Barion Pixel
Ez itt a lifelong learning

Sosem tudhatsz eleget!

Blog

Végzett hallgatóink: Dörnyei Barbara

2016. szeptember 01. | Tóth Zsuzsanna

# # #

Barbara Dornyei220Vannak tanulóink, akik már menet közben annyira aktívak, hogy élesben is kipróbálják magukat. Barbara is így állt hozzá a tanuláshoz, így a tanfolyam végére már egy cukrászda friss arculata, egy sütipárna logó, jó pár névjegy és számos kisebb-nagyobb grafika ékesítette a frissen nyitott portfóliót. Vizsgafeladatnak is egy valódi megrendelő számára készített arculatot és honlapot adott be. Nagyon bízom benne, hogy Barbara tartja minimum ezt a tempót és megtalálja a számítását ezen a területen, minden esélye megvan rá. Őt is a tanfolyam alatt tapasztaltakról faggattam és a terveiről:

Sokan fellélegeznek a vizsga után, mások bánják, hogy már vége a tanfolyamnak. Te hogy érzed magad most a vizsga után? 

 
A vizsga egy kicsit mumus volt a fejem fölött, nem hittem magamban, hogy meg tudom csinálni, így utólag sajnálom, hogy sokáig csak kerülgettem a feladatot. Nagyon hiányoznak a leckék csütörtökönként, de igazából az, hogy a csapat tagja maradhatok és részt vehetek az OWT életében továbbra is, bőven kárpótol.
noemi (1)

A tanfolyam online zajlott. Okozott ez nehézséget számodra a tanulásban?
 
Nem, sőt kifejezetten ilyet kerestem, könnyebb volt összeegyeztetni a többi dolgommal, hihetetlen előny, hogy akkor foglalkozhattam a tanulással amikor nekem jó volt, ez ad egy nagy mértékű szabadságot. Én nem tudok és nem is akarok beáldozni minden héten egy teljes pénteket és/vagy szombatot, így tulajdonképpen ez az egy lehetőségem volt arra, hogy tanulhassak.


Segítséget nyújtott-e számodra a tanfolyami Facebook csoport, vagy elegendő volt a tananyag az ismeretek megszerzéséhez? 
 
Nagyon nagy segítség és óriási dolog, hogy ott egy olyan közösség alakult ki, ami kellőképpen támogató, ugyanakkor segítően kritikus, jó a hangulat és nem bántják egymást a tagok. Szinte 24 órában van valaki aki segít, de legalább pár biztató szó biztosan jön, ez egy olyan többlet amit máshol az ember nem nagyon kap meg. Többekkel, akiket a csoportban ismertem meg, a tanfolyamon kívül is tartom a kapcsolatot.  A tanuláson kívül, az emberi oldalon is sokat kaptam itt.
12805984_945899712154717_8618856417540554640_n

Mely feladatokra, témakörökre emlékszel szívesen? Volt olyan, amivel kevésbé tudtál megbarátkozni? 
Amikor megérkezett a HTML akkor kicsit többet küzdöttem, mint szerettem volna, de mivel nagy harcos vagyok, ezért ezt sem hagytam annyiban. Viszont az Illustrator teljesen megváltoztatta az életem. A rajzolás és a görbék hajlítgatása a kedvenc elfoglaltságom és kinyílt tőle a világ, nagyon szívesen készítek grafikákat és fedezek fel újabb és újabb technikákat :-)
allo nevjegy1 (1)

Mik a terveid a megszerzett tudással? 
 
Szeretnék még jópár dolgot hozzátanulni az eddigiekhez és tovább építkezni, a gyengébb pontokat megerősíteni. Remélem, hogy pár év múlva már arról mesélhetek, hogy a kezdeti nehézségek után a magam ura vagyok és azzal foglalkozom, abból élek, amit igazán szeretek. Minden kihívásnak állok elébe!
Hol találkozhatunk a munkáiddal?
Iratkozz fel YouTube csatornákra!

blog

Tanulás Designer Karrier Kérdezz-Felelek

Designer Karrier Kérdezz-Felelek

2022. január 25.

A múlt hét végén megtartott Kreatív Karriernavigátor nap után nagyon sok kérdés jött hozzánk, ezekre tegnap egy rögtönzött FB Live-ban válaszoltam, illetve fel tudtatok tenni egyéb kapcsolódó kérdéseket is. Kiből lehet designer? Én azt gondolom, hogy nem kell hozzá extra képesség. Nyilván aki tudja magáról, hogy általában nincs szépérzéke, nehezebben fog boldogulni, de már sok […]

Tovább a cikkre
Secured By miniOrange