Webdesign linkek – Webdesign Tanfolyam

Webdesign linkek

Linkek RSS

Vízfesték hatású szöveg Photoshopban

2018. január 23. - 09:00 • írta: Dörnyei Barbara

Az akvarell hatás nagyon trendi még mindig, bizonyos irányokhoz tökéletesen passzol, például kézműves vagy nőies témákhoz. Itt van most Chris Spoonertől egy újabb szuper útmutató, aminek segítségével vízfesték, vagy akvarell hatású feliratot készíthetsz, méghozzá Photoshopban!

Hogyan készíts görgetésre változó színű logót?

2018. január 22. - 16:50 • írta: Dörnyei Barbara

Nagyon látványos megoldás a görgetésre változó színű logó a weboldalon. A linken található cikkben elolvashatod, hogyan készíthetsz ilyet svg clip-path használatával. Ha hasznosnak találtad ezt a linket, ne felejtsd el megosztani!

Hasznos tanácsok a közösségi média használatához

2018. január 21. - 11:49 • írta: Dörnyei Barbara

Szeretnél nagyon ütős és hatékony lenni a közösségi médiában is? Itt egy szuper infografika, ami összefoglalja a legfontosabb tudnivalókat a Facebook, LinkedIn, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube, Google Plus használatával kapcsolatban.

Hogyan készíts videós magyarázatot a weboldaladhoz?

2018. január 20. - 11:41 • írta: Dörnyei Barbara

Egy rövid és egyszerű bemutató videó valódi segítséget jelenta felhasználóknak az oldal és az ott elérhető lehetőségek bemutatásában. Ezzel rengeteg időt és munkát spórolhatsz meg, hiszen így nagy eséllyel kevesebb kérdést kell megválaszolnod neked, vagy a vevő- és ügyfélszolgálatos kollégádnak. Hagyd, hogy a gép dolgozzon helyetted! A linken találsz segítséget, hogyan fogj neki egy ilyen […]

Értékelések a weboldalon

2018. január 19. - 11:45 • írta: Dörnyei Barbara

Legyen-e értékelési lehetőség a weboldalon? Nehéz kérdés, mert sokszor fordítva sül el, mint ahogy szeretnénk. Nézzük mit mondanak a számok! Itt egy infografika, ami segíthet eldönteni ezt a kérdést.

22 legjobb hely, ahol ingyenes vektorosokat találsz

2018. január 18. - 09:01 • írta: Dörnyei Barbara

Megesik, hogy nincs idő mindent a nulláról elkészíteni, megrajzolni, ilyenkor jó, ha tudod hová nyúlj vektoros grafikákért. A linken található cikkben 22 jó kis lelőhelyet találsz, ahol ingyen letölthető vektorgrafikákat találsz. Van miből válogatni! Ha tetszett a cikk és másoknak is megmutatnád, akkor ne felejtsd el megosztani!