Barion Pixel

Medium webdesign tanfolyam

medium

Készíts grafikákat, hirdetésképeket, tervezz logót és állíts össze honlapokat, programozási tudás nélkül!

Azonnal elkezdheted a tanulást!

Jelentkezem!

Szakértők által összeállított tananyag a honlapkészítésről emberi nyelven

Ideje volna már megtanulni, hogyis mennek ezek a dolgok? Nem folyton segítséget kérni, vagy várni valakire? Nehéz elmondani, inkább magad megcsinálnád, de nem tudod hogyan fogj hozzá? Tanuld meg az alapoktól!

kezdő

Ha még soha nem tanultál ilyesmit!

Akkor az alapoktól indulhatsz, megismerkedve a programokkal és a fogalmakkal, tárul fel előtted a honlapkészítés folyamata. A tanfolyam során lépésrőllépésre, gyakorlati feladatok és szorgalmik tucatjaival építjük fel a tudásod, hogy ne csak szolgaian másolj majd, hanem értsd is azt, amit csinálsz!

Kulcsrakész honlap

 • 25 leckével, hetente 1 érkezik
 • Oktatói támogatással
 • FB csoport használattal

segítő

Elakadtál?
Semmi gond!
Kérj segítséget!

Nálunk nem a puszta tananyaghoz kapsz hozzáférést, hanem az előfizetésed alatt végig gyakorlott oktatóink nyújtanak számodra segítséget, illetve meg tudod nekik mutatni mire jutottál! Érdemes kihasználni ezt a lehetőséget, mert szakértő szem is látja és segít a tanácsaival!

A 25 leckében

 • 600 oldal írásos anyag
 • 34 videós segédlet
 • 57 gyakorlati feladat
A TANFOLYAM TEMATIKÁJA

Mit tanulhatsz meg itt?

Medium csomagunk rengeteg, nagyon széles körű tudásanyag, amely elvezet a “Kinyitom a Photoshopot” állapotból a “Honlapot készítek” pontig, amely egyaránt ajánlott teljesen kezdőknek és azoknak is, akik már készítettek 1-1 honlapot autodidakta módon, de nincsenek tisztában az alapokkal.


képszerkesztés

Képszerkesztés

 • Adobe Photoshop alapgyakorlatok
 • Rétegkezelés, fájlok rendszerezése
 • Kivágási technikák, maszkolás, automatizálás
 • Szűrők, effektek, pluginek ésszerű használata
 • Retusálási alapfogások
webgrafika

Wordpress

 • Tárhely kiválasztás, WP telepítés, alapbeállítások
 • Vezérlőpult felületének teljes bemutatása
 • Oldalak / posztok létrehozása
 • Bővítmények, pár hasznos bővítmény
 • Egy alap sablon bemutatása + Gutenberg
arculattervezés

arculattervezés

 • Adobe Illustrator alapgyakorlatok
 • Márkaépítés arculattal
 • A logótervezés folyamata
 • 12 féle különböző lógóterv készítése
 • Nyomdakész névjegy készítése
wordpress

Wordpress Divi

 • Fizetős – Divi – sablon/modulok bemutatása
 • Követőkódok – Analytics, GDPR tennivalók
 • Weboldal karbantartás, biztonság
 • Egy teljes weboldal felépítése Diviben
 • Weboldal utómunkálatok, SEO
MIT MONDANAK MÁSOK?

Vélemények a tanfolyamról

Lépj be a Pixelgyár Klikkbe!

De mi az a Klikk?
Egy tagság, amely nem csak a leckéinkhez nyújt számodra hozzáférést, hanem ennél sokkal többet ad. Az oktatói támogatás és a tanuló csoportok használatán túl rengeteg kiegészítő tananyag, rendszeres kreatív kihívások és nem utolsó sorban remek társaság várja a Klikk tagjait!

NÉZZ BELE!

Milyen anyagok várnak Rád a Klikkben?

