Start webdesign tanfolyam – Webdesign Tanfolyam

Start!

Kisvállalkozásod van? Segítünk nagyobb sebességre kapcsolni!

Egy kisvállalkozásban amit tudunk, igyekszünk
magunk megoldani igaz? Hozz létre egy weboldalt
magad, készíts egyszerű grafikákat, szerkessz
fotókat! Ezekre itt megtanítunk!

HAMAROSAN

Programozás nélkül

A legtöbb kisvállalkozásnak nincs szüksége bonyolult fejlesztői
munkára, ahhoz, hogy megjelenjen az interneten!

Tanuld meg a fotószerkesztést az új generációs Affinity Photo programmal!

Tervezz vagány grafikákat az Affinity Designer programmal!

Nem kell programozónak lenned, ha a honlapodhoz a WordPress-t használod!

A Divi sablonrendszerrel egyedül is megvalósíthatod az ötleteidet!

Miért érdemes?

Mostantól egyedül is megvalósíthatod az ötleteid!

Manapság bárki készíthet már honlapot, akkor is, ha nincs SEMMILYEN programozási tapasztalata! Erre az egyik legjobb és legelterjedtebb lehetőség a WordPress tartalomkezelő használata. A vizuális tervezővel nem kell a kódokkal mélyebben foglalkoznod, csak a megfelelő helyekre kell húzgálni a képeket és szövegeket, illetve az azokat tartalmazó dobozokat! Ezentúl, ha eszedbe jut egy új honlap ötlete, nem kell várnod hetekig a programozókra!

Azonnal alkalmazhatod a tanultakat!

Ez egy komplex anyag, mert nem csak arról szól, hogyan használd a szoftvereket! Tizenéves webtervezői és több sikeres online vállalkozás tapasztalataival írtam meg ezt az anyagot, hogy ne csak elkészíteni tudd ezeket a dolgokat, hanem azt is tudd, mit miért csinálsz! Már az első két lecke után pozitív változásokat tapasztalhatsz magadon és a vállalkozásod webes megjelenésén egyaránt!

A kérdéseiddel nem maradsz egyedül!

Ezt a tanfolyamot azért készítettem, hogy minél több kisvállalkozásnak elérhetővé tegyek egy minőségi tudásanyagot, amellyel kedvező áron igényes és üzletileg jövedelmező honlapokat tudnak készíteni! A képzés mellé 1 éves díjtalan Facebook csoport tagságot is biztosítunk, így a tanfolyam alatt és után is lesz módod kérdezni, megvitatni, tájékozódni, ismerkedni más hasonló cipőben járó vállalkozókkal!

Mit tartalmaz?

Minden olyan ismeretet, ami ahhoz szükséges, hogy önállóan készítsd el a WordPress alapú weboldalad, testreszabd sablonokkal, valamint képes legyél önállóan elkészíteni, módosítani a szükséges grafikai elemeket!

Tematika

A weboldalkészítés előkészületei

Ahhoz, hogy létrehozd a honlapod, tudnod kell, hogy mi az, amire használni szeretnéd! Mik a célok? Kiknek fog szólni? Hogyan éred el őket? Enélkül nem érdemes belefogni, mert csak egy kupac kód lesz szép színes fejlécekkel, de nem hoz vevőt egy darabot sem! A tudatos üzleti honlapkészítés alapjaira készítelek fel, amelyben a weboldalad egy igazán hasznos eszköz lesz a céljaid eléréséhez.

Ismerkedés a WordPress-szel!

Rögtön belecsapunk a közepébe és megtanítalak rá, hogy milyen sokoldalú a WordPress! A telepítés után átnézzük a működését, beállításait és azt, hogyan tudod a leggyorsabban testreszabni! Milyen sablonok és beépülő pluginek vannak? Hogyan tudod biztonságossá tenni a weboldalad?

Üzleti oldalak Divi és Avada sablonokból

Ezeket a sablonokat úgy állították össze a készítőik, hogy a legtöbb kisvállalkozói weboldalhoz egyszerű, gyors és költséghatékony megoldást nyújtsanak. Akár egy értékesítési oldal, akár a céges weboldal már pár napon belül elkezdheti hozni a megrendeléseket!

Szerkessz csodás fotókat az Affinity Photoval!

A Photoshop új kihívója, az Affinity Photo nem csak az egyszeri ára miatt komoly versenytársa a nagy öreg szoftvernek, de tudásban is mindent megad, amire egy online vállalkozásnak szüksége lehet. A Start tanfolyam során az egyszerű képfeldolgozás mellett megmutatom neked, hogyan tudsz kollázsokat készíteni, bannereket, fejléceket, posztképeket létrehozni, amelyekkel igazán egyedi lehet a vállalkozásod!

Készíts lenyűgöző grafikákat az Affinity Designerrel!

Legyél Te a saját designered! Az Affinity Designer használatával végre magad is el tudsz készíteni grafikákat, illusztrációkat, ikonokat, vagy szerkeszteni, variálni tudod az internetről letölthető sokmillió darabot kedved szerint. Ismerd meg a vektorgrafika világát anélkül, hogy elköteleznéd magad a drága Adobe Illustrator mellett! Az Affinity Designer szintén egyszer megvásárolandó program, a grafikai tudást pedig itt megkapod mellé!

Építsd önjáró marketinggépezetet!

Egy weboldal önmagában mit sem ér! Hogyan lesz látogatód? A látogatódból vásárlód? Mit kell és lehet mérni? Hírlevél vagy hirdetés? Sokan ódzkodnak a marketingeszközök használatától, pedig a segítségükkel folyamatossá teheted a megrendelések, megkeresések számát! Útmutató egy jól tervezhető rendszer felépítéséhez, amelyik akkor is dolgozik, ha te szabadságra mész!

Mennyibe kerül?

A 3 hónapos tanfolyam egy összegben fizetve

38.900 Ft
bruttó: 49.403 Ft

Egy napot sem kell hiányozz a vállalkozásodból azért, mert tanulsz! Online, kényelmesen, a saját időbeosztásodban teheted meg!

Neked több kell?

Szeretnél a témáról mindent tudni?
Ha egy igazi kihívásra vágysz, válassz a magas szintű képzéseinkből!

Prémium

Minden tudásunk ebbe csomagoltuk! Hasznosítsd a tanultakat a munkád során, vállalkozásodban vagy válassz egy új kreatív szakmát!

Ezt megnézem!
12

Prémium +

Ha már van előképzettséged vagy rengeteg szabadidőd a következő félévben, akkor ez a csomag neked készült! A Prémium anyaga sűrítve!

Ezt megnézem!
6

Kitől fogsz tanulni?

Tóth Zsuzsanna

Üdvözöllek! Tóth Zsuzsanna vagyok.

Webdesignerként dolgozom lassan tizenkét éve, az Online Webdesign Tanfolyamot pedig 2011-ben alapítottam. Mára több mint 1500 embert tanítottam meg weboldalkészítésre, webgrafikára és online marketingre. Úgyhogy fel vagyok készülve minden kérdésre! Nem kell aggódni, hogy hülyeséget kérdezel, az elmúlt hat év alatt más már úgyis megtette! Az elvem, hogy nem az a hülye aki kérdez, hanem az aki nem. Mindannyian járatlanok vagyunk más-más témákban, ez természetes! Kérdezz bátran!

Mindemellett magam is vállalkozóként tevékenykedem ugye és vállalkozásokkal dolgozom, tehát bőséges rálátásom és tapasztalatom van a témában, amelyet szintén belegyúrtam a tananyagba!

Cégünk a Pixelgyár Kft. lassan százmilliós nettó éves bevétellel rendelkező online vállalkozás, amelyet minden hátszél nélkül ezekkel a módszerekkel építettem, így igazán érdemes rám hallgatnod!

Ezt a tanfolyamot azért hoztam létre, hogy neked is segítsek ezt elérni!

Gyakori kérdések

 • Hogyan zajlik a tanfolyam?
  Tényleg nem kell hozzá utaznom?

  Teljesen online működik. A tananyagokat emailben juttatjuk el hozzád csütörtökönként. A zárt Facebook csoport folyamatosan üzemel, ott felteheted a kérdéseidet éjjel vagy hétvégén is, biztosan lesz aki válaszol. Oktatóink a hét minden napján, reggeltől késő délutánig várják a kérdéseid, illetve megválaszolják a munkaidőn túl feltetteket is. Nem szükséges sehová sem utaznod, kényelmesen, ott és akkor tanulsz, amikor Neked a legjobb.

