OWT Őszi Nyílt Hétvége – 2018. október 19-22. – Webdesign Tanfolyam

OWT Őszi Nyílt Hétvége – 2018. október 19-22.

2018. október 17. - 14:00 • írta: Tóth Zsuzsanna

Amit kívülről nem látni. Ahová nem lehet csak úgy belépni.

Ez a titkos tanulói Facebook csoport, ami sokak szerint felér egy külön tanfolyammal, egy igazi segítő és támogató közösség, amilyen kevés van a weben (és azon kívül is). Jelenleg egészen pontosan 1715 tagot számlál. Ez a tanfolyam olyan felülete, ami nem csak egy nagy közös “osztályterem”, de az évek óta felhalmozódott tudásanyag, szorgalmi feladatok lelőhelye is egyben.

Itt hidaljunk át az online tanfolyam személytelenségét egy remek közösséggel, amelyet minden tanulónk használhat a tanfolyam alatt, és bónuszként utána is, így akkor sem marad egyedül a kérdéseivel, ha már végzett. Valahogy itt olyan emberek gyűltek össze, hogy nincs lehúzó kommentelés, fujjogás, irigykedés. Sokkal inkább jellemző a segítőkészség és a támogatás, munkakapcsolatok, barátságok kötődnek, a szakmai kérdéseken túl is számíthatnak egymásra.

Jól hangzik? Eljössz hozzánk vendégségbe ezen a szép őszi hosszú hétvégén?

Nyugi! Ettől nem kell lemondanod a programjaidat! A négy nap alatt bármikor is van 1-2 órád a gép előtt, vagy akár a telefonoddal a kezedben, fel tudod mérni, hogy mi is történik ezekben a csoportokban.

Azért találtuk ki ezt a 3-4 havonta megrendezésre kerülő nyílt napot/hétvégét, mert más leírva olvasni, hogy jó van Facebook csoport, mint megtapasztalni azt, hogy itt valóban aktív élet zajlik. A minap szaladtam bele egy ilyenbe én is, egy szolgáltatás mellé volt feltüntetve, mint plusz, hogy van csoportjuk. Csak azt nem mondták, hogy kong az ürességtől, néhány spammeren kívül nem sok élet van benne. Nos, én abból indultam ki, hogy milyenek a mieink.

Az, hogy egy weboldalon mit lehet olvasni, az egy dolog. Ennyi embert azonban nem lehet bekamuzni. Itt rögtön kiderül, hogy a weboldalon látott munkákhoz milyen úton, feladatokon keresztül jutnak el a tanulók. Láthatod a hibás megoldásokat ugyanúgy, mint a kiemelkedő munkákat.

Hozzáadlak a csoporthoz, megnézheted hogyan zajlik a munkák feltöltése, értékelése, milyen minőségű és összetettségű feladatokon dolgoznak a tanulóink és amúgy milyen is egy ilyen online tanfolyami közösség, mire számíthatsz nálunk.
Rengeteg információt találsz immáron évekre visszamenőleg, megnézheted milyen feladatokon dolgoznak a tanulók és milyen a mi kapcsolatunk velük! Ha felmerült benned, vajon tényleg kapnál-e folyamatosan visszajelzést, segítséget, támogatást egy ilyen képzésen, beszéljenek helyettem a tények, ezek birtokában tudj dönteni!
Így a döntés előtt képet kapsz róla. Ha már jelentkeztél és úgy szeretnél előre benézni, akkor jelezd és akár kezdésig benn is maradhatsz már!
Ha belépsz, azt is láthatod, hogy ha véget ér a képzés, akkor sem dobunk ki, vagy fizettetünk havidíjat – a volt tanulóink jelentős része a mai napig tesz fel kérdéseket vagy segít azoknak a saját tapasztalataival, akik most kezdik a tanulást! Ha ez az 1500+ fő elégedetlen lenne, akkor rólunk találnál olyan FB csoportokat, ahol több százan elégedetlenkednek, nem más tanfolyamokról… Mi olyan garanciát vállalunk, amilyet máshol nem találsz – 100% VALÓDI GARANCIÁT!
Lehet valaki jó szakember hosszú évek óta, de kevesen vannak azok, akik át is tudják adni a tudásukat – ehhez nem csak szaktudás szükséges, hanem türelem és empátia is. Nálunk minden oktató türelmes és figyelmes, az értékeléseknél mindig igyekszünk a személyes képességeket is figyelembe venni, észrevesszük a fejlődést, extra szorgalmikkal és visszajelzésekkel támogatunk, ha sokat szeretnél gyakorolni, de akkor is segítünk, ha lemaradtál.

