Barion Pixel
Ez itt a lifelong learning

Sosem tudhatsz eleget!

Blog

Tanulás

Tanultál már webdesignt, de kevésnek érzed a tudásod?

2015. április 22. | Tóth Zsuzsanna

# # # # # # #
Csalódott vagy? Megértelek. Én is. Még tavaly augusztusban döntöttem el végleg, hogy megszerzem végre a jogosítványt! Haha! Ugye milyen vicces! Tényleg nincs jogosítványom!
Hónapok óta nézegettem a Kresz tanfolyamot, próbálva beilleszteni fejben az időrendembe. Egyszer már ki is töltöttem az űrlapot, aztán rájöttem, hogy a kezdési napon tréninget tartok, ezért újra volt indokom kibújni alóla. Lehet, hogy Te is voltál már így?
Végül mégis beiratkoztam az iskolába, annyira nulla infóm volt róla, mint bármelyik másikról, volt aki szidta a fórumokban, volt akinek bejött. Kaptam egy rakat könyvet és úgy váltunk el az oktatóval, hogyha vizsgaképes vagyok szólok. Na, az tudod mikor volt? Sohanapján! Mert mindig volt valami más, amiért nem a számomra teljesen érdektelen és unalmas Kreszt tanulgattam volna. Egyedül tanulni nagyon nehéz.
Idén viszont változott a Kresz vizsga, közölték, hogy akkor most be kéne járni, vagy távoktatáson részt venni, ha vizsgázni akarok! Szuper, miért is nem tettem már le tavaly, hülye! – morfondíroztam magamban. Nem akarom elmesélni a fél életem, ne aggódj, végül 1 hibával letettem, sőt azóta a nagymotorost is!

Miért vagyok akkor csalódott és miért is írok erről az egészről?

Nem véletlen, hogy 35 éves koromban nincs jogsim, jöttek a gyerekek, mittomén, ahogy telt az idő egyre jobban féltem tőle, hogy vezessek. Erre kikaptam egy olyan oktatót, hogy sírva szálltam ki a kocsiból, türelmetlen volt és flegma. És az egész folyamat, hogy időpontokat kapjak olyan nehézkesen ment, hogy azt gondoltam, hiába szántam el magam, ez nem fog menni…
Aztán kiderült, hogy nem én vagyok a hisztis nőszemély (na jó, lehet), de mégse mert most van egy másik iskolánál szuper oktatóm és hamarosan vizsgázom!
Nagyon csalódott voltam, mert ugye kívülről nem lehet eldönteni, hogy hol mit fogsz tanulni, nyilván én sem a drágábbat választottam először. Jogosítványt adnak ott is, nem? Hááát… Bizony ha nem váltok iskolát, akkor lehet, hogy örökre belém vésődik ez a stressz a vezetéstől, én fogom hülyének érezni magam és fel is adom. Mindezt azért, mert nem kaptam meg a megfelelő oktatást!
Ezt az élet amúgy már annyiszor igazolta, hogy ha van egy jó tanár, akkor mégsem vagyok menthetetlen matekból, érdekes lehet a kémia, sőt a gyerekem esetén is az osztályváltással olyan mintha kicserélték volna, mert egy igazi pedagógust kapott!
webdesigner_tanfolyam_iskola_tanulas

Már néha a géped sincs kedved bekapcsolni?

Kinek mi a megfelelő? Ez persze nehéz! 

Oktatóként is sokat tanulok az öregtől, aki már 40 éve oktat reggeltől estig, balesetmentesen. És tudod miért olyan jó oktató? Mert még mindig szereti és alázattal csinálja! Azóta már másokat is vett át attól a bizonyos oktatótól…
Hozzánk is jönnek máshonnan. Az elmúlt időszakban feltűnően sokan, hogy jó lenne már egy kicsit alaposabb tudás, valódi szakmai ismeret, több odafigyelés – amit máshol nem kaptak meg.
Akiknek nem elég a “Google a barátod!” válasz, vagy a letöltöm, átszínezem, kivágom-beillesztem honlapkészítés. Ilyenkor persze még nehezebb a dolgom, mert már valakinél elvesztette a bizalmát, úgy ahogy én az idegbeteg oktatómnál.

Persze én sem vagyok tökéletes, én is emberből vagyok, de a nap legtöbb részét a tanulóimmal töltöm. 

Az egyik ablakban feladat megoldok, a csoportban értékelek, FB chaten önbizalom növelek, tanácsadok vagy csak csevegek velük, arról hogy vannak, mik a terveik…
A legjobb, amikor csak úgy spontán közlik velem, hogy imádják a leckéket, hogy a vártnál is jobb a tanfolyam, hogy eredményeket érnek el, hogy új állásuk van vagy csak sikerült végre behívni az átkozott képet a html-be.
És közben folyamatosan igyekszem ellátni a gyakorlottabbakat is új információkkal, trendekkel. Azt tudtad, hogy nálunk a tanulás nem ér véget a tanfolyammal és a csoportban utána is bármikor kérdezhetsz?
Mindenkinek azonban nem lehet megfelelni. Mi épp ezért vezettük be a 100% garanciát 2 éve, ami valóban 100%-os pénzvisszafizetést takar, ha nem vagy elégedett. Eddig 3 ember élt vele a közel 300-ból, azaz 1%.
Az egyiknek én magam ajánlottam fel, a másik indoka jogos volt, a harmadikét mondvacsináltnak éreztem, de nem vitatkozom, ha ő így érezte. Én iskolát váltottam, és megoldódtak a gondjaim, de ez korántsem egyszerű.

Hiába lobogtatom neked a garanciát, ha az csak a végén jár, pedig te már az elején sem akarnál újra beválasztani, igaz? 

Úgyhogy kigondoltam valamit, remélem tetszeni fog. Ha bármelyik másik magyar nyelvű és online webdesigner tanfolyamon tanultál már, de úgy gondolod, hogy nem eleget, nem alaposan, nem voltál elégedett, úgy ne vegyél ismét zsákbamacskát! Sokan csak utólag bukkannak az ehhez hasonló Facebook csoportokra! 
Mi vállaljuk a kockázatot! Te csak tanulj!

Mi vállaljuk a kockázatot! Te csak tanulj!

Kezdj el nálunk egy Prémium tanfolyamot, és csak akkor fizess, ha 4 hét után is folytatni akarod! Addig ingyen ebéd – négy heti lecke és teljes jogú csoport tagság. A 4. héten megkérdezem mik a további szándékaid és ha úgy gondolod, itt sem tanulhatod meg azokat a fogásokat amire vágysz, akkor kötelezettségek nélkül továbbállsz! Nos, fair ajánlat?
Ha szeretnél élni vele, akkor jelentkezéskor a kuponkód mezőbe írd be: NINCSZSÁKBAMACSKA
Ahhoz azonban, hogy ezt megkapd, jelentkezés után kérlek küldd el nekem emailben az előző tanfolyamon kapott nevedre szóló számlát!
E kettő megléte szükséges ahhoz, hogy a következő tanfolyam induláskor Te is fent legyél a tanulók listáján és négy héten keresztül betekintést nyerj a tanfolyamba! Várunk szeretettel!
Iratkozz fel YouTube csatornákra!

blog

Díjazottak lettünk az Év honlapja versenyen E-learning kategóriában!

Díjazottak lettünk az Év honlapja versenyen E-learning kategóriában!

2021. december 27.

2021 nagyon sűrű év volt. Nem csak azért, mert idén voltunk 10 évesek, hanem mert az év elején kívül-belül megújultunk, egy igazán naprakész és interaktív tanfolyam várja a tanulni vágyókat. A vírushelyzet okán hétköznapivá vált online kapcsolattartási eszközök beépültek a tanmenetbe, így a tanfolyami anyagot idén sok-sok Facebook és Zoom Live óra keretezte, amelyek kiegészítő […]

Tovább a cikkre
Secured By miniOrange