Barion Pixel
Ez itt a lifelong learning

Sosem tudhatsz eleget!

Blog

Segédlet

Rajzolj robotot!

2012. november 19. | Tóth Zsuzsanna

# # # # # #

Az OWT Facebook oldal rajongóknak tartoztam már ezzel a robotos tutoriallal, mert megszavazták. A felskiccelt 3 robotból végül kettőt rajzoltam meg, de a harmadik már gyerekjáték, ha megvan az első kettő. Tulajdonképpen pont, pont, vesszőcske – vagyis körökből, téglalapokból, és vonalakból könnyedén megrajzolható, rajztudást nem igénylő feladat! Ezért ehhez a segédlethez nem is használtam Wacom táblát. Nem lehet indok, hogy neked nincs! :)

A videót végül sikerült 14 percbe sűríteni, hogy ne und el az életed amíg nézed – azoknál a részeknél, ahol már ismétlődő művelet van, ott gyorsítottam rajta jócskán, a többi esetben ott a magyarázó buborék is. A teljes rajzolás (én is több fázisban készítettem, mert közben főtt az ebéd) nagyjából 40 perc lenne. Természetesen nem időre megy, és bátran tovább tökéletesíthetőek a kis robotok! Jó munkát kívánok!

TIPP: A legjobb minőségért kapcsold HD-ra a lejátszót!

Iratkozz fel YouTube csatornákra!

blog

Tanulás Designer Karrier Kérdezz-Felelek

Designer Karrier Kérdezz-Felelek

2022. január 25.

A múlt hét végén megtartott Kreatív Karriernavigátor nap után nagyon sok kérdés jött hozzánk, ezekre tegnap egy rögtönzött FB Live-ban válaszoltam, illetve fel tudtatok tenni egyéb kapcsolódó kérdéseket is. Kiből lehet designer? Én azt gondolom, hogy nem kell hozzá extra képesség. Nyilván aki tudja magáról, hogy általában nincs szépérzéke, nehezebben fog boldogulni, de már sok […]

Tovább a cikkre
Secured By miniOrange