Barion Pixel
Ez itt a lifelong learning

Sosem tudhatsz eleget!

Blog

WordPress sablonok fotósok számára

2018. február 05. | Dörnyei Barbara

# # # #

Ma már a fotósok is, mint sokan mások, az interneten, saját weboldalon mutatják be portfoliójukat és referenciáikat, így szerzik az ügyfeleiket. De hogy is nézzen ki egy fotós oldala? A válasz egyszerű és kézen fekvő: mutassa be a fotós munkáit, a képeket  megfelelő módon és persze túl sok szövegre általában nincs is szükség, a szép fotók magukért beszélnek. Mondhatjuk, hogy egy fotósnak könnyű dolga van, hiszen amíg mások esetleg nehezen szerzik be a weboldalukra szükséges fotóanyagot, addig egy fotósnál ez rögtön rendelkezésre áll, nincs más feladat, mint megfelelően tálalni. Ebbe a posztba kifejezetten fotósok számára készített WordPress sablonokat gyűjtöttem, ezek bármelyike jó választás lehet. A lényeg az, hogy a látogató megfelelő benyomásokat szerezhessen a fotós munkájáról, portfoliójáról. Persze egy fotós weboldalát is az elérni kívánt célokhoz igazítva és a megcélzott ügyfélkört figyelembe véve kell elkészíteni.

Az itt kiválogatott sablonok mindegyike reszponzív, és alkalmas arra, hogy egy könnyen kezelhető weboldalt készítsünk belőle.

Pixgraphy – letölthető ITT.

Nagyon egyszerű design, itt tényleg a képek jelentik a fő mondanivalót. Néhány a főbb tulajdonságai közül: reszponzív, SEO barát és Woocommerce kompatibilis. Egy alapváltozat ingyen letölthető, további funkciókért prémium változatot vásárolhatunk.

 

Tography Lite – letölthető ITT

Egyszerűen elegáns reszponzív design, animált masonry elrendezésben mutatja be a fotókat.

 

 

Wedding Photographer – letölthető ITT!

Egy csinos és romantikus hangulatú sablon kifejezetten esküvői fotósok számára!

 

Fotografie – letölthető ITT

Modern designnal készült sablon, ahol szintén a fotók kapják a főszerepet.

 

Thumbs – letölthető ITT

Egy nagyszerű portfolió oldal, fotósokon kívül akár más kreatív szakmák képviselői számára is.

 

FotoGraphy – letölthető ITT

Sliderrel készült design, ami szintén remekül alkalmas egy fotós vagy fotóstúdió portfoliójának bemutatására.

 

Hitchcock – letölthető ITT.

A legendás filmrendező neve most egy nagyon minimál stílusban készült sablont takar, ami remek portfolió oldal lehet, fotósokon kívül más kreatívoknak is.

 

Gridsby – letölthető ITT

Egy újabb nagyon egyszerű és éppen ezért látványos sablon fotósoknak, masonry layouttal.

Iratkozz fel YouTube csatornákra!

blog

Segédlet Tanulás Az örök kérdés: mitől lesz jó egy weboldal?

Az örök kérdés: mitől lesz jó egy weboldal?

2023. május 30.

A digitális korban, amikor az internet szerepe és jelentősége egyre inkább fokozódik, a weboldalak kritikus szerepet töltenek be a vállalkozások és az egyéni vállalkozók online jelenlétében. Azonban az idő múlásával a weboldalak minőségi követelményei is folyamatosan változnak és fejlődnek. Ma már szinte elképzelhetetlen kitűnni a konkurencia közül egy igazán jó weboldal nélkül, ami megragadja a […]

Tovább a cikkre
Secured By miniOrange