Barion Pixel

Csatlakozz Te is legsikeresebb tanulóinkhoz!

DESIGNER

megújult upgrade 2.0 programunk

JELENTKEZEM!

Építs piacképes portfóliót szakértői segítséggel
a 3 hónapos Designer Upgrade 2.0 programunkon!

Mondd ki: a célom az, hogy designer legyek!

Ha ezt kimondtad, akkor itt az ideje, hogy meg is valósítsd! Nem finomkodom, nem áltatlak azzal, hogy könnyű lesz: Ez egy kemény időszak lesz a számodra! De a cél, hogy meg tudj pályázni egy állást vagy elindítsd a vállalkozásod, ez pedig lehetetlen egy meggyőző portfólió nélkül! Ez a belépőd a designerek világába! Ez a program azoknak ideális, akik már indulnának, de kell nekik egy lökés és egy láthatatlan háló is!

Ismét elérhető a mentorálás azoknak, akik a Premium + kurzus során beleszerettek a webdesignba!

A Designer Upgrade program azok számára is biztosítja a mentorálás lehetőségét, akik először nem a Designer kurzus mellett döntöttek, de útközben rájöttek, hogy a jövőben ezt szeretnék hivatásszerűen művelni, elhelyezkedni benne vagy szabadúszó vállalkozást építenének rá!

FELVÉTELIZEM!

Személyes figyelemmel kísérjük a fejlődésed

Az oktatói támogatást már ismered, de a mentor ennél jóval több. Míg az oktató egy feladatmegoldásod nézi meg, mi összességében figyelünk és követjük a fejlődésed, hogy a legjobbat hozd ki magadból!

Gyakorlati feladatok közben megtanulod a folyamatokat

Nem kell élesben bénáznod, ha védett környezetben sajátítod el, hogy mi után mi következik. Az általunk megírt feladat briefeket ráadásul később ügyfelekkel is tudod majd használni a projektek felméréséhez.

Mit tartalmaz a Designer Upgrade 2.0?

Először is egy alapos felmérést arról, hogy jelenleg milyen tudással és milyen hiányosságokkal rendelkezel. Ehhez az eddig elvégzett leckéid remek iránymutatást adnak. A Designer Audit során általában gyorsan kibuknak azok az alapproblémák, amiktől még nem érzed olyan igazinak a munkád: fontválasztás, színhasználat, arányok, elrendezés.
Ezt villámgyorsan elkezdjük kezelni!

Irányba állítunk! Azaz megtaláljuk, miben vagy jó!

Az első hónapban a személyes céljaid tükrében meghatározzuk, hogy miben kell felzárkóznod, mik az erősségeid, mi az, amiben nem kell, mert nem akarod/szereted csinálni. Ezek ismeretében pedig milyen lehetőségeid vannak elhelyezkedés, vállalkozás, specializációk tekintetében. Ha ezekkel megvagyunk, akkor nincs más dolgod, mint összeállítani azt a portfóliót és online jelenlétet, amivel a célok elérhetőek. 

Az úton tartunk! Nincs időd elkalandozni!

Amikor már van mit eladni – vagyis alkalmas portfóliód van és tettre készen állsz! Összeállítjuk az induló anyagodat, ha állást pályáznál; ha pedig vállalkoznál, akkor megtaláljuk azokat a helyeket és módokat, ahonnan folyamatosan ügyfeleket szerezhetsz! Ez fogja megalapozni azt, hogy hétről hétre eredményeket tudj felmutatni! És gyakran már a program alatt megérkeznek az első megbízások!

Egy bevált recept, amit
csak követned kell!

Az OWT 12+ éve alatt már megszámlálhatatlanul sok ilyen tanácsadást végeztem egyénileg, ismerem a félelmeiteket, aggodalmaitokat és azt is, hogyan lehet ezeken átlendülni. Én magam is megéltem ezeket, és megszereztem olyan munkákat, márkákat, amiről csak álmodhattam. Nem tudom mi az az összeg, amit te ma jónak tartasz havi fizetésként, de szinte biztos vagyok benne, hogy könnyedén elérhető! Sőt… De erről majd még sokat mesélek!