Néhány példa arra, hogy milyen jellegűek a tanfolyami feladatok és milyen szinten tanulod meg a programok használatát:


 • Medium

 • Premium+

 • Designer

Webdesign
A TUDÁSSZINT AHOVÁ TE IS ELJUTHATSZ

megtanulhatod

Tanulóink munkáiból

Medium csomagunk rengeteg, nagyon széles körű tudásanyag, amely elvezet a “Kinyitom a Photoshopot” állapotból a “Honlapokat készítek” pontig, amely egyaránt ajánlott teljesen kezdőknek és azoknak is, akik már készítettek 1-1 honlapot autodidakta módon.Melitta Organic Beauty arculat és honlap

Solymosi Beáta
Melitta Organic Beauty arculat és honlap

vita slimming arculat és webdesign

Oswald Júlia
vita slimming arculat és webdesign

Barbar borbély arculat

Gesztesi Ákos
Barbar borbély arculat

Justacup teahouse

Titi Judit
Justacup teahouse

Glück tea arculat és honlap

Oswald Júlia
Glück tea arculat és honlap

Kas és kosár arculat

Deák Zsuzsanna
Kas és kosár arculat

MÉG TÖBB TANULÓI MUNKA

MARADTAK MÉG KÉRDÉSEID?

Gyakran Ismételt Kérdések

Hogyan kapom meg a tanfolyami anyagokat?

A Pixelgyár Klikk tagságod igénylése után egy zárt online felületen fogsz hozzáférni a tananyagokhoz az érvényes tagsági idő alatt. Itt állandóan elérhetőek az anyagok, nem fenyeget annak a veszélye, hogy kitörlöd vagy elhagyod. Az aktuálisan elérhető leckédről emailben is értesítést küldünk. Amikor új anyag kerül a rendszerbe, szintén emailben is értesítünk, de belépés után a felületen is értesülsz róla.

Mikor kapom meg a leckéket?

A választott tagságtól függően 7 naponta 1 ill. 2 leckéhez kapsz hozzáférést, összesen féléven keresztül. Bizonyos leckék feldolgozása után pedig további kiegészítő anyagokhoz, szorgalmikhoz és gyakorlatokhoz is hozzáférést biztosítunk.

Hogyan tudom kifizetni a Pixelgyár Klikk tagságot?

A megrendeléskor kiválaszott tagságod díját kizárólag bankkártyával, a Barion online fizetési szolgáltató biztonságos rendszerén tudod kiegyenlíteni. Választhatsz egy összegű fizetést vagy 6 részletben fizetést. Befizetés után azonnal megkapod a számlát a Számlázz.hu rendszeréből. 

Miért csak 6 részletben lehet fizetni és miért nem 12?

Mert a tanfolyamok anyagait 6 hónap alatt küldjük ki neked, de összesen 1 év hozzáférést és támogatást biztosítunk. Erre a 6 hónapra már nem kell fizetned. Másmilyen fizetési ütemre nincs mód.

Mi történik, ha befizetem a Pixelgyár Klikk tagságot?

A választott fizetési ütemtől függően válik azonnal vagy a 6 részlet kifizetését követően aktívvá az 1 éves tagságod. A tagság lejárata előtt értesítést küldünk, amely alapján tudsz dönteni, arról, hogy megújítod-e vagy sem, nem vonjuk le automatikusan a bankkártyádról!

Milyen formátumúak a tananyagok?

A leckék elsősorban szöveges, képes anyagok, amelyek az első harmadban lépésről-lépésre írásban mutatják be a feladatokat, majd egyre több videós betétet tartalmaznak. A tanfolyamok felétől zömmel már videósak az anyagok.

Hogyan tudom lemondani a Pixelgyár Klikk tagságom?

Lehetőséged van bármikor lemondani a tagságod, de ezzel egyúttal a hozzáférésed az anyagokhoz is elveszik.

Hogyan kapok segítséget a leckék feldolgozásához?

Az érvényes Pixelgyár Klikk tagságod mellé minden oktatónkhoz jár egy-egy Facebook csoport tagság, hogy bármikor fel tudd tenni nekik a kérdéseid, vagy megmutasd mire jutottál! Oktatóink minden munkanapon 9-17 óra között állnak rendelkezésedre, az ezen kívül, hétvégén vagy ünnepnapokon beérkezett kérdésekre is ekkor válaszolnak a csoporton belül. Egyénileg emailes, messenger üzenetes, skype-os, telefonos segítséget nem nyújtanak. A Designer program esetén van lehetőség egyéni konzultációra előre egyeztetett időpontban.

