Webdesign linkek – Webdesign Tanfolyam

Webdesign linkek

Linkek RSS

Készíts perspektívikus szöveget Illustratorban

2017. október 23. - 14:09 • írta: Dörnyei Barbara

Ha valami nagyon látványos feliratot kell készíteni, akkor jó megoldás lehet a perspektívikus szöveg. Ebből az útmutatóból megtudod, hogyan kell elkészíteni a Perspective Grid Tool segítségével.  

Ingyen letölthető, hasznos cuccok PSD-ben

2017. október 22. - 10:31 • írta: Dörnyei Barbara

Ebben a gyűjteményben, van szinte minden. Találsz benne a feliratkozó és bejelentkező formoktól kezdve, mockupokon át, a logó készítő csomagig nagyon sok hasznos dolgot, mind PSD-ben!

Ez a 12 dolog biztos jele annak, hogy a designod elavult

2017. október 21. - 10:01 • írta: Dörnyei Barbara

A design trendek nagyon gyorsan változnak, követik a gyors technológiai változásokat. Nincs mese, ezzel lépést kell tartani, nyitott szemmel járni és követni a változásokat. Itt egy 12-es lista azokból a dolgokból, amik ma már nagyon nem menők.

10 ügyes fogás egy első osztályú weboldalhoz

2017. október 20. - 09:37 • írta: Dörnyei Barbara

Az, hogy egy weboldal sikeres lesz e, és szeretik e a látogatók, nagyban múlik az oldal kinézetén, a designon is. A linken található cikkben nagyon jól összeszedtek nekünk 10 olyan dolgot, ami közelebb visz egy első osztályú weboldal megtervezéséhez.

Hogyan legyél sikeres a Pinteresten?

2017. október 19. - 14:34 • írta: Dörnyei Barbara

A Pinterest nem csak nézelődésre alkalmas kiválóan, hanem a remek felület a vállalkozásod támogatására is. Hogy mit is tehetsz azért, hogy a Pinterest oldalad is segítsen a siker elérésében, arról itt a linken egy nagyon jó infografikát találsz!  

Inspiráló kapcsolat oldal designok

2017. október 18. - 15:21 • írta: Dörnyei Barbara

Íme 30 remek példa arra, hogy a kapcsolat oldalnak sem kell törvényszerűen unalmasnak és üresnek lennie! Megérdemli az is az egyedi designt, hiszen az oldal szerves része.