A személyre szabott feladataidat e-mailben fogod minden héten megkapni! Nagyon rövid 1-2 hetes határidőkkel, ugyanúgy mint élesben! Ez nagyon fontos, hogy úgy vállalkozz erre, hogy ezzel tisztában legyél!

Ez lelkesedésed és gyorsaságod függvényében 4-8 egyéni feladatot / briefet jelent a 3 hónap során, amivel már el tudsz indulni, képet tudsz adni az aktuális tudászintedről a világnak.

Most 5 év egyéni mentorálás után úgy döntöttem, hogy megújítom a programot és még jobbá teszem!

FELVÉTELIZEM!

Csak 3 perc: elmesélem mitől zseniális ez a program!

A leghatékonyabb Designer képzés az egyéni mentorálás

Milyen feladatokra számíthatsz?

Az elmúlt években ezer feletti briefet írtam, amelyekből ilyen munkák születtek. A mentor program során pont az a lényeg, hogy nem mindenki webdesigner lesz! Megtaláljuk azt, amiben jó vagy és szereted is csinálni – végzettjeink gyakran elmennek arculattervezőnek, mások UI/UX designerként dolgoznak tovább vagy elmennek a frontend fejlesztés irányába. A feladatok nem csak változatosak, hanem az életből vett igények, kérések alapján íródnak. Nincs két egyforma feladat, így nem jöhet szembe a munkád egy másik designer portfóliójában!

Mit NEM tartalmaz a Designer Upgrade 2.0?

Oktatói értékelést a Premium + tanfolyami feladatokra

Ha még fut a kurzusod, a leckéidet továbbra is az oktatók értékelik a megszokott módon, a kijelölt FB csoportokban. A felvételire azok jelentkezését várjuk, akik a Haladó kódolás leckéket dolgozzák fel vagy már végeztek a kurzussal az elmúlt 2 évben, de egyedül nem ment a portfólióépítés.

A mentorálás során már nem rágunk semmit a szádba, hanem rávezetünk az önálló megoldás megtalálására!

Állandó buksisimit, hogy milyen ügyes vagy…

Mentorként a piaci körülményekre készítelek fel, így gyakran ügyfél szemmel fogom/fogjuk kielemezni a munkáidat és a hozzáállásodat is! Lesz, amikor ez nem fog jól esni, mert a simogatás nem eddz meg arra, amikor az ügyfél azt mondja, hogy szar, amit csináltál!

De dicséretet kapsz akkor, amikor meghaladtad a tegnapi önmagad! Ne feledd, ez nem személyes sértés sosem, hanem a munkád értékelése!

Apróbetű: Ezt sajnos le kell írnom. Ez egy mentor program, de nem tartalmaz mentális kezelést! Nem vagyok terapeuta, pszichológus, de még coach sem. Akinek súlyos lelki okai vannak arra, hogy az életében megrekedt, annak először azt ajánlom, hogy keressen fel egy erre szakosodott rendelést! Ugyanúgy nem fogom tudni figyelembe venni ezen időszakban bárkinek a bármi gondját – ha az nem vis maior – szóval az “olyan depressziós vagyok, hogy a leckéket sem tudom megnyitni” itt most nem játszik. Gondolj arra, hogy te elfogadnád-e tőlem ezt a magyarázatot? Ugye nem? Ez a MOST-ról szól. Most kell csinálni. Nem holnap. Nem majd egyszer!

Miben más az új Designer Upgrade 2.0?

2023. őszén megújult a Designer Upgrade, ugyanis a magyar piacon egyedülálló programot hoztam létre! Olyanok segítik az utad, akik maguk is előtted jártak néhány éve, mindegyikőjük tanulónk vagy mentoráltunk volt, de ma már sikeres szakember! Azért kértem fel őket, hogy alkossanak egy mentorcsapatot, mert senki más nem érti meg, hogy min mész keresztül ezekben a hónapokban, csak az, aki átment már rajta!

