PIX:MAG webdesign “valóságsó” – Webdesign Tanfolyam

PIX:MAG webdesign “valóságsó”

2013. március 04. - 23:33 • írta: Tóth Zsuzsanna

Ritkán posztolok saját munkát. Nem azért, mert nincs, hanem azért mert az utóbbi 2 évben csak saját van, azaz a tanfolyamon kívül csak néhány külső projekten dolgoztam, a többi saját projekt, amiknek (pl. horgászat) vajmi kevés köze van a webdesignhoz.

Most azonban nem csak kivételt teszek, hanem szeretnélek bevonni Titeket is egy ötlet megvalósulásába.


PIX:MAG designterv
Tavaly volt ugye a PIX:MAG, az első, hazai kiadású digitális webdesign magazin, amely nagyon szépen indult. Sajnos a 24 óra még mindig 24 és kevés, ezért jegeltük a dolgot ideáig.

Múlt héten azonban egy hallgatóm rákérdezett, nem-e tudnék hazai oldalakat megadni neki szaksajtóként. És erre azt kellett mondanom, hogy nem, nem tudok ilyet… Ez gáz!

PIX:MAG mobil webdesign

Így a hétvégén megszületett egy terv – amely ötvözi a PIX:MAG jövőjét magyar webdesign szakmai tartalommal.

Miért mutatom meg, így félkészen?

Mert szeretném, ha végigkövetnétek, hogyan lesz az ötletből egy működő oldal. Hogyan alakul, milyen fázisok vannak, stb. Az eddig elkészült oldalnézeteket a Behance-ra töltöttem fel – Nézd meg mindet!

Nem félek, hogy lenyúlják?

Most mondjam azt, hogy már megszoktam? Sőt, biztos vagyok benne, hogy a szomszédban is megszületik a nagy ötlet!

Most lesz rá több, mint 24 óra?

Sajnos nem! Éppen ezért, most a szakmához, a kollégákhoz (designerek, és fejlesztők) is szólok, hogy aki szívesen állna az ügy mellé – legyen végre egy tisztességes webdesignnal/webfejlesztéssel foglalkozó, gyakran frissülő, és hiteles weboldal, az cikkel, vagy bármely más hasznos módon mellénk áll, szívesen vesszük.

A PIX:MAG a jövőben .pdf magazin formában negyedévente fog megjelenni.

Szóval valóságsó. Ahogy időnk engedi, jön a többi oldalnézet, jönnek a prototípusok. Minden fázist megmutatunk. Mert mi így dolgozunk. Lépésről-lépésre.

Címkék:

Ezeket láttad már?

A szerző: Tóth Zsuzsanna
10. éve foglalkozom webdesign tervezéssel - Több ügynökségnél dolgoztam belsősként-külsősként (Mcorp Média, Alchimedia Studio, stb.), de ügyféloldalon is pl. Extreme Digital. Mára első helyre az oktatás lépett, a fennmaradó időben pedig online és offline tanácsadással, eseti szakértéssel illetve értékesítési rendszerek felülettervezésével foglalkozom. Büszke vagyok arra, hogy a saját cégem vezetem, és mindig keresem az új és kreatív jövőmegoldásokat. Munkáimból: http://awebdesigner.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük