Barion Pixel
Ez itt a lifelong learning

Sosem tudhatsz eleget!

Blog

Végzett hallgatóink: Dörnyei Barbara

2016. szeptember 01. | Tóth Zsuzsanna

# # #

Barbara Dornyei220Vannak tanulóink, akik már menet közben annyira aktívak, hogy élesben is kipróbálják magukat. Barbara is így állt hozzá a tanuláshoz, így a tanfolyam végére már egy cukrászda friss arculata, egy sütipárna logó, jó pár névjegy és számos kisebb-nagyobb grafika ékesítette a frissen nyitott portfóliót. Vizsgafeladatnak is egy valódi megrendelő számára készített arculatot és honlapot adott be. Nagyon bízom benne, hogy Barbara tartja minimum ezt a tempót és megtalálja a számítását ezen a területen, minden esélye megvan rá. Őt is a tanfolyam alatt tapasztaltakról faggattam és a terveiről:

Sokan fellélegeznek a vizsga után, mások bánják, hogy már vége a tanfolyamnak. Te hogy érzed magad most a vizsga után? 

 
A vizsga egy kicsit mumus volt a fejem fölött, nem hittem magamban, hogy meg tudom csinálni, így utólag sajnálom, hogy sokáig csak kerülgettem a feladatot. Nagyon hiányoznak a leckék csütörtökönként, de igazából az, hogy a csapat tagja maradhatok és részt vehetek az OWT életében továbbra is, bőven kárpótol.
noemi (1)

A tanfolyam online zajlott. Okozott ez nehézséget számodra a tanulásban?
 
Nem, sőt kifejezetten ilyet kerestem, könnyebb volt összeegyeztetni a többi dolgommal, hihetetlen előny, hogy akkor foglalkozhattam a tanulással amikor nekem jó volt, ez ad egy nagy mértékű szabadságot. Én nem tudok és nem is akarok beáldozni minden héten egy teljes pénteket és/vagy szombatot, így tulajdonképpen ez az egy lehetőségem volt arra, hogy tanulhassak.


Segítséget nyújtott-e számodra a tanfolyami Facebook csoport, vagy elegendő volt a tananyag az ismeretek megszerzéséhez? 
 
Nagyon nagy segítség és óriási dolog, hogy ott egy olyan közösség alakult ki, ami kellőképpen támogató, ugyanakkor segítően kritikus, jó a hangulat és nem bántják egymást a tagok. Szinte 24 órában van valaki aki segít, de legalább pár biztató szó biztosan jön, ez egy olyan többlet amit máshol az ember nem nagyon kap meg. Többekkel, akiket a csoportban ismertem meg, a tanfolyamon kívül is tartom a kapcsolatot.  A tanuláson kívül, az emberi oldalon is sokat kaptam itt.
12805984_945899712154717_8618856417540554640_n

Mely feladatokra, témakörökre emlékszel szívesen? Volt olyan, amivel kevésbé tudtál megbarátkozni? 
Amikor megérkezett a HTML akkor kicsit többet küzdöttem, mint szerettem volna, de mivel nagy harcos vagyok, ezért ezt sem hagytam annyiban. Viszont az Illustrator teljesen megváltoztatta az életem. A rajzolás és a görbék hajlítgatása a kedvenc elfoglaltságom és kinyílt tőle a világ, nagyon szívesen készítek grafikákat és fedezek fel újabb és újabb technikákat :-)
allo nevjegy1 (1)

Mik a terveid a megszerzett tudással? 
 
Szeretnék még jópár dolgot hozzátanulni az eddigiekhez és tovább építkezni, a gyengébb pontokat megerősíteni. Remélem, hogy pár év múlva már arról mesélhetek, hogy a kezdeti nehézségek után a magam ura vagyok és azzal foglalkozom, abból élek, amit igazán szeretek. Minden kihívásnak állok elébe!
Hol találkozhatunk a munkáiddal?
Iratkozz fel YouTube csatornákra!

blog

Virtuális asszisztens legyél vagy webdesigner?

Virtuális asszisztens legyél vagy webdesigner?

2024. február 01.

Mindkettő fantasztikus lehetőség arra, hogy elhagyd a hagyományos kereteket, mint szoros, rugalmatlan munkaidő, helyhez kötöttség vagy akár a bérplafon. Egy ponton találkozik is a két munkakör, ahol a grafikai munka már az asszisztenciába hajlik – designerként is végezhetsz weboldal adminisztrációt, közösségi média tartalom készítést vagy felügyeletet és virtuális asszisztensként is sokszor találkozni már-már tervezői munkába […]

Tovább a cikkre
Secured By miniOrange