Webdesign linkek – Webdesign Tanfolyam

Webdesign linkek

Linkek RSS

Ingyenes illusztrációs hátterek weboldalakhoz

2019. október 09. - 06:23 • írta: Tóth Zsuzsanna

Letölthető trendi háttérképek a weboldaladhoz. Ebben semmi extra nincs. Vagy mégis? Inkább az üzleti modellt ajánlom kreatívok figyelmébe, hogy így is lehet egy kis pluszpénzt keresni, hogy a nagyfelbontású és üzleti célra is használható verziókat természetesen már nem ingyen adja a készítő. Nem csak a stock oldalakon lehet értékesíteni a munkád, bár ezzel több a […]

Nézz körül az Affinity Designer környékén!

2019. szeptember 25. - 09:08 • írta: iroda

Tegyük fel, hogy már egy ideje használsz más vektor alapú tervezőalkalmazást, és nagyon jól tudod, mit hol találsz azon belül. Mindezt szem előtt tartva egy praktikus kezdő útmutatót állítottak össze: a bejegyzésben mélyrehatóan megvizsgálják az Affinity Designer alkalmazást, áttekintenek néhány kulcsfontosságú lehetőséget, és bemutatják nagyszerű tulajdonságait is.

32 gyönyörű színpaletta és a megfelelő színátmeneti paletták

2019. szeptember 25. - 08:22 • írta: iroda

Színpalettákat keresel grafikai, webes vagy felhasználói felület kialakításához? A cikkben gyönyörű színpaletták (kódokkal) és a hozzájuk tartozó gradiens paletták is megtalálhatóak. Az esztétikai vonzerő, a használhatóság és a jelenlegi tervezési trendek szempontjai alapján lettek összegyűjtve.

Milyen betűtípust használ a Lamborghini?

2019. szeptember 25. - 07:31 • írta: iroda

Érdekes játék a betűkkel, ha egy jól ismert márka fontjait használod munkád során. La Macchina betűtípus található a Lamborghini logóban, amit Michael Hagemann tervezett és a FontMesa adta ki. Akár Te is írhatsz vele!

120+ őszi kellék gyűjtemény

2019. szeptember 24. - 09:54 • írta: iroda

Egy hatalmas csomag ősz! A színpalettát a tarka levelek és az érett füge gyönyörű meleg tónusai ihlették. Találsz itt sok kézzel rajzolt vektor illusztrációt, mintákat, textúrákat és előre elkészített kártyákat is. Nagyszerű márkanevekhez, logókhoz, matricákhoz, pólómintákhoz, üdvözlőkártyákhoz, esküvői meghívókhoz, scrapbookinghoz, plakátokhoz, közösségi médiához, valamint otthonod és kézműves tárgyak díszítéséhez.