Mi van, ha elkezdem, de nem lesz mindig időm vele foglalkozni? Meddig érhetőek el az anyagok?

Mindenki a munkája, családja mellett tanul, természetes, hogy nincs mindig időd rá! Az anyagokat az online felületen várnak rád és az érvényes előfizetésed alatt folyamatosan elérhetőek a számodra. A leckéket folyamatosan frissítjük, így mindig a legfrissebb verziókat fogod fenn találni, valamint rendszeresen készítünk új anyagokat, amelyeket szintén érvényes tagsággal lehet elérni!

Hány órát vesz igénybe egy héten a tanfolyam?

Mivel mi nem órákat adunk, hanem tananyagokat, ezek feldolgozási ideje egyéni időbeosztástól és készségektől függ, ezért is biztosítunk rá egy egész évet, hogy feldolgozd az összes anyagot!
Medium tagság esetén 3-4 órát biztosan egy anyaggal el kell töltened, hogy feldolgozd.
Prémium+ tagság esetén átlagosan 6-8 órányi elfoglaltságot ad egy lecke, de a vége felé nem ritkák a 10-12 óra alatt abszolválható anyagok sem. Ezekbe nincs beleszámolva a képkeresési, gyakorlási idő vagy a hasznos tartalmak, oldalak böngészése, de ez utóbbit meg tudod tenni a villamoson is, vagy lefekvés előtt.
Designer programunkat azoknak ajánljuk, akik nagyon sok időt tudnak fordítani mind a tanulásra, mind a gyakorlásra. Minden nap több órát, hiszen egy új szakmát kell úgy elsajátítaniuk, hogy azzal munkát lehessen vállalni, erre az összes felszabadítható idejük szükséges ez alatt az 1 év alatt.

Megoszthatom másokkal is a Pixelgyár Klikk tagságom?

Nem, nem oszthatod meg a tagságod másokkal. A jelentkezéskor létrejövő profilod csak a tiéd, ugyanúgy, ahogy egy valódi tanfolyamra is csak egyedül mennél. Anyagainkat szerzői jog védi, ennek megsértése nem csak a profilod felfüggesztését, hanem jogi következményeket is jelenthet a számodra.
A tevékenységed ún. log fájlban tárolódik, hogy honnan mikor mit néztél meg, ez segíti az oktatókat, hogy lássák hol tartasz. Egy tagsághoz 2 IP címről lehet belépni (mondjuk valaki otthon és a munkahelyén is tanul). Egy harmadik email cím esetén letilthat a rendszer és neked kell bizonyítanod, hogy nem történt visszaélés. Köszönjük, ha nem kell ilyesmivel foglalkoznunk!

Milyen programokkal fogunk dolgozni?

A grafikai feladatokhoz az Adobe Photoshopot és Illustratort oktatjuk minden képzésen. Prémium és Designer tanfolyamon ehhez még az Adobe XD program használata jön webdesign tervezéshez.
Medium képzésen ezeken felül csak a WordPresst használjuk weboldalkészítésre.
Prémium + és Designer tanfolyamon a kódolásra szabadon választott a szoftver pl. Atom, Brackets, Notepad++ stb. Ezeken kívül fogunk javasolni segédprogramokat, online alkalmazásokat, érdekességeket, amelyek kipróbálása és használata sem kötelező, csak nagyon ajánlott.

Kell számolnom egyéb költségekkel?

A tervezői szakmában 30 éve elismert és használt Adobe Photoshop és Illustrator programok fizetősek, ezeket havi díjas rendszerben lehet bérelni az adobe.com-ról, jelenleg 60 EUR/hó körül. Mivel a gyártó mindössze 7 napot biztosít ingyenes kipróbálásra, hosszú távon elengedhetetlen a szoftverek bérlése. Érdemes azonban az akciókra várni, nagyjából 2 havonta 30-40% engedményt adnak. De ezzel a költséggel még számolnod kell! Alternatívaként az Affinity Designer és Photo szoftvereket tudod alkalmazni, amelyekre azonban nem tudunk támogatást nyújtani.

