Bézik ingyenes webdesign tanfolyam – Webdesign Tanfolyam

Újra: itt a Bézik 2!

Kezdd az alapokkal! Tavaly népszerű ingyenes webdesign tanfolyamunk megújulva elérhető! Próbáld ki most!

Szerezd meg azokat a webes alapismereteket,
amelyek ma már elengedhetetlenek ahhoz,
hogy a vállalkozások sikeresen jelenjenek meg az interneten!

Mit tartalmaz?

Minden olyan ismeretet ami ahhoz szükséges, hogy önállóan készítsd el a vállalkozásod hirdetés vagy posztképeit, kisebb grafikáit, valamint létre tudsz hozni és menedzselni egy WordPress weboldalt!

Tematika

 • Készíts lenyűgöző grafikákat az Affinity Designerrel!

  Rögtön belecsapunk a közepébe és megtanítalak rá, hogyan tervezz hatékony posztképeket és hirdetéseket! A grafikai alapfogásokkal kollázsokat, ikonokat és egyszerűbb rajzokat is el fogsz tudni készíteni!

  3 lecke - leírásokkal és videós gyakorlatokkal

 • Szerkessz csodás fotókat az Affinity Photoval!

  A Bézik tanfolyam során az egyszerű képfeldolgozás mellett megmutatom neked, hogyan tudsz kollázsokat készíteni, bannereket, fejléceket, posztképeket létrehozni, amelyekkel igazán egyedi lehet a vállalkozásod!

  3 lecke - leírásokkal és videós gyakorlatokkal

 • Ismerkedés a WordPress-el!

  A telepítés után átnézzük a működését, beállításait és azt, hogyan tudod a leggyorsabban testreszabni! Milyen sablonok és beépülő pluginek vannak? Hogyan tudod biztonságossá tenni a weboldalad?

  3 lecke - leírásokkal és videós gyakorlatokkal

 • Üzleti oldalak Divi és Avada sablonokból

  Ezeket a sablonokat úgy állították össze a készítőik, hogy a legtöbb kisvállalkozói weboldalhoz egyszerű, gyors és költséghatékony megoldást nyújtsanak. Akár egy értékesítési oldal, akár a céges weboldal már pár napon belül elkezdheti hozni a megrendeléseket!

  3 lecke - leírásokkal és videós gyakorlatokkal

Programozás nélkül

A legtöbb kisvállalkozásnak nincs szüksége bonyolult fejlesztői munkára, ahhoz, hogy megjelenjen az interneten!

Tanuld meg a fotószerkesztést az új generációs Affinity Photo programmal!

Tervezz vagány grafikákat az Affinity Designer programmal!

Nem kell programozónak lenned, ha a honlapodhoz a WordPress-t használod!

A Divi sablonrendszerrel egyedül is megvalósíthatod az ötleteidet!

Hogyan működik?

3 naponta emailben érkezik meg a tanulnivaló, amely szöveges ismereteket és gyakorlati videókat tartalmaz - összesen 12 leckét tartalmaz a tanfolyam! A leckéket kényelmesen, a saját tempódban tudod feldolgozni.

Mennyibe kerül?

Semennyibe. Komolyan! Ezt a 12 leckét, amelyet 3 naponta juttatunk el hozzád emailben a következő 1,5 hónapban díjtalanul biztosítjuk a számodra! Nincs apróbetű. Ha nem tetszik, leiratkozol!

INGYENES

Mi nincs benne?

 • A leckék elvégzéséhez szükséges szoftverekről neked kell gondoskodnod! Mi egy ajándék tananyagot biztosítunk hozzájuk! Az Affinity szoftverekhez 10-10 napos próbaverzió elérhető, hogy kipróbáld őket, mielőtt megvennéd, így megfelelő döntést tudsz hozni, kell-e ez neked vagy sem!
 • A tanfolyamhoz - ingyenessége lévén - oktatói támogatást nem tudunk biztosítani! Amennyiben kipróbáltad, de inkább szeretnél a témában oktatóval és csoporttámogatással tanulni, válassz képzéseinkből, várunk szeretettel!

Egy napot sem kell hiányozz a munkádból azért, mert tanulsz! Online, kényelmesen, a saját időbeosztásodban teheted meg!

Miért érdemes?

Azonnal alkalmazhatod a tanultakat!

Ez egy komplex anyag, mert nem csak arról szól, hogyan használd a szoftvereket! Tizenéves webtervezői és több sikeres online vállalkozás tapasztalataival írtam meg ezt az anyagot, hogy ne csak elkészíteni tudd ezeket a dolgokat, hanem azt is tudd, mit miért csinálsz! Már az első két lecke után pozitív változásokat tapasztalhatsz magadon és a vállalkozásod webes megjelenésén egyaránt!

Kipróbálhatod az online tanulást!

Bizonytalan vagy, mert nem tudod, hogy mennyire lehet így hasznos ismereteket szerezni? A Bézik egy felkészítő tanfolyam, amivel megszerezheted azt alap tudást, amivel esetleg érdemes belevágni egy komolyabb képzésbe! Nem kell utaznod vagy felborítanod a mindennapjaid azért, hogy tanulhass! És mindezt díjtalanul, kockázatok nélkül! Ez egy elég jó ajánlat, kár lenne kihagynod!

Mostantól egyedül is megvalósíthatod az ötleteid!

Manapság bárki készíthet már honlapot, akkor is, ha nincs SEMMILYEN programozási tapasztalata! Erre az egyik legjobb és legelterjedtebb lehetőség a WordPress tartalomkezelő használata. A vizuális tervezővel nem kell a kódokkal mélyebben foglalkoznod, csak a megfelelő helyekre kell húzgálni a képeket és szövegeket illetve az azokat tartalmazó dobozokat! Ezentúl ha eszedbe jut egy új honlap ötlete, nem kell várnod hetekig a programozókra!

Neked több kell?

Szeretnél a témáról mindent tudni?
Ha egy igazi kihívásra vágysz, válassz a magas szintű képzéseinkből!

Prémium

Minden tudásunk ebbe csomagoltuk! Hasznosítsd a tanultakat a munkád során, vállalkozásodban vagy válassz egy új kreatív szakmát!

Ezt megnézem!
12

Prémium +

Ha már van előképzettséged vagy rengeteg szabadidőd a következő félévben, akkor ez a csomag neked készült! A Prémium anyaga sűrítve!

Ezt megnézem!
6