.com, webdesigntanfolyam.hu illetve owt.hu domain neveken (továbbiakban Honlap) elérhető webhelyét a Pixelgyár Kft. üzemelteti.

Tiszteletben tartjuk az oldalunkon böngészők személyes adatokhoz fűződő jogait, ezek megvédéséért az alábbi adatvédelmi intézkedéseket hoztuk a vonatkozó adatbiztonsági és adatvédelmi előírásoknak megfelelően. Vállaljuk, hogy adatvédelmünk megfelel az Európai Parlament és a Tanács, 2018. május 25. napján hatályba lépő  2016/679 számú, a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről szóló általános adatvédelmi rendeletével (GDPR).

 

Ez a tájékoztató irányadó minden olyan további esetben, szolgáltatás vonatkozásában, amikor valamely egyedi szolgáltatás külön az Adatvédelmi nyilatkozatra hivatkozik.

Az Adatvédelmi nyilatkozat az egyes szolgáltatásokhoz kapcsolódó Általános Szerződési Feltételek elválaszthatatlan részét képezi, azzal együtt értelmezendő és alkalmazandó.

Az Adatvédelmi nyilatkozat közvetlen elérhetősége: https://webdesigntanfolyam.com/adatvedelmi-nyilatkozat/

Az adatkezelés célja

A Honlapon a felhasználók háromféle módon, céllal adhatnak meg adatokat:

  • a weboldal használata során látogatással bocsátanak a Honlap tulajdonosának rendelkezésére személyes azonosításra nem alkalmas adatok formájában pl. Cookie
  • a Honlapon ingyenes oktatóanyagokra, hírlevélre feliratkozással név és email cím megadásával
  • a Honlapon tanfolyam, kurzus megrendelésével, a tanfolyam elvégzéséhez, a kurzus lebonyolításához

Az adatkezelő

Székhely: 2120 Dunakeszi Szilágyi u. 3.

Cégjegyzék szám:

Adószám:

Képviselői: Tóth Zsuzsanna és Szabó Gábor ügyvezetők

NAIH szám:

Ügyfélszolgálat email címe: gyar@pixelgyar.hu

Telefonszáma: +36 70 418 3474

 

Az adatkezelés módja

Ingyenes email tanfolyamra jelentkezéskor illetve hírlevél feliratkozáskor

a következő személyes adatok szükségesek: a feliratkozó keresztnevét és email címét kérjük el.

 

Kapcsolat oldalon ügyfélszolgálati kapcsolatfelvételkor

a következő személyes adatok szükségesek: az üzenetküldő teljes nevét, telefonszámát és email címét kérjük el.

 

Chat ablakban való kapcsolatfelvételkor

a következő személyes adatok szükségesek: a feliratkozó keresztnevét és email címét kérjük el.

 

Blogposztokhoz hozzászóláskor

a következő személyes adatok szükségesek: a feliratkozó keresztnevét és email címét kérjük el. Ezt az adatot semmilyen más célra nem használjuk fel.

 

Tanfolyamokra jelentkezéskor

a következő személyes adatok szükségesek: a jelentkező teljes nevét és email címét, telefonszámát, számlázási nevét és címét, valamint amennyiben az adott teljesítéshez szükséges, a postázási címét kérjük el.

 

Az adatfeldolgozók:


Magyar Hosting Kft. H-1132 Budapest Victor Hugo u. 18-22.

+36 1 700 2323

https://www.mhosting.hu, info@mhosting.hu

Adatfeldolgozó adatkezeléssel összefüggő tevékenysége: tárhely szolgáltatás

KBOSS.hu Kft., 1031 Budapest, Záhony utca 7/C.

+36-30-35-44-789

https://www.szamlazz.hu, info@szamlazz.hu

Adatfeldolgozó adatkezeléssel összefüggő tevékenysége: számlázás, automatikus számlázás


UAB “MailerLite”
Paupio 28, Vilnius, Lithuania, VAT: LT100007448516

https://mailerlite.com,

Adatfeldolgozó adatkezeléssel összefüggő tevékenysége: email címlista kezelés, automatizált ingyenes tananyag küldés, hírlevél küldés

 

Barion Payment Zrt.

1117, Budapest, Infopark sétány 1.

+36 1 4647070, https://www.barion.com

Adatfeldolgozó adatkezeléssel összefüggő tevékenysége: bankkártyás fizetés technikai biztosítása

 

Tigre Blanco Bt.

2230 Gyömrő, Határ u. 19.

Adatfeldolgozó adatkezeléssel összefüggő tevékenysége: könyvelés


DEVBOX Kft.

7054 Tengelic, Rákóczi Ferenc utca 9.
https://devbox.hu,

Adatfeldolgozó adatkezeléssel összefüggő tevékenysége: technikai háttér biztosítása

 

GLS Hungary

2351 Alsónémedi, GLS Európa u. 2.
https://gls-group.eu/HU/hu/home

Adatfeldolgozó adatkezeléssel összefüggő tevékenysége: csomagszállítás

 

A Pixelgyár Kft. adatfeldolgozóinkon kívül más harmadik személlyel nem osztja meg az Ön adatait, kivéve, ha erre jogszabály kötelezi. Az adatfeldolgozók az átadott adatokat csak addig tárolják, ameddig az adott folyamathoz szükséges vagy amíg erre törvényi kötelezettségük van.