White Weekend: 2019. november 29-30. – Webdesign Tanfolyam

White Weekend: 2019. november 29-30.

2019. november 27. - 08:16 • írta: Tóth Zsuzsanna

Black Friday akciót vártál? Az elmúlt években sok féle akciónk volt, de egy ideje úgy döntöttünk, hogy nem élünk az árakciók forgalmával.

Ennek két oka van:
1. nem tisztességes azokkal szemben, akik teljes áron vásárolták meg a tanfolyamot egy nem akciós időszakban. Nem szeretnénk nekik rossz szájízt, mert fontosak nekünk azok, akik bizalmat szavaztak nekünk!

2. a nagy kedvezmény egy olyan tanulói réteget vonz be, akik igazából nem elég motiváltak ebbe az irányba! Ez közösségi szinten veti vissza a csoportok teljesítményét, és azokra nem jut időnk, akikre igazán kellene! Így szintén azokkal szemben nem fer, akik nem vártak egy akcióra, hanem elkötelezték magukat!

Márpedig nekünk is az a jó, ha olyan tanulóink vannak, akik nem csak egy kósza ötlettől vezérelve iratkoznak be, hanem nagyon is komoly szándékkal, erős célokkal és ennek megfelelően kitartással is. Úgyhogy NEM LESZ Black Friday akció!

Például azért sem, mert nálunk egész évben vannak ajándékok – most Prémium, vagy Prémium Plus egyösszegű fizetése esetén 67.400 Ft értékben, Designer esetén 144.400 Ft értékben biztosítunk bónuszokat! Vadonatúj Adobe XD tanfolyamunk, Wacom digitális rajztábla, hasznos ebookok – ezek mind olyan ajándékok, amelyek valóban hasznosak, nem csak marketing fogások!

Megtartjuk helyette az év utolsó nyílt napjait White Weekend néven, hogy azért elég fancy neve legyen! Azért fehér, mert ennek az eseménynek mindig az a lényege, hogy tiszta és átlátható képet kapjatok arról, hogy mi vár rátok a beiratkozás után!

Mit jelent ez?

Péntek reggeltől szombat délig biztosítunk lehetőséget arra, hogy körülnézz a tanulói csoportjainkban! Ezúttal az összesben! Azaz a Designerek közé is be lehet kukkantani, ha az a képzésünk a szíved választottja, hogy mire számíthatsz, ha elhatározod magad!

A csoportokban megtapasztalhatod, hogy:

 • hogyan kapnak visszajelzést a munkájukra a tanulóink
 • milyen jellegű, összetettségű feladatokon dolgoznak
 • milyen színvonalú munkákat adnak ki a kezükből, vagyis milyen szintet érhetsz el Te is :)
 • kik az oktatók, milyen segítséget lehet tőlük kérni
 • milyen a hangulat, mert az sem mindegy… Sok csoportban rosszindulatúak, bántók az emberek, nálunk ilyen nem fordul elő, pedig nem moderálunk!

Az egy dolog ugye, hogy mi mit írunk a weboldalon (vagy bárki) – itt közvetlenül megkérdezheted a tanulóinkat a tapasztalataikról!

Kinek szól ez a lehetőség?

Várjuk szeretettel mindazokat, akik úgy szeretnék kezdeni a jövő évet, hogy kezükbe veszik a sorsukat és olyan dolgot tanulnak, amely előremutató és gyorsan hasznosítható, akár az álláspiacon, akár vállalkozás szinten. Most itt jöhetne a rizsa, hogy a web a jövő, de nem.

A web a jelen.

Ma már nem egy extra, hogy valakinek honlapja van. Nem csak vállalkozásoknak van szüksége honlapra, hanem akár egy ingatlan értékesítéséhez, vagy egy esemény, közösség számára is elengedhetetlen. De egyre nehezebb jó honlapot készíteni, folyamatosan fejlődik a technika, az eszközök, változnak a felhasználói igények is. Egyedül megtanulni ezt nem lehetetlen, de nem elveszni az információ rengetegben annál nagyobb kihívás.

 • Neked szól, ha a közeljövőben szeretnéd megtanulni a képszerkesztés, webgrafika fogásait, a honlapok tervezését és kódolását, valamint egységben látni ezt az egész folyamatot!
 • Neked szól, ha ezt a tudást szeretnéd a munkád során kamatoztatni, felpörgetni vele a vállalkozásodat!
 • Neked szól, ha szeretnél egy új területen dolgozni, mert az az álmod, hogy szabadúszó kreatív legyél!
 • Neked szól, ha úgy érzed megvan benned az a tudásvágy és motiváció, hogy ehhez elsajátíts egy új szakmát!

