Szakíts most nagyot! – Webdesign Tanfolyam

Szakíts most nagyot!

Meleg van! Süt a nap! Beértek a Pixelgyár kertjében a friss zöldségek, de most mi is lustizunk kicsit, nincs kedvünk leszüretelni őket! Ezért arra gondoltunk, hogy segíthetnétek egy kicsit, cserében nem lennénk hálátlanok!

Mielőtt nyaralni megyünk, szétszórtunk pár kupont a Blogban és a Webdesign Linkek között, amelyeket ha összegyűjtesz és kirakod a helyes kuponkódot 3 féle kedvezményből válogathatsz:

50.000 Ft kedvezmény a piros kuponokkal!

Ha a piros kuponokat sikerül leszüretelned, akkor bruttó 50.000 Ft kedvezményt szerezhetsz a tanfolyam díjából, amennyiben az egyösszegű fizetést választod akár a normál tempójú Prémium, akár az Intenzív képzés esetén.

Mit jelent ez?

Tehát a Prémium 12 hónapos tanfolyamunk bruttó 298.900 Ft helyett 248.900 Ft lesz, a 6 hónapos Intenzív képzés bruttó 328.900 Ft helyett 278.900 Ft-ba kerül így!

Külföldi, EUR alapú díjazás esetén az eltérő áfakulcsok okán az alapdíjból kerül 134 EUR levonásra.

Ajándék digitális rajztábla és ebook csomag a sárga kuponokkal!

Ráleltél a sárga kuponokra? Megvan a 3 kupont összeillesztve a helyes kuponkód? Válaszd az egyösszegű fizetést, ami mellé egy Wacom Intuos Comic S digitális rajztáblát és Wacom tábla használatához minitanfolyamot és ebook csomagot adunk ajándékba, összesen 70.000 Ft értékben! Ilyen kupont összesen 10 db-ot lehet beváltani, úgyhogy ha erre hajtasz érdemes sietni!

FIGYELEM: a sárga kupon elfogyott!
Szüretelni már nem tudod, de ha már összeszedted be tudod váltani július 20-ig!

Féláras tanulási lehetőség a zöld kuponokkal!

Az igazi Jolly Joker azok kezében lesz, akik a zöld kuponokat leszakítják és érvényesítik – ugyanis részletfizetés esetén a 12 hónapos Prémium vagy 6 hónapos Intenzív tanfolyam vásárlásakor – 50% kedvezményt tudnak szerezni! A zöld kuponokat azonban alaposan eldugtuk, nem könnyű őket megtalálni és a begyűjthető kuponok száma korlátozott! Siess, nehogy más arassa le a vaskos kedvezményeket!

Mit jelent ez?

A Prémium 12 hónapos tanfolyamunk most 10 részletben fizetve havi bruttó 35.900 Ft-ba kerülne, ez a piros kuponnal mindössze 17.950 Ft!
Ha a Prémium tanfolyamnál a 6 hónapos fizetést szeretnéd választani, akkor bruttó 55.900 Ft helyett 27.950 Ft-ot kell fizetned csak!

A gyorsított, 6 hónapos Intenzív képzésünk érdekel, akkor pedig havi bruttó 59.900 Ft-ot felezünk meg neked, 29.950 Ft lesz a díjad!

 

FIGYELEM: az összes kupon elfogyott!

SZABÁLYOK:

  • A kuponokat július 3-tól lehet szüretelni és július 20-ig tudod beváltani bármelyik a honlapon lévő dátumra jelentkezéskor! Itt megtalálsz minden információt a tanfolyamokról és a jelentkezési űrlapot is!
  • A kedvezmények érvényesítéséhez a megtalált azonos színű, de három különböző tagból álló kuponkódot helyes sorrendben, nagybetűkkel a kuponkód mezőbe beírni az oldal alján lévő űrlapon: PL. XYZ123ABC
  • A helyesen beírt kuponkódokat a rendszerünk a rendelés leadását követően érvényesíti és a kedvezményt levonva hozza létre a tanfolyam befizetéséhez szükséges díjbekérőket!
  • A kuponok nem összevonhatóak, egyéb kedvezményekre, pénzre nem válthatóak, kizárólag online rendelés esetén, a honlap felületén válthatóak be az akció időtartama alatt!
  • Némelyik kupon limitált számban érhető el – pl. ajándék Wacom tábla, így amennyiben azok elfogytak, a kupon lekerül az oldalról!
  • Kuponkódokat a honlapon a Blog menüpont alatt lévő posztokban és a Webdesign linkek menüpontban rejtettünk el, de érdemes követni a Facebook oldalunk ill. csoportunk is, mert időnként ott is felbukkanhatnak :)

A KUPONSZÜRET VÉGET ÉRT!

Ha bármilyen kérdésed van a kedvezményekkel vagy a tanfolyammal kapcsolatban, írj bátran a gyar@pixelgyar.hu címre!
Awwwards