Kiknek szól a Nyílt Hétvége?

A nyílt napokat azok számára biztosítjuk, akik tervezik, hogy a közeljövőben webdesignt szeretnének tanulni, de nem tudnak dönteni vagy a honlapon lévő információk mellé szeretnék, ha látnák, hogy ez valóban egy működő, élő tanfolyam.
Ha úgy gondolod, ez érvényes rád, akkor csak kövesd ez a pár lépést!

Mit kell tenned?

Pénteken – 2018. október 19. péntek délelőtt 8-tól október 22. hétfő este 6-ig tart a lehetőség, ne legyen az, hogy én korán kelek, én későn fekszem stb.
3 egyszerű lépést kövess!

1. Jelölj ismerősnek – https://www.facebook.com/tzsanna
(Mivel titkos a csoport így tudlak hozzáadni, utána törölni foglak, csak erre a célra tartom ezt a profilom)

2. Írj egy privát üzenetet Facebook Messengeren, hogy részt akarsz venni a nyílt napon!
(Így biztosítod a részvételed. Sokan jelölnek más okokból, biztosan olyat akarok a csoporthoz adni, aki erre jelentkezik.)

3. Hozzáadlak péntek reggel 8 után a csoporthoz, és hétfő este 6-ig a vendégünk vagy!
(A csoporthoz adás jelentkezés sorrendjében történik, megeshet, hogy csak 11-re kerülsz be, türelmedet kérem, mindenkit egyenként adok hozzá és röviden eligazítom, így időbe telik)

Így akár 4 napon át böngészhetsz a posztok között, olvasgathatod őket, hozzá is szólhatsz, kérdezhetsz, ismerkedhetsz, beszélgethetsz, megnézheted milyen feladatokon dolgoznak a tanulóink és milyen szintű tudásra tehetsz szert! Láthatod, hogy mi nem hagyjuk magukra a tanulóinkat, minden nap részt veszünk a csoport életében, sokszor munkaidőn túl válaszolunk ha kell, és nem csak annyit, hogy Google a barátod!

Van néhány szabály:

A hozzáférésed csak a Nyílt Hétvégére szól, ez alatt át tudod böngészni a csoportot, hétfőn 18 óra után minden nyílt napos látogatót törlünk a csoportból, de ha kedvet kaptál tanulóként természetesen visszavárunk!

A teljes 4 nap alatt max. 100 főt engedek be, ennyit bír el a csoport, így kérlek brahiból ne jelentkezz, mert olyan elől veszed el a lehetőséget, akit tényleg érdekel a képzés!

Jelölési sorrendben adom hozzá az embereket a csoporthoz. Ha eddig csak 1 alkalommal voltál benn, akkor újra jöhetsz, ha többször, akkor a nyílt napos lehetőséget már ellőtted, de tanulóként örömmel várunk vissza!

Amíg a csoportban tartózkodsz ne spamelj, ne viselkedj trollként, mert kinn találod magad gyorsan!

A tanulói csoport egy barátságos hely, ezt minden eszközzel megőrizzük!

Csak valós személy lehetsz – vagy annak tűnő profil, tehát nem álprofil, nem friss profil, nem oldal és nem céges profil – akárkit nem engedek be, ezt a jogot fenntartom! Ha nincs fotód magadról, normális neved, akkor sajnos nem foglak beengedni! Szintén kinnmaradnak a potyautasok pl. konkurens cégek emberei, bármilyen üzleti érdekünket sértő vagy fenyegető személy.

Tehát 2018. 10. 19. pénteken 8-tól kezdődik, előtte érdemes jelölni engem, írni, hogy szeretnél részt venni rajta!

Ezeket láttad már?

A szerző: Tóth Zsuzsanna
10. éve foglalkozom webdesign tervezéssel - Több ügynökségnél dolgoztam belsősként-külsősként (Mcorp Média, Alchimedia Studio, stb.), de ügyféloldalon is pl. Extreme Digital. Mára első helyre az oktatás lépett, a fennmaradó időben pedig online és offline tanácsadással, eseti szakértéssel illetve értékesítési rendszerek felülettervezésével foglalkozom. Büszke vagyok arra, hogy a saját cégem vezetem, és mindig keresem az új és kreatív jövőmegoldásokat. Munkáimból: http://awebdesigner.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük