Barion Pixel
képszerkesztés

WEB:DESIGN

ingyenes webdesign Zoom tréningek havonta

Milyen egy jó weboldal ma?
Webdesign trendek 2022-re

2021. november 11. 11:00

képszerkesztés

Feliratkozom!

Hogyan definiáljuk a webdesignban annak a fogalmát, hogy egy weboldal jó vagy rossz?

A szubjektív tetszik-nem tetszik tényezőn túl számos más szempontok alapján tudjuk csak felmérni, hogy egy honlap hogyan teljesít. Mik ezek a szempontok?Technológia

Milyen technikai feltételeknek kell megfelelnie egy átlagos kisvállalati honlapnak? Ha nem felel meg a honlapod ezeknek, akkor bizony nagyobb lehet a visszafordulási arány vagy akár a keresőbeli helyezést is ronthatja. Sorba veszem a legfontosabbakat.


Esztétika

Mitől tűnik szebbnek az egyik weboldal a másiknál? A szép weboldal nem egyenesen arányos a jó weboldallal, de tény, hogy az esztétika nagyon fontos a bizalom kialakításában. Megmutatom mitől lehet egységesebb a honlapod összképe.


Üzleti hatékonyság

Hogyan szolgálja jól a honlapod a vállalkozásod üzleti céljait? Mert ugye akárhogy is nézzük, ez a fő cél, hogy a honlap hasznot termeljen. Sok esetben viszont elmaradnak a várt számok. Pár gyakori indokot hozok.


Felhasználóbarát felépítés

Miért fontos, hogy törekedj a felhasználóbarát honlap kialakítására? Ha meghallgatsz, meglátod, hogy sokkal jobban megéri ezzel foglalkozni, mint amennyire nyűgnek tűnik most.


Webdesign trend előrejelzés 2022-re

Ez a két év nem olyan volt, mint a weben valaha bármi. Nagyon sok minden megváltozott, változtak a felhasználói szokások is, amik természetesen lecsapódnak majd a webdesignban is. Nem kell Nostradamusnak lenni, hogy merre felé mozdulunk, elmesélem én mit látok, aztán majd kiderül. De talán a szempont is érdekes lehet.


NÉZZ BELE!

Ki vagyok én? Miért hallgass rám?

Néhány példa arra, hogy milyen jellegűek a tanfolyami feladatok és milyen szinten tanulod meg a programok használatát:


Ti írtátok

"Nagyon hasznos webinár volt, sokkal többet kaptam tőle, mint vártam. Valódi, életből vett példákkal színesítette Zsu a tudásanyagot, amelyek alapján abszolút érthető, követhető és emészthető volt a téma."

ingyenes

1 órás Zoom Webinár

2021. november 11. 11:00 órakor

Az előadás ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A résztvevők száma limitált.

képszerkesztés .
Iratkozz fel YouTube csatornákra!

blog

Tanulás Designer Karrier Kérdezz-Felelek

Designer Karrier Kérdezz-Felelek

2022. január 25.

A múlt hét végén megtartott Kreatív Karriernavigátor nap után nagyon sok kérdés jött hozzánk, ezekre tegnap egy rögtönzött FB Live-ban válaszoltam, illetve fel tudtatok tenni egyéb kapcsolódó kérdéseket is. Kiből lehet designer? Én azt gondolom, hogy nem kell hozzá extra képesség. Nyilván aki tudja magáról, hogy általában nincs szépérzéke, nehezebben fog boldogulni, de már sok […]

Tovább a cikkre
Secured By miniOrange