Barion Pixel
Ez itt a lifelong learning

Sosem tudhatsz eleget!

Blog

Végzett OWT hallgatóink: Ménesi Krisztina

2014. június 06. | Tóth Zsuzsanna

# # # #

fotom300Tegnap ismét értékelés-cunami árasztotta el a tanfolyami csoportunkat, azaz sokan kapták meg a vizsgamunkájuk eredményeként az értékelést és az oklevelet.

Az egyikünk Ménesi Krisztina már régóta tagja az OWT csoportnak, immáron a második vizsgáján van túl, sikerrel vette a Haladó webáruház készítés feladatot is.

Az eredményes vizsga után a tapasztalatairól kérdezgettem:

Sokan fellélegeznek a vizsga után, mások bánják, hogy már vége a tanfolyamnak.
Te hogy érzed magad most a vizsga után?
Nagyon örülök!  A tanfolyam előrehaladtával  egyre  több  sikerélményben és pozitív visszajelzésben volt részem, köztük olyan tanfolyamtársaktól is (pl. : Szigeti Ami), akikre már akkor felnéztem, amikor még csak gondolkodtam, hogy elkezdek webdesignt tanulni. Úgy érzem, az a rengeteg információ, amit a tanfolyam során kaptam, mostanra állt össze kerek egésszé, jól használható tudássá. :)
Cukorka stílusú UI készlet

Cukorka stílusú UI készlet

A tanfolyam online zajlott. Okozott ez nehézséget számodra a tanulásban?

Egyáltalán nem. Munka mellett legtöbbször hétvégén vettem elő a leckéket, hogy maximálisan tudjak koncentrálni az adott  feladatokra.  Bár csütörtökönként, amikor elolvastam, hogy mi lesz az adott leckéhez tartozó gyakorlati feladat, már elkezdtem keresgélni  a megoldásához szükséges képek, linkek vagy források után, amivel rengeteg időt spóroltam.
Szoftverteszteléssel foglalkozó cég számára készített pályázati logoterv

Szoftverteszteléssel foglalkozó cég számára készített pályázati logoterv


Segítséget nyújtott-e számodra a tanfolyami Facebook csoport, vagy elegendő volt a tananyag az ismeretek megszerzéséhez?

Nagyon segítőkész csoportba csöppentem a az első perctől kezdve.  Ha elakadtam, nemcsak segítséget kaptam a feladatok megoldása során, hanem ami talán még fontosabb, húzóerőt is jelentett számomra, amikor nehezebb anyagrészeket kellett elsajátítani.
Naturalbeauty szappanmanufaktúra logoterv

Naturalbeauty szappanmanufaktúra logoterv


Mely feladatokra, témakörökre emlékszel szívesen? Volt olyan, amivel kevésbé tudtál megbarátkozni?
A Haladó részvizsgafeladatom,  a Lenke szappanmanufaktúra arculattervezés és landing page tervezés volt számomra a legemlékezetesebb.  A feladat is közel állt hozzám, a kivitelezés is jól sikerült. :)  A tanfolyami tematika során talán a bannerek tervezése volt az a terület, amely kevésbé volt érdekes számomra.
Lenke szappanmanufaktúra logóterv

Lenke szappanmanufaktúra logóterv


Mik a terveid a megszerzett tudással? 
Az elmúlt pár hónapban elkezdtem komolyabban gyakorolni a vektorgrafikázást, tutorialok (leírások) alapján. Kreanod pályázatokon veszek részt, így  visszajelzéseket  kapok  milyen irányban kell még továbbfejlődnöm arculattervezés területén. Hamarosan egy új portfólió anyagot szeretnék felrakni a honlapomra, amely elsősorban a női vállalkozásokat célozza meg és remélhetőleg egyre több női vállalkozóban fog kedvező benyomást kelteni.
Gratulálok és sok sikert kívánok Kriszta!
Iratkozz fel YouTube csatornákra!

blog

Virtuális asszisztens legyél vagy webdesigner?

Virtuális asszisztens legyél vagy webdesigner?

2024. február 01.

Mindkettő fantasztikus lehetőség arra, hogy elhagyd a hagyományos kereteket, mint szoros, rugalmatlan munkaidő, helyhez kötöttség vagy akár a bérplafon. Egy ponton találkozik is a két munkakör, ahol a grafikai munka már az asszisztenciába hajlik – designerként is végezhetsz weboldal adminisztrációt, közösségi média tartalom készítést vagy felügyeletet és virtuális asszisztensként is sokszor találkozni már-már tervezői munkába […]

Tovább a cikkre
Secured By miniOrange