Ha készen szeretnél kapni valamit, hogy a befizetett összegért holnap állítsuk ki a tanúsítványt és holnapután menő designer legyél, akkor rossz helyen jársz! Mi a kemény munkával megszerzett tartós eredményekben hiszünk! Ebben a szellemben élünk és oktatunk is! Ehhez minden tudásanyagot, szorgalmi feladatot, segítséget és támogatást megadunk, de csak azoknak tudjuk garantálni az eredményt, akik bele is teszik a kellő energiát!

Gyere, nézd meg a saját szemeddel!

Amit kívülről nem látni. Ahová nem lehet csak úgy belépni.

Ez a titkos tanulói Facebook csoport, ami sokak szerint felér egy külön tanfolyammal, egy igazi segítő és támogató közösség, amilyen kevés van a weben (és azon kívül is). Ez a tanfolyam olyan felülete, ami nem csak egy nagy közös “osztályterem”, de az évek óta felhalmozódott tudásanyag, szorgalmi feladatok lelőhelye is egyben. Ezen kívül a kezdő és a haladó kódereknek is van 1-1 csoportja, amihez most szintén hozzáférést biztosítunk!

Jól hangzik?

Itt az alkalom!

November 29-30-án (péntek reggel 8-tól szombat délig) lehetőséget biztosítunk, hogy jelentkezés előtt körülnézz nálunk!

3 egyszerű lépést kövess!

1. Jelölj ismerősnek – https://www.facebook.com/tzsanna
(Mivel titkos a csoport így tudlak hozzáadni, utána törölni foglak, csak erre a célra tartom ezt a profilom)

2. Írj egy privát üzenetet Facebook Messengeren, hogy részt akarsz venni a nyílt napon és röviden írd meg miért szeretnél webdesignt tanulni, annak megfelelően tudunk neked tanfolyami csomagot ajánlani!
(Így biztosítod a részvételed. Sokan jelölnek más okokból, biztosan olyat akarok a csoporthoz adni, aki erre jelentkezik.)

3. 2019. november 29. péntek reggel 8-tól, másnap, azaz szombat déli 12 óráig tart a lehetőség. Jelentkezési sorrendben hozzáadlak a csoporthoz
(A csoporthoz adás jelentkezés sorrendjében történik, megeshet, hogy csak 10-re kerülsz be, türelmedet kérem, mindenkit egyenként adok hozzá és röviden eligazítom, így időbe telik)

Ezalatt böngészhetsz a posztok között, olvasgathatod őket, hozzá is szólhatsz, kérdezhetsz, ismerkedhetsz, beszélgethetsz, megnézheted milyen feladatokon dolgoznak a tanulóink és milyen szintű tudásra tehetsz szert! Láthatod, hogy mi nem hagyjuk magukra a tanulóinkat, minden nap részt veszünk a csoport életében, sokszor munkaidőn túl válaszolunk ha kell, és nem csak annyit, hogy Google a barátod!

Van néhány szabály:

 • A hozzáférésed csak a White Weekendre szól, ez alatt át tudod böngészni a csoportot, szombaton 12 után minden nyílt napos látogatót törlünk a csoportból, de ha kedvet kaptál tanulóként természetesen visszavárunk!
 • Max. 100 főt engedek be, ennyit bír el a csoport, így kérlek brahiból ne jelentkezz, mert olyan elől veszed el a lehetőséget, akit tényleg érdekel a képzés!
 • Jelölési sorrendben adom hozzá az embereket a csoporthoz. Ha már voltál benn nyílt napon valamikor, akkor most hagyd meg másnak ezt a lehetőséget, de tanulóként örömmel várunk vissza!
 • Amíg a csoportban tartózkodsz ne spamelj, ne viselkedj trollként, mert kinn találod magad gyorsan!
 • A tanulói csoport egy barátságos hely, ezt minden eszközzel megőrizzük!
 • Csak valós személy lehetsz – vagy annak tűnő profil, tehát nem álprofil, nem friss profil, nem oldal és nem céges profil – akárkit nem engedek be, ezt a jogot fenntartom! Ha nincs fotód magadról, normális neved, akkor sajnos nem foglak beengedni! Szintén kinnmaradnak a potyautasok pl. konkurens cégek emberei, bármilyen üzleti érdekünket sértő vagy fenyegető személy

Tehát jelölni kell engem, írni, hogy szeretnél részt venni rajta! Várunk szeretettel!

Ezeket láttad már?

A szerző: Tóth Zsuzsanna
10. éve foglalkozom webdesign tervezéssel - Több ügynökségnél dolgoztam belsősként-külsősként (Mcorp Média, Alchimedia Studio, stb.), de ügyféloldalon is pl. Extreme Digital. Mára első helyre az oktatás lépett, a fennmaradó időben pedig online és offline tanácsadással, eseti szakértéssel illetve értékesítési rendszerek felülettervezésével foglalkozom. Büszke vagyok arra, hogy a saját cégem vezetem, és mindig keresem az új és kreatív jövőmegoldásokat. Munkáimból: http://awebdesigner.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük