Barion Pixel

Vásárnap! Töltsd fel a készleteid! 02.08.

2015. február 08. | Tóth Zsuzsanna

# # # # # # #

Két hete tértem át a vasárnapi online shoppingolásra. De a héten már vásároltam, azúttal az Inkydeals kínálatában találtam pár dolgot igen jó áron. Elsőként egy 1000 különböző betűtípus összesen 7640 változatát, mindössze 30 dollárért.

font-pack-pro-preview

Ikonokból sosem elég, mert mindig pont olyanra lenne szükség, ami nincs kéznél… Persze a legjobb, ha magad rajzolod, mégis sokszor jó lenne egy készlet, amiben tudsz keresgélni, ha szűk az idő és pénz keresztmetszet.

900-premium-icons-pixelbazaar-preview

Az Inkydealsen alapból is nagyon jó dolgokat találni, de egy szuper 50%-os kuponkóddal most alaposan bevásárolhatsz: THREEYEARS
köszönet @Soós Dénes hallgatónknak a nagyszerű találatért!

Ingyenes tételeket is találni bőséggel a freebies szekcióban, most külön a WP Woocommerce témát emelném ki, ami egy nagyon egyszerű webshop sablon, de induláshoz kis átalakításokkal pont jól jöhet!

nemo-wp-prev

 

A Creative Market ingyenes letöltései között pedig a népszerű grafikus Swiejko akvarell virág készletét találod:

cm-o

 

Ha már vízfesték, itt az ideje elkezdeni a húsvétra készülni! Igen februárban! Csak a lúzerek vakaróznak az utolsó pillanatban!

easter_0-f

Jah, hogy még a Valentinre sem oldottad meg a grafikát! Vagy csak saját célra lenne jó összedobni vmi ötleteset? Hipp-hopp szerelem generátorral menni fog!

creative_market-f

 

Iratkozz fel 7 napos ingyenes, alapozó webdesign kurzusunkra!

Kipróbálom

blog

Üzlet Élet a Zoomon kívül: videokonferencia-körkép

Élet a Zoomon kívül: videokonferencia-körkép

2021. május 04.

Ha másfél éve megkérdezel valakit, milyen alkalmazás a Zoom, jó eséllyel nem tudta volna az illető, vagy esetleg megpróbál tippelni valami képnagyító programra… A koronavírus viszont valamiért pillanatok alatt az egekbe vitte az erős kínai kapcsolatokkal is rendelkező  konferenciaprogram hírnevét, és mára már az óvodások is vele fekszenek-kelnek. Nem volt véletlen a tavaly nagyot futott […]

Tovább a cikkre