Barion Pixel

Illusztrációból plüssfigura

2012. november 26. | Tóth Zsuzsanna

# # # # # # # #

Még májusban írtunk ki egy figuratervező pályázatot a tanfolyam Facebook oldalán, a Kölyökbirodalommal közösen – miszerint aranyos, ölelnivaló figurákat keres. Elég sok terv érkezett, a nyertes pedig Rózsahegyi-Mayer Gabriella lett, aki nem mellesleg akkor már a webdesign tanfolyam közepén járt.

Most azonban a kis rajzocskákból valódi, tényleg ölelgetnivaló plüssfigurák készültek, méghozzá a Te rajzolsz én varrok csapat 5 lelkes tagjának köszönhetően.
Rózsahegyi-Mayer Gabriella pályázata
Kölyökbirodalom figurák
Ők egyébként gyerekrajzokat valósítanak, azaz varrnak meg! Már én is varrattam meg egy rajzát a kislányomnak, nagyon jól sikerült!

Megkérdeztem Gabit: Milyen érzés az általad rajzolt figurákat megvalósulva viszontlátni?

Fülig érő vigyor ül a fejemen reggel óta!
most igazán közel kerülhetnek a kis állatkák azokhoz, akiknek terveztem őket.
Nagyon profira sikerültek, ezért figyeltem arra, hogy jól megvalósíthatóak legyenek mindenféle médiumon.
A kölyökbirodalom ünnepi FB fejléceit is én csinálom…

Rózsahegyi-Mayer Gabi további munkáit a mydentity oldalon találod meg, elsősorban logó és arculattervezésre, illetve hasonló figurák rajzolására specializálódott mióta elvégezte a tanfolyamot!

Iratkozz fel 7 napos ingyenes, alapozó webdesign kurzusunkra!

Kipróbálom

blog

Segédletek Google Update: Közeleg a Page Experience Index

Google Update: Közeleg a Page Experience Index

2021. május 05.

A Google, mindig csak a Google. Lássuk be, a Bing algoritmus mélyreható változtatásairól nem sok teteje lenne cikket írni, az ilyesmi csak szimpla érdekesség. Viszont ha a Google hozzányúl kicsit a mérőszámokhoz, azt túlzások nélkül az egész világgazdaság megérzi. A következő update pedig már az ajtón kopogtat (egy kis haladékkal): az eredetileg 2021 májusra bejelentett […]

Tovább a cikkre