Van választásod. Mindig. – Webdesign Tanfolyam

Van választásod. Mindig.

2012. november 28. - 15:44 • írta: Tóth Zsuzsanna • 4 hozzászólás

Már évek óta nem ültem unalmas, időrabló megbeszélésen.
Nem utaztam tömött és büdös metrón, hajnalban, álmosan munkába sietve.
Ott élek, és dolgozom ahová más pihenni vágyik, vagy csak hétvégén jut el.

Lépj ki a napi rutinból!

Bármikor kimehetek sétálni az erdőbe, amely 20 méterre kezdődik a házunktól. Éjjelente szarvasok legelnek a teraszunk alatt. De rókát, vaddisznót, nyulat és mókust is rendszeresen látok az ablakomból. A levegő kristálytiszta, senki nem flexel az ablakod alatt vasárnap reggel.

Nekem ez a megfelelő élő és alkotó közeg is egyszerre. De nem dicsekedni akarok. Sok munkám van abban, hogy megtehettem, hogy kiszállok a taposómalomból, amely megöli az embert. Amikor dolgozni kezdtem napi 3 órát töltöttem utazással, a kislányom csak aludni láttam szinte.

Minden nap azt kérdeztem, hogy tényleg csak ennyi egy ember élete?
Te is ismered ezt az érzést?

Akkor és ott, amikor Te akarod!

Már a tanfolyam is így épül fel. 2 évvel ezelőtt, Magyarországon először kezdtem el online oktatás keretében webdesign oktatni. Két éve ez még hihetetlen volt. Ez a fajta tanulás megtanít egy szemléletre is, ott és akkor tanulsz, amikor neked a legjobb!

Te lehet, hogy egy zsizsgő életre vágysz, és egy designos loft lakásban szeretnél dolgozni a város közepén?
Azt is megteheted!

A webdesign, honlapkészítés illetve az online munka lehetőséget ad neked arra, hogy átszervezd az életed. Online gyakorlatilag ma már majdnem minden elintézhető. Szerencsére ma már egyre több munkáltató hisz a távmunkában, de természetesen azt is választhatod, hogy a magad ura legyél!

Azaz ne félj változtatni a megszokotton, ha valami másra vágysz! És ha valaki azt mondja, hogy ez zökkenőmentesen fog menni, annak ne higgy! Fájni fog!
Ha szabad akarsz lenni, akkor el kell búcsúzz a biztonságtól, a megszokottól!

Mert nem megy varázsütésre. Emlékszem, amikor beadtam a felmondásom. És arra is, hogy voltak hónapok, amikor a csekkek és a bevásárlás között játszottam ec-pecc-kimehetszt.

De arra is, amikor először fogadták el egy ügynökségnél a beadott munkám, és tudtam, hogy ez elvezet a következő lépcsőfokhoz. Amikor ezt a munkát látva egy másik megkeresett, hogy velem akar dolgozni. Nem valakivel, aki megcsinálja, hanem velem!

Két kisgyerekem van, tudom mit jelent családot fenntartani, ez a hajtóerő! Szóval ez nem lehet kifogás! Ha nekem ment, neked is fog!

Három olyan könyvet olvastam, amely megváltoztatta a gondolkodásom:

Timothy Ferriss – 4 órás munkahét

Robert T. Kiyosaki – Gazdag papa, szegény papa

és nem utolsó sorban Richard Bach: Búcsú a biztonságtól

Meglepődsz, hogy nem szakkönyveket ajánlok, ugye? Mindenféle ezoterikus humbug nélkül mondom: Minden fejben dől el. Minden benned dől el.

üdv. Zsu

A szerző: Tóth Zsuzsanna
10. éve foglalkozom webdesign tervezéssel - Több ügynökségnél dolgoztam belsősként-külsősként (Mcorp Média, Alchimedia Studio, stb.), de ügyféloldalon is pl. Extreme Digital. Mára első helyre az oktatás lépett, a fennmaradó időben pedig online és offline tanácsadással, eseti szakértéssel illetve értékesítési rendszerek felülettervezésével foglalkozom. Büszke vagyok arra, hogy a saját cégem vezetem, és mindig keresem az új és kreatív jövőmegoldásokat. Munkáimból: http://awebdesigner.hu

4 hozzászólás a(z) “Van választásod. Mindig.” bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.