Barion Pixel
Inspiráció

Valentin napi inspiráció webdesignhoz – vektoros grafikák

2018. január 12. | Dörnyei Barbara

# # # # # #

Túl vagyunk a karácsonyi, újévi szezonon, máris jön a Valentin nap! Ez egy nagyon megosztó ünnep, lehet szeretni, vagy nem szeretni, akárhogy is, kikerülhetetlenül itt van, nem árt időben felkészülni rá. Ehhez gyűjtöttem most egy kis inspirációt, a legtöbbet ingyen letölthető, vektoros formában. Jöjjenek tehát a repkedő szivecskék, készüljünk a Valentin napi kampányokra, promóciókra!

A szolídabb stílus kedvelőinek, szép szivecske pasztell színekben, letölthető ITT.

 

Jól jöhetnek a témához kapcsolódó ikonok is. Ezt a készletet ITT töltheted le.

 

Még egy ikonkészlet, más stílusban! Letöltheted ITT!

 

Végül egy harmadik ikonkészlet, amit azért válogattam ki, mert nem rózsaszín és ennek ellenére is nagyon jól hozza a hangulatot, nagyon kis kedves. Letöltheted ITT!

Néhány cimke is hasznos lehet, ezeket ITT találod. Mivel vektorosak, ezért a szöveget módosíthatod te is.

 

Ha valamilyen Valentin napi akcióval készülsz, akkor tedd vonzóbbá az ajánlatodat mondjuk egy ilyen cimkével, a szövegét átírod és már kész is van! Letöltheted ITT.

 

Ez a készlet ugyanígy jó lehet egy Valentin napi promócióhoz, ha nem akarod nagyon túlcifrázni a dolgot. Letöltheted ITT.

 

Ezek pedig remek bannerek lehetnek némi testreszabás után. Letöltheted ITT!

 

Ezeket pedig akár bannerként, fejlécként, vagy borítóképként is használhatod. Letölthető ITT.

 

És végül, ha már ilyen szirupos témánál vagyunk, akkor nem maradhatnak ki az én örök kedvenceim, az unikornisok sem! Ezt a cukipofát letöltheted ITT, aztán felhasználhatod mondjuk egy FB poszthoz.

 

 

Iratkozz fel 7 napos ingyenes, alapozó webdesign kurzusunkra!

Kipróbálom

blog

Segédlet Élethalálharc a WordPressben – a plugin-biznisz

Élethalálharc a WordPressben – a plugin-biznisz

2021. június 16.

A webdesign világának kikerülhetetlen monolitja a WordPress, ez a nyílt forráskódú, idén éppen 18 éves blog-, majd weblapmotor szinte páratlan karriert futott be. Ugyanakkor, valószínűleg éppen azért, mert a nyílt forráskódú, rajongásból és ingyenesen fejlesztett projektek világából ered, és ehhez a világhoz máig is ezer szállal kötődik (lényegében máig belőle építkezik), a WP arányosan sokkal […]

Tovább a cikkre