 • Nincs semmilyen előképzettségem. 
  Vajon így is meg fogom tudni csinálni?

  A Start tanfolyamhoz csak annyi kell, amit nap, mint nap használsz, azaz tudnod kell letölteni, böngészni, programot telepíteni, kicsomagolni. Informatikai alapismereteket nem oktatunk, de ha elakadsz természetesen segíteni fogunk! Sokkal fontosabb ennél, hogy nyitott legyél az új dolgok kipróbálására, megértésére - ezt sajnos nem tudjuk belecsomagolni az anyagba, de mindent megteszünk, hogy érdekes és érthető is legyen!

 • Milyen programok szükségesek hozzá?
  Kell számolnom egyéb költségekkel?

  Az Affinity Photo és Designer programokat kell megvásárolnod, ezek jelenleg 18 ezer Ft/db körül vannak. Ez egyszeri díj, utána nem kell további díjat fizetned utánuk, mint az Adobe Photoshop esetén. A Wordpress ingyenes, de a prémium sablonok fizetősek - a Divi egy évre 89 dollár vagy örökre 249 dollár. Ezeket a költségeket nem nekünk kell kifizetned, hanem a fejlesztők oldalain tudod őket megvásárolni. Más költség a tanfolyam díján kívül részünkről nincs.

 • A vállalkozásomban szeretném használni ezt a tudást!
  Vajon fogom tudni hasznosítani?

  Ez egy komplex anyag, mert nem csak arról szól, hogyan használd a szoftvereket! Tizenéves webtervezői és több sikeres online vállalkozás tapasztalataival írtam meg ezt az anyagot, hogy ne csak elkészíteni tudd ezeket a dolgokat, hanem azt is tudd, mit miért csinálsz! Már az első két lecke után pozitív változásokat tapasztalhatsz magadon és a vállalkozásod webes megjelenésén egyaránt!

 • Mi van, ha elkezdem, de nem lesz mindig időm vele foglalkozni?
  Meddig érhetőek el az anyagok?

  Mindenki a munkája, családja mellett tanul, természetes, hogy nincs mindig időd rá! Az anyagokat megérkezésük után bármikor feldolgozhatod, onnantól kezdve eléred őket, amíg csak lesz OWT. Már 7 éve vagyunk, így remélhetőleg még sokáig így is lesz. Az anyagok gyorsabban avulnak, inkább azért nem szabad sokáig ülni rajtuk. Természetesen ha lesz update, azokat számodra is hozzáférhetővé tesszük. A zárt csoporthoz 1 évig tudsz díjtalanul hozzáférni és kérdéseket feltenni!

Kérdésed van? Írj a gyar@pixelgyar.hu címre!

Minket választottak:

Megrendelés
Válaszd ki, hogy mikor szeretnéd kezdeni:
HAMAROSAN
A tanfolyamon résztvevő adatai:
Számlázási adatok:
Milyen ütemben szeretnél fizetni?

Részletfizetés választása esetén az esedékes díjakat minden hónap 10-ig kérjük befizetni.
Tehát kezdéskor egy részletet, aztán a rákövetkező hónapokban a továbbiakat.

A tanfolyam részvételi díja:
0 x 0 Ft (+áfa)
bruttó 0 x 0 Ft
2015. január 1-jétől uniós irányelv alapján a telekommunikációs szolgáltatások, rádiós és televíziós műsorok, valamint elektronikus úton nyújtott szolgáltatások után az igénybevevő személy letelepedési helye szerinti államban, azaz a fogyasztás tagállamában kell áfát fizetni.
Ezen szolgáltatás ÁFA(VAT) tartalma: 27%
Kedvezmény:
Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseirõl szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekrõl szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted (gyar@pixelgyar.hu). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Jelentkezem a tanfolyamra gombra való kattintással a Pixelgyár Kft.-vel kötöd (2120 Dunakeszi Szilágyi u. 3.)
Fizetési feltételek: Megrendelésed után azonnal visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól, valamint elküldjük a fizetési információkat.