Barion Pixel

Tanulj webdesignt!

Tanulj webdesignt!

Szeptemberig BRÉKING: Egész szeptemberben ajándék digitális rajztáblával várunk!

Office vagy home office? Ezt itt a kérdés! Az online tanulással nem kell döntened!

Ráadásul most Wacom Intuos Bluetooth S méretű digitális rajztáblát küldünk neked, amely a tanfolyam során és azon túl is hasznos eszköz lesz a számodra fotószerkesztéshez, digitális grafikákhoz, arculattervezéshez, de akár gyors digitális jegyzetelésre is használható!

Mire jó a digitális rajztábla?

 

Apróbetű: Az ajándékok a 2020. 08. 10. és szeptember 10. szeptember 30. között megrendelt tanfolyamok és azok 8 napon belüli befizetése esetén állnak a rendelkezésedre – kivételesen most nem csak egyösszegű, hanem részletfizetés esetén is! Hogy biztosan jusson mindenkinek, kérjük időben rendezzétek!
A digitális rajztábla színe fekete, nem választható más színben.
Az akció az újabb készlet erejéig (50 db) érvényes!
Figyelem! A grafikus táblát kizárólag magyarországi címre küldjük, GLS futárral! Az ajándék pénzre, egyéb kedvezményekre nem váltható, nem kérni lehet, de a tanfolyam díját ez nem csökkenti!

JELENTKEZZ MOST!

blog

Üzlet Mi kell egy webdesign vállalkozáshoz beindításához?

Mi kell egy webdesign vállalkozáshoz beindításához?

2020. szeptember 04.

Te! Azaz a tudásod. Ez a legfőbb összetevő. De ennyi korántsem elég. Láttam már sok olyan tényleg ügyes és tehetséges grafikust, designert vagy fejlesztőt, aki hiába volt szakmailag kimagasló, a vállalkozás dolog nem ment neki. Vállalkozni ma egy jó negyedórás online űrlap kitöltését jelenti a Webes ügysegéd oldalán egy ügyfélkapus hozzáféréssel. Tádám! Kész a KATA-s vállalkozás. […]

Tovább a cikkre