Webdesign linkek – Webdesign Tanfolyam

Webdesign linkek

Linkek RSS

Érdekes adatok a kisvállalkozások netes jelenlétéről

2017. november 22. - 16:31 • írta: Dörnyei Barbara

Ebből az érdekes infografikából kiderül, hogy a kisvállalkozások nagy részének, még ma sincs weboldala, webes jelenléte. Az is kiderül, hogy ennek többnyire mi az oka. Elgondolkodtató és egyben meglepő adatok, hogy ma, amikor az online világ ekkora befolyással van a hétköznapi életünkre, vajon egy vállalkozás meddig engedheti meg magának, hogy ebből kimaradjon?

Átfogó útmutató webdesignhoz

2017. november 21. - 10:17 • írta: Dörnyei Barbara

A Smashing Magazine legfrissebb cikkében arra vállalkozott a szerző, Nick Babich, hogy átfogó útmutatót adjon mindarról, amit a webdesignnal kapcsolatban tudni érdemes. Azt hiszem ez elég jól sikerült is, egy szuper szamárvezetőt kaptunk a cikkel, ami tényleg alaposan és részletekbe menően tárgyalja a lényeget. A Smashing Magazinet amúgy is ajánlom olvasásra, webdesign témában nagyon értékes […]

Tegyél e videót a weboldaladra vagy sem?

2017. november 20. - 18:06 • írta: Dörnyei Barbara

Erre, a manapság sokakat foglalkoztató kérdésre keresi a választ ez a cikk. Sőt, segít abban is, hogy ha úgy döntünk, hogy igen, akkor milyen módon tehetjük ezt meg.

50 Pinterest gyűjtemény, amit érdemes követned

2017. november 19. - 16:34 • írta: Dörnyei Barbara

Ne feledkezzünk meg a Pinterestről sem, mint szuper inspiráció forrás. Ezen az oldalon gyűjtött össze, a linken található cikkben, a Creative Market blogja, 50 olyan gyűjteményt, amit érdemes követni, ha kreatív területen dolgozol!  

A 60 legjobb ingyenes Photoshop brush

2017. november 18. - 13:14 • írta: Dörnyei Barbara

Egy jó Photoshop brush csodákat tehet, nagyon bravúros és látványos dolgokat készíthetünk velük. A Creativebloq most 60, ingyenes Photoshop brusht gyűjtött nekünk össze, van miből mazsolázgatni!

Így készíts Star Wars témájú ikonkészletet Illustratorban!

2017. november 17. - 09:13 • írta: Dörnyei Barbara

A Star Wars kétségtelenül minden idők egyik legnagyobb filmsikere, nem véletlen, hogy már a tervezőket is megihlette a téma. Ha te is nagy rajongó vagy, akkor ezt az útmutatót nem hagyhatod ki! Egyrészt mert nagyon jó gyakorlási lehetőség, különösen az igazítások (align) szempontjából, másrészt mert lesz egy menő Star Wars ihlette ikonkészleted a végén. Szóval […]

Awwwards