Barion Pixel

Nézd meg, hogy min dolgoznak a hallgatóink!

2017. október 06. | Dörnyei Barbara

# # # # # # #

Tanfolyamunk hallgatói automatikusan belépést nyernek a hallgatói csoportba, ahol nagyon élénk élet zajlik. Többek között a hallgatói munkák értékelése is itt történik. Ezek közül a munkák közül mutatunk be időnként itt is néhányat. Jöjjenek a legfrissebbek!

Hoffman Komsa Hajnal az ötletes logó megoldások után már a webdesign feladatoknál jár, ahol szintén nagyon figyelemre méltó megoldásokkal állt elő. Íme néhány darab Hajnal munkáiból!

 

Deák Zsuzsannától nagyon szép megoldás érkezett a Levendula kávézó arculatának megtervezésére. Ami Zsuzsanna munkájában igazán figyelemre méltó az a megfelelő tálalás. Gyakran halljuk azt, hogy “vizuális típus vagyok, látnom kell” és erre remek megoldás, ha a megfelelő mockupok használatával mutatjuk be, milyen is lenne a megtervezett logó akcióban.

 

Kocsány-Varga Zsuzsi egy pékség weboldalának tervét készítette el, mégpedig úgy, hogy a vintage stílusú webdesign feladatot alakította át a pékséghez passzoló színekkel, stílusokkal.

Iratkozz fel 7 napos ingyenes, alapozó webdesign kurzusunkra!

Kipróbálom
Iratkozz fel YouTube csatornákra!

blog

Segédlet Mi az a linkbait?

Mi az a linkbait?

2021. augusztus 30.

Nem clickbait, arról pedig már biztosan hallottál. A linkbait is egyike a webdesign napjainkban kikerülhetetlen édes(?) testvére, a SEO szakzsargonjában nyüzsgő kifejezéseknek. Mint minden valódi terminus technicus, ez is valami valójában közismert, nem túl bonyolult fogalmat ír le, de a saját speciális szemszögéből tálalva, és annak a tükrében értelmezve. Ez magyarán azt jelenti, hogy a […]

Tovább a cikkre