Barion Pixel
képszerkesztés

WEB:DESIGN

ingyenes webdesign Zoom tréningek havonta

Milyen egy jó weboldal ma?
Webdesign trendek 2022-re

2021. november 11. 11:00

képszerkesztés

Feliratkozom!

Hogyan definiáljuk a webdesignban annak a fogalmát, hogy egy weboldal jó vagy rossz?

A szubjektív tetszik-nem tetszik tényezőn túl számos más szempontok alapján tudjuk csak felmérni, hogy egy honlap hogyan teljesít. Mik ezek a szempontok?Technológia

Milyen technikai feltételeknek kell megfelelnie egy átlagos kisvállalati honlapnak? Ha nem felel meg a honlapod ezeknek, akkor bizony nagyobb lehet a visszafordulási arány vagy akár a keresőbeli helyezést is ronthatja. Sorba veszem a legfontosabbakat.


Esztétika

Mitől tűnik szebbnek az egyik weboldal a másiknál? A szép weboldal nem egyenesen arányos a jó weboldallal, de tény, hogy az esztétika nagyon fontos a bizalom kialakításában. Megmutatom mitől lehet egységesebb a honlapod összképe.


Üzleti hatékonyság

Hogyan szolgálja jól a honlapod a vállalkozásod üzleti céljait? Mert ugye akárhogy is nézzük, ez a fő cél, hogy a honlap hasznot termeljen. Sok esetben viszont elmaradnak a várt számok. Pár gyakori indokot hozok.


Felhasználóbarát felépítés

Miért fontos, hogy törekedj a felhasználóbarát honlap kialakítására? Ha meghallgatsz, meglátod, hogy sokkal jobban megéri ezzel foglalkozni, mint amennyire nyűgnek tűnik most.


Webdesign trend előrejelzés 2022-re

Ez a két év nem olyan volt, mint a weben valaha bármi. Nagyon sok minden megváltozott, változtak a felhasználói szokások is, amik természetesen lecsapódnak majd a webdesignban is. Nem kell Nostradamusnak lenni, hogy merre felé mozdulunk, elmesélem én mit látok, aztán majd kiderül. De talán a szempont is érdekes lehet.


NÉZZ BELE!

Ki vagyok én? Miért hallgass rám?

Néhány példa arra, hogy milyen jellegűek a tanfolyami feladatok és milyen szinten tanulod meg a programok használatát:


Ti írtátok

"Nagyon hasznos webinár volt, sokkal többet kaptam tőle, mint vártam. Valódi, életből vett példákkal színesítette Zsu a tudásanyagot, amelyek alapján abszolút érthető, követhető és emészthető volt a téma."

ingyenes

1 órás Zoom Webinár

2021. november 11. 11:00 órakor

Az előadás ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A résztvevők száma limitált.

képszerkesztés .
Iratkozz fel YouTube csatornákra!

blog

Segédlet Tanulás Az örök kérdés: mitől lesz jó egy weboldal?

Az örök kérdés: mitől lesz jó egy weboldal?

2023. május 30.

A digitális korban, amikor az internet szerepe és jelentősége egyre inkább fokozódik, a weboldalak kritikus szerepet töltenek be a vállalkozások és az egyéni vállalkozók online jelenlétében. Azonban az idő múlásával a weboldalak minőségi követelményei is folyamatosan változnak és fejlődnek. Ma már szinte elképzelhetetlen kitűnni a konkurencia közül egy igazán jó weboldal nélkül, ami megragadja a […]

Tovább a cikkre
Secured By miniOrange