Barion Pixel
Ez itt a lifelong learning

Sosem tudhatsz eleget!

Blog

PIX:MAG webdesign “valóságsó”

2013. március 04. | Tóth Zsuzsanna

# # # # # # # #

Ritkán posztolok saját munkát. Nem azért, mert nincs, hanem azért mert az utóbbi 2 évben csak saját van, azaz a tanfolyamon kívül csak néhány külső projekten dolgoztam, a többi saját projekt, amiknek (pl. horgászat) vajmi kevés köze van a webdesignhoz.

Most azonban nem csak kivételt teszek, hanem szeretnélek bevonni Titeket is egy ötlet megvalósulásába.


PIX:MAG designterv
Tavaly volt ugye a PIX:MAG, az első, hazai kiadású digitális webdesign magazin, amely nagyon szépen indult. Sajnos a 24 óra még mindig 24 és kevés, ezért jegeltük a dolgot ideáig.

Múlt héten azonban egy hallgatóm rákérdezett, nem-e tudnék hazai oldalakat megadni neki szaksajtóként. És erre azt kellett mondanom, hogy nem, nem tudok ilyet… Ez gáz!

PIX:MAG mobil webdesign

Így a hétvégén megszületett egy terv – amely ötvözi a PIX:MAG jövőjét magyar webdesign szakmai tartalommal.

Miért mutatom meg, így félkészen?

Mert szeretném, ha végigkövetnétek, hogyan lesz az ötletből egy működő oldal. Hogyan alakul, milyen fázisok vannak, stb. Az eddig elkészült oldalnézeteket a Behance-ra töltöttem fel – Nézd meg mindet!

Nem félek, hogy lenyúlják?

Most mondjam azt, hogy már megszoktam? Sőt, biztos vagyok benne, hogy a szomszédban is megszületik a nagy ötlet!

Most lesz rá több, mint 24 óra?

Sajnos nem! Éppen ezért, most a szakmához, a kollégákhoz (designerek, és fejlesztők) is szólok, hogy aki szívesen állna az ügy mellé – legyen végre egy tisztességes webdesignnal/webfejlesztéssel foglalkozó, gyakran frissülő, és hiteles weboldal, az cikkel, vagy bármely más hasznos módon mellénk áll, szívesen vesszük.

A PIX:MAG a jövőben .pdf magazin formában negyedévente fog megjelenni.

Szóval valóságsó. Ahogy időnk engedi, jön a többi oldalnézet, jönnek a prototípusok. Minden fázist megmutatunk. Mert mi így dolgozunk. Lépésről-lépésre.

Iratkozz fel YouTube csatornákra!

blog

Díjazottak lettünk az Év honlapja versenyen E-learning kategóriában!

Díjazottak lettünk az Év honlapja versenyen E-learning kategóriában!

2021. december 27.

2021 nagyon sűrű év volt. Nem csak azért, mert idén voltunk 10 évesek, hanem mert az év elején kívül-belül megújultunk, egy igazán naprakész és interaktív tanfolyam várja a tanulni vágyókat. A vírushelyzet okán hétköznapivá vált online kapcsolattartási eszközök beépültek a tanmenetbe, így a tanfolyami anyagot idén sok-sok Facebook és Zoom Live óra keretezte, amelyek kiegészítő […]

Tovább a cikkre
Secured By miniOrange