Valamint szükséged lehet tárhelyre, de ez utóbbiból a tanfolyam idejére tudunk biztosítani egy kis gyakorló helyet, de a saját weboldaladhoz szükséges lesz domain név és tárhely vásárlás - ez nagyjából 5-8 ezer Ft-os éves díjat jelent.
Az biztos, hogy részünkre a tagsági díjon felül más költséggel nem kell számolnod!

Nincs semmilyen előképzettségem. Vajon így is meg fogom tudni csinálni?

Informatikai alapismereteket nem oktatunk, pl. programot telepíteni, letölteni, fájlokat kicsomagolni, mappát átnevezni, keresni tudnod kell - de ha elakadsz természetesen segíteni fogunk!
Sokkal fontosabb ennél, hogy nyitott legyél az új dolgok kipróbálására, megértésére - ezt sajnos nem tudjuk belecsomagolni az anyagba, de mindent megteszünk, hogy érdekes és érthető is legyen! Illetve egy minimális angol tudásra, szövegértésre is szükséged lesz. Ha azonban jellemzően sokszor kérsz informatikai segítséget, mert egyedül nem boldogulsz, akkor képzéseink nem neked valóak, ugyanis a támogatásunk mellett azért nagyfokú önállóságra is szükség van! Teljesen kezdőknek, akik még sosem dolgoztak hasonló grafikai programokkal, illetve honlapjuk sem volt soha, de azért alapvetően ügyesen kezelik a gépet, elboldogulnak az interneten a Medium tanfolyamunk és a hozzá tartozó tagságot ajánljuk.

Van-e valamilyen korosztályi megkötés? 

Felnőttképzésként 18 éven felülieket várunk. Hozzá kell tenni, hogy az 1965 előtt születetteknek már jellemzően nehéz ez a terület, illetve a digitális készségek híján lehetnek. Ha úgy érzed, hogy Te nem ilyen vagy, akkor lehetsz akár 100 éves is, a legidősebb tanulónk 75 volt és több 60 feletti tanulónk vette sikerrel az akadályokat, de az eltérő oktatási szocializáció miatt általában nem szoktuk ajánlani.

Azonnal elkezdheted a tanulást!

mennyibe kerül?

.

 • 6 RÉSZLETBEN 44 900 Ft/ hó 6 x 35 354 Ft + áfa
 • 6+6 hónap oktatói támogatás

 • 6+6 hónap FB csoport használat

 • A hozzáférés és az oktatói támogatás élő előfizetés esetén vehető igénybe. Ha a 6 részletet kifizetted, úgy további 6 hónapig nyújtunk még hozzáférést és oktatói segítséget is, illetve további oktatóanyagokhoz férhetsz hozzá.

Jelentkezem!

JOBB ÁR-ÉRTÉK ARÁNY

 • EGY ÖSSZEGBEN 249 000 Ft 196 063 Ft + áfa
 • 6+6 hónap oktatói támogatás

 • 6+6 hónap FB csoport használat

 • 20%-al kedvezőbb ár

 • Tudásbázis hozzáférés

Jelentkezem!

MUNKATÁRSAIKAT NÁLUNK KÉPZIK

Akik már minket választottak

Iratkozz fel YouTube csatornákra!

blog

Inspiráció Webdesign trendek 2022

Webdesign trendek 2022

2021. október 20.

Vajon ugyanazokat a grafikai irányvonalakat ismételjük, mint az elmúlt években? Vagy a pandémia okozta felhasználói viselkedés változások erre a területre is kihatnak? Az biztos, hogy a mobil forgalom emelkedés töretlen, tehát a weboldalak megjelenésének is kikerülhetetlenül alkalmazkodnia kell a 60-70%-os, sőt sokszor ennél sokkal magasabb arányú mobil forgalomhoz. Az első tehát a betöltési sebesség mindenek […]

Tovább a cikkre
Secured By miniOrange