Barion Pixel
Ez itt a lifelong learning

Sosem tudhatsz eleget!

Blog

Segédlet

Látványos Affinity tutorialok kezdőknek

2016. november 24. | Tóth Zsuzsanna

# # # #

Megjelent végre a Mac-en már egy ideje népszerű grafikai program Windows verziója is – az Affinity Designer, amely az Adobe Photoshop és Illustrator programok alternatívája kíván lenni (és eddig elég jól megy neki)! Ehhez hozzájárul a program egyszeri díja, amely annyira kedvező – a nagy testvér havidíjaihoz képest mindenképp, hogy csak remélni tudom, hogy tényleg valami jó sül ki ebből és végre bevehetem a tananyagba is a szoftvert!

Az ismerkedéshez persze nem árt, ha van némi segítség is – mert bár sok mindenben olyan mint a Photoshop, természetesen nem a pontos mása, hiszen az felvetne némi jogi és etikai problémát is, ezért szokni kell a kezelését. Ehhez gyűjtöttem pár segédletet annak, aki már megvette a programot, de még nem mert hozzákezdeni az ismerkedésnek.

Flat óra

Nem sokban különbözik egy ugyanilyen Illustratoros segédlettől, de ez Affinitys, hogy lássátok, hogy megy ez itt is!

szint: kezdő

Fagyiiii!

Szintén laposak ezek a fagylaltok, egy kis textúra használat is játszik, kezdők imádni fogják!

szint: kezdő

Színkör grafika – majdnem iOS Photo ikon

Tegnap pont ugyanilyen tutorialt hoztam az Illustratoros posztban is. Itt is hasonló az eredmény, kicsit más a technika.

szint: kezdő

Ugyanezen a csatornán találsz még pár segédletet, többek között egy mandala rajzolás videóját!

A Tilt Shift Affinity Photoban hogy van?

Ha ezt a kérdést tennéd fel, akkor itt a válasz, és még sok már Affinity Photo tutorial is van a csatornájukon!

szint: kezdő

Az Affinity Photoból egyelőre nincs csak Mac verzió, bétára lehet feliratkozni. De ha van mód Macen próbálgatni, akkor ilyen egy szemszín csere:

Világítótorony

lighthouse600

Ezúttal nem videóval, hanem step by step leírással: https://design.tutsplus.com/tutorials/how-to-create-a-detailed-lighthouse-flat-icon-in-affinity-designer–cms-24100

szint: kezdő

Jó ismerkedést a programmal! Ha igazán profi akarsz lenni, akkor Illustratorban is elkészíted a tutorialokat, persze már videó nélkül!

A nyitókép az Affinity reklámkampányából származik, a Poked Studio volt az első használóik egyike. Nem rossz igaz? Még több Mire képes az Affinity ügyes kezekben? kép a linken :)

Iratkozz fel YouTube csatornákra!

blog

Tanulás Designer Karrier Kérdezz-Felelek

Designer Karrier Kérdezz-Felelek

2022. január 25.

A múlt hét végén megtartott Kreatív Karriernavigátor nap után nagyon sok kérdés jött hozzánk, ezekre tegnap egy rögtönzött FB Live-ban válaszoltam, illetve fel tudtatok tenni egyéb kapcsolódó kérdéseket is. Kiből lehet designer? Én azt gondolom, hogy nem kell hozzá extra képesség. Nyilván aki tudja magáról, hogy általában nincs szépérzéke, nehezebben fog boldogulni, de már sok […]

Tovább a cikkre
Secured By miniOrange