Mentoraink:

Burai-Katona Dóra

 webdesigner, divat és szépségipari márkák designere

iconiseyou.com

Tóth Zsuzsanna

senior webdesigner,
vállalkozásfejlesztési mentor

webdesigntanfolyam.com

Szigeti Ami

webdesigner, Instagram és Pinterest marketing szakértő

amistyle.hu

Péter Zoltánné Szilvi

webdesigner,
WP, Divi és Elementor oktató

soulpixi.com

Szammer-Zura Zsófia

webdesigner, brand stratéga, a luxus szektor szakértője

betheswanstudio.com

Viandt-Oláh Evelyn

webdesigner, felülettervező, UX/UI designer

inbalance-webdesign.hu

A felvételi után kiválasztom számodra közülük a legtökéletesebb mentort, aki végigkísér a portfólióépítés folyamatán. Ő írja a feladataid és elemzi ki a munkáidat. Én pedig a marketing tudásodat fejlesztem a csoportban videók és élő alkalmak segítségével! Emellett minden mentor a saját területéről látja el a csoportot hasznos információkkal pl. brandépítés, vagy social media jelenlét.

TŐLETEK AKAROK TANULNI!

Bemutatkoznak a mentorok

Pár éve ők is a Te cipődben jártak, azaz keresték önmaguk, azt a kreatív munkát, amit örömmel végezhetnek. Mára sikeres, foglalkoztatott designerek!

Mikor indul?

A programot 1-2 havonta indítjuk el azoknak, akik Premium + kurzust vásároltak, de igénylik a portfólióépítéshez és az elinduláshoz azt a fajta segítséget, amit a Designer Upgrade 2.0 nyújt.

2024. május 15.
A tökéletes időpont sosem jön el! Akik most elkezdik, addigra már tele lesznek munkával!

Ez nagyon meggyőző! De mennyibe kerül?

A tanfolyamot már kifizetted, így a 3 hónapos mentorálás díja az, amit még várunk tőled!

A mentorálás egy külön csoportban fog zajlani, ahol csak a Designer mentorprogram eddigi résztvevői vannak. Ez a csoporttagság ráadásul a program után sem szűnik meg és hasznodra válhat, mert rendszeresen tartok élő alkalmakat a legkülönfélébb témákban pl. munkakeresés, árazás, vállalkozás, selfbranding, marketing, közösségi média stb., amelyekben közösen fogunk beszélgetni.

Designer Upgrade
PLUS

 • Egyéni mentor feladatok és kiértékelésük 3 hónapon át
  Értéke: 99.900 Ft
 • 3 x 15 perc egyéni Zoom konzultáció a mentoroddal
  Értéke: 60.000 Ft
 • Biznisz Klikk videók, ahol havi fókusztémák és beszélgetések találhatók a videótárban
  Értéke: 118.900 Ft
 • Tudatos portfólióépítés, 50 briefből álló briefcsomag az önálló gyakorláshoz
  Értéke: 29.900 Ft
 • 1 éves hozzáférés az anyagokhoz

két részletben: 2 x 154.350 Ft

2024. május 14-től az új ára: 370.440 Ft

két részletben május 14-től: 2 x 185.220 Ft

Designer Upgrade
BASIC

 • Tudatos portfólióépítés, 50 briefből álló briefcsomag az önálló gyakorláshoz
  Értéke: 29.900 Ft
 • Egyéni mentor feladatok és kiértékelésük
  3 hónapon át
  Értéke: 99.900 Ft

két részletben: 2 x 64.900 Ft

2024. május 14-től az új ára: 155.760 Ft

két részletben május 14-től: 2 x 77.880 Ft

A résztvevők száma limitált: 8 fő

FELVÉTELIZEM!

