Barion Pixel
Ez itt a lifelong learning

Sosem tudhatsz eleget!

Blog

Végzett OWT hallgatóink: Bojti Anna

2014. június 30. | Tóth Zsuzsanna

# # # # # #

bojtiannaAnna munkáira már a tanfolyam alatt felfigyeltem. Olyannyira, hogy amikor végzett állást kínáltam neki. Amelyet visszautasított egy másik, váratlan lehetőségért és én egyáltalán nem haragudtam rá, hiszen vannak lehetőségek, amiket ott és akkor egyszer lehet megragadni. Annának ilyen volt, hogy felvették a Prezi magyarul csapatába, ahol prezi-designerként dolgozik.

Hogy alakulnak a dolgaid a tanfolyam után?

Már a tanfolyam alatt elkezdtem bedolgozni egy programozó srácnak grafikusként, utána pedig jött egy munkalehetőség, prezis prezentációk készítésére kerestek jelentkezőket a prezimagyarul.hu-nál (ami nem azonos a prezi.com-mal – mi preziket készítünk, illetve oktatunk, míg ott a szoftvert fejlesztik).

Magam is meglepődtem, amikor engem választottak ki. Egy ideig párhuzamosan csináltam a kettőt, aztán döntenem kellett, és hosszas vívódás után a prezit választottam. Azóta már jó ideje 8 órás állásban készítem a prezentációkat, de ez a munka a szabadságot jelenti nekem – otthonról végezhető, én osztom be az időmet, a nemszeretem részt levették a vállamról (munkák megszerzése, árajánlat, alkudozás), és 2 kislányomra is jut időm. És legfőképpen élvezem, mert kreatív munka, és minden prezivel egy új témába, új világba nyerek bepillantást. Azért persze vannak húzós leadások, de ki lehet bírni.

Tanfolyami feladatmegoldás - logótervezés

Tanfolyami feladatmegoldás – logótervezés

Mit hasznosítottál leginkább a tanultakból?

A designnal kapcsolatos infókat – többek között a logó és arculattervezést, és a tipográfiai ismereteket. A programok közül pedig leggyakrabban az Illustratort használom, amit szintén itt ismertem meg a tanfolyamon. Ezentúl a Photoshop-ot és a css programozást használom napi szinten, meg persze a Prezit.

Tanfolyami feladatmegoldás: Coming Soon oldal

Tanfolyami feladatmegoldás: Coming Soon oldal

Min dolgozol mostanában?

Tavasszal rengeteg munkánk volt, sokszor 3-4 prezit csináltam egyszerre, ma is leadtam egy nagyobb cégprezentációt. Csináltam prezit a Coca Colának, Tesco-nak, Mavir-nak, Market Zrt-nek, a Volvo Pentának, TÜV-nek, és még jó sok cégnek, de talán legtöbbet a Telenornak dolgoztam. Emellett nagyon foglalkoztatnak a mai közéleti problémák, készítettem is egy prezit a Városligetben épülő múzeumi negyeddel kapcsolatban, ami több internetes portálon megjelent, pl itt.

Mostanában pedig a főnököm ösztönzésére a prezi oktatásba is belevágtam.

Tanfolyami feladatmegoldás - Landing oldal

Tanfolyami feladatmegoldás – Landing oldal

Van olyan terület, ahol még nem volt alkalmad kipróbálni magad, de szeretnéd?

Abban szeretnék a legjobb lenni, amit csinálok, és ebben szerencsére a munkahelyem maximálisan támogat. Ha több szabadidőm lenne, talán a szabadkézi rajztudásomat eleveníteném fel, és új technikákkal kísérleteznék.

Tanfolyami feladatmegoldás: Étterem arculat

Tanfolyami feladatmegoldás: Étterem arculat

Mit tanácsolsz azoknak, akik mostanság vágnak bele a webdesign tanulásba?

Hát azt, hogy próbáljátok meg azt csinálni, amihez tényleg kedvet és tehetséget éreztek magatokban, tanuljatok, és legyetek maximalisták magatokkal szemben! Soha nem lehet tudni, mit hoz az élet, és mi lesz az, amit a tudásotokból hasznosítani fogtok. Én például nem is hallottam a preziről, mielőtt olvastam az álláshirdetést, és a tanfolyam elvégzése nélkül esélyem se lett volna, hogy fölvegyenek.

http://www.pasztordavid.com

http://www.pasztordavid.com

Most viszont büszke vagyok rá, hogy a prezi 5 éves szülinapjára készített összeállításában 2 prezivel is szerepelek (Mould – műanyaggyár, MNO Égigérő blog – Városligetes prezi).

Még sok-sok remek ügyfelet és sikert kívánok Anna a jövőre is!

 

Kapcsolódó posztok:

Végzett OWT hallgatóink: Ménesi Krisztina

Végzett OWT hallgatóink: Benke Éva

A 7 designere: Szigeti Ami

A 7 designere: Rózsahegyi-Mayer Gabriella

Iratkozz fel YouTube csatornákra!

blog

Segédlet Tanulás Az örök kérdés: mitől lesz jó egy weboldal?

Az örök kérdés: mitől lesz jó egy weboldal?

2023. május 30.

A digitális korban, amikor az internet szerepe és jelentősége egyre inkább fokozódik, a weboldalak kritikus szerepet töltenek be a vállalkozások és az egyéni vállalkozók online jelenlétében. Azonban az idő múlásával a weboldalak minőségi követelményei is folyamatosan változnak és fejlődnek. Ma már szinte elképzelhetetlen kitűnni a konkurencia közül egy igazán jó weboldal nélkül, ami megragadja a […]

Tovább a cikkre
Secured By miniOrange