Ledobta a Wacomot a nyári Mikulás – Webdesign Tanfolyam

Ledobta a Wacomot a nyári Mikulás

2013. május 28. - 08:40 • írta: Tóth Zsuzsanna • 2 hozzászólás

Igen, a hír igaz!
Tényleg egész nyáron megint Wacom digitális rajztábla jár a webdesign tanfolyamokhoz! 3 dobozt hagyott itt nekem a Mikulás személyzete, 3×15 táblával. Így minden hónapban 15 jelentkezőnek jut az ajándék táblákból, egész nyáron át! Igazán remek, hasznos ajándék ez mindenkinek, aki kreatív tevékenységekkel üti el az idejét legyen az munka, vagy szórakozás!

A dobozokban 15-15 db Wacom Bamboo Pen tábla van, pont ugyanolyanok, mint amilyeneket decemberben hozott. Akik akkor kaptak, lassan végzett designerek lesznek! A manók egy titkos felvételt is eljuttattak nekem, ahol jól látni, mennyire rá fér már szegény öregre a pihenés.

Nézd meg a Mikulás táncát, aztán vess magadban számot, a munka-család-kötelezettségek-évközbeni mókuskerék mellett a nyár igazán a legalkalmasabb, hogy elkezdj valami kreatív dolgot tanulni!

Nyári tanfolyamok online

Mert mi nem kötünk a székedhez, szürcsölhetsz Mojitot is miközben velünk tanulsz a tengerparton ülve. Mi nem zárunk be egy rosszul légkondicionált terembe, arra kárhoztatva a forróságban, hogy figyelj, mert csak most mondjuk el.

A szabadságot és a tudást egyszerre kaphatod meg az Online Webdesign Tanfolyamon!

Az anyagokat beoszthatod az esős napokra, vagy azokra a nyári estékre amikor már megint ugyanaz megy a tévében. Titkos Facebook csoportunk a hallgatók számára állandóan nyitott osztályteremként bárhonnan elérhető, bármikor felteheted a kérdéseidet!

Wacom Bamboo tábla

A digitális rajztábla használata áthidalja az egérrel rajzolás csökevényességét és utat enged az alkotásnak! Rajzolj, skiccelj, fess – végezz alkotó tevékenységeket a nyáron, amelyek rengeteg energiával és önbizalommal töltenek fel!

Tudj meg többet a tábláról!

Pont erre vágytál?

Honnan tudja a Mikulás? Mert mindenki erre vágyik, még ő is!

Csatlakozz most a Prémium csoporthoz, és legyél az első 15-ben, akik garantáltan kreatívan töltik majd a nyarat – ehhez eszközük és tudásuk is lesz!

Érdemes igyekezni – nem sürgetlek, csak plusz információ, hogy a decemberi Wacomokat több mint 30-an kérték – azaz gyorsan összejön az a 15 tanulni vágyó, kreativitásra kiéhezett hallgató! A biztos 15-be az számít bele, aki a kezdésig be is fizeti a tandíjat, puszira nem jár :)

Ezeket láttad már?

A szerző: Tóth Zsuzsanna
10. éve foglalkozom webdesign tervezéssel - Több ügynökségnél dolgoztam belsősként-külsősként (Mcorp Média, Alchimedia Studio, stb.), de ügyféloldalon is pl. Extreme Digital. Mára első helyre az oktatás lépett, a fennmaradó időben pedig online és offline tanácsadással, eseti szakértéssel illetve értékesítési rendszerek felülettervezésével foglalkozom. Büszke vagyok arra, hogy a saját cégem vezetem, és mindig keresem az új és kreatív jövőmegoldásokat. Munkáimból: http://awebdesigner.hu

2 hozzászólás a(z) “Ledobta a Wacomot a nyári Mikulás” bejegyzéshez

 1. Szia Zsu!

  Esetleg az éppen tanulmányaikat (már) folytató, kreatív hallgatóknak is van lehetőségük megnyerni egy mikuláscsomagot? Ugye igen.. :)

  Üdv,

  Norbi

  • Norbi, az OWT Facebook csoportjában rendszeresen vannak pályázatok, volt már Wacom tábla nyeremény is! Keress rá – logótervezés stb.
   Szóval igen, lesz még ilyen!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.