Minden Designer Upgrade jelentkező előbb egy felvételi kérdéssoron, és ha azon megfelelt, egy rövid Zoom beszélgetésen esik át. Ez nem nehéz, de nekem a válaszokból nagyon sok minden kiderül, illetve fel tudjuk mérni, hogy neked való-e ez a program vagy sem. Amennyiben sikerült a felvételid, 48 órán belül értesítünk és elküldjük a jelentkezési lehetőséget is!

Vannak még kétségeid, hogy Neked való-e?

Most érdemes valóban alaposan átgondolnod, hogy most itt egy remek lehetőség, de akarod ezt igazán? Ide tudsz koncentrálni 3 hónapon át, hogy felépíts valami újat? Ha átgondoltad és belevágsz, akkor pedig csinálni kell! És nem csak 3 hónapig, hanem utána még sokáig, amíg nagyjából önjáró lesz a dolog! Igen, lehet önjáró! Erről is lesz szó!

A módszerem évek óta bejáratott módon bizonyít, de kellesz hozzá Te is!

Neked való, ha designer akarsz lenni! Tényleg azért iratkoztál be vagy annyira megtetszett közben, hogy el tudod képzelni, hogy a jövőben ebből élj! Ha csak talán, esetleg, izé, akkor nem neked való!

Az a tapasztalatom, hogy az igazán sikeresek szívből csinálják!

Neked való, ha képes vagy felmérni, hogy manapság a 9-5-ig benn ülök egy munkahelyen nem visz előre. Ha nem akarsz egy utált munkahelyről nyugdíjba menni, ha szeretnéd látni felnőni a gyerekeid, ha képes vagy ezért megrázni magad, és akár 30-40-50 évesen újraépíteni!

Ezen a képzésen nem fogadom el indoknak, hogy hány gyereked van. Jó, nekem is. Lapozzunk. Lesz jó pár hónap, amikor nem tudod majd megnézni a kedvenc sorozatodat, mert időre kell legyártanod egy logót vagy éjszakáznod kell. Ezt akkor is meg kell majd tenned, ha ebből élsz. Szóval némi idő és projektmenedzsmentet is fogunk tanulni, amivel értékes órákat tudsz szerezni.

JELENTKEZEM!

Egyértelműen nem neked való, ha mindezeken a fentieken megsértődtél. Nem a személyednek szólt. És ez fontos. Az ügyfelek ennél durvább népek. Ha nem bírod a kritikát, a visszautasítást, akkor nem biztos, hogy ez a megfelelő pálya. Ezeket tudni kell kezelni. Vannak módszereim, amiket végigbőgött éjszakák után dolgoztam ki. Nekem sajnos nem volt mentorom. Neked lehet!

Regisztráció a felvételire!

Kedves Jelentkező!

Sikeres regisztráció után rögtön hozzáférsz felvételi tesztünkhöz, melynek kitöltése legalább 15-20 percet vesz igénybe. Az űrlapot egyszer lehet kitölteni, gondold át alaposan a válaszokat és legyél őszinte velünk is és magaddal is, hogy biztosan azt a képzést kaphasd, amire szükséged van!

szám, kisbetű, nagybetű, legalább 10 karakter, szimbólum (!@#$%^&*)

Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi Nyilatkozatot

Hozzájárulok, hogy számomra a Pixelgyár Kft. eDM-et küldjön

Iratkozz fel YouTube csatornákra!

blog

Virtuális asszisztens legyél vagy webdesigner?

Virtuális asszisztens legyél vagy webdesigner?

2024. február 01.

Mindkettő fantasztikus lehetőség arra, hogy elhagyd a hagyományos kereteket, mint szoros, rugalmatlan munkaidő, helyhez kötöttség vagy akár a bérplafon. Egy ponton találkozik is a két munkakör, ahol a grafikai munka már az asszisztenciába hajlik – designerként is végezhetsz weboldal adminisztrációt, közösségi média tartalom készítést vagy felügyeletet és virtuális asszisztensként is sokszor találkozni már-már tervezői munkába […]

Tovább a cikkre
Secured By miniOrange