Webdesign linkek – Webdesign Tanfolyam

Webdesign linkek

Linkek RSS

Leena Kisonen tervezőt és munkáját mutatjuk meg

2019. július 19. - 08:09 • írta: iroda

Ismerkedj meg Leena Kisonen, a finnországi grafikai tervezővel és illusztrátorral! Megosztja velünk, hogyan talál inspirációt munkáihoz és hogyan építi fel munkanapjait a kreativitás és a termelékenység ösztönzése érdekében.

Hogyan épül fel egy vár?

2019. július 18. - 09:05 • írta: iroda

Ebből a könnyű gyakorlatból megtudhatod, sőt meg is építheted Adobe Illustratorral.

Válogass kedvedre a mockup sablonok között, itt szinte mindent megtalálsz!

2019. július 18. - 08:26 • írta: iroda

Ezek az ingyenes mockup PSD fájlok intelligens objektum funkciót használnak, amelyek segítenek a design megváltoztatásában néhány másodperc alatt. Ebben a gyűjteményben professzionálisan tervezett modellek szerepelnek, mint például iPhone X, márkaépítés, írószerek, logó, póló, csomagolás, stb. – különböző perspektívákban és stílusokban.

Homokvihar effekt, Photoshoppal

2019. július 18. - 07:41 • írta: iroda

Hogyan hozhatsz létre homokvihart? Ebben a bejegyzésben egy Photoshop gyakorlatot találsz, amellyel különleges hatásokat érhetsz el fényképeiden. Részletes magyarázattal – akik most először nyitották meg a Photoshopot is könnyedén elkészíthetik.

Letölthető jópofa növény-vektorgrafikák

2019. július 17. - 08:16 • írta: iroda

Rengeteg felületen alkalmazható vektorgrafikák: ruhán, törölközőn, ágyneműn, bármilyen textilen, csomagoláson, ajándékkártyán, bögrén stb. A vektoros mintát ingyen letöltheted és szabadon felhasználhatod.

Kőbe vésett logó mockup

2019. július 17. - 07:41 • írta: iroda

Szabadon felhasználható vésett kő logó sablont mutatunk. Rendkívül egyszerűen használható, mivel könnyen és gyorsan kicserélheted saját logódat a PSD fájl intelligens objektum rétegével.