OWT Nyílt Nap – 2017. május 18. – Webdesign Tanfolyam

OWT Nyílt Nap – 2017. május 18.

2017. május 15. - 20:10 • írta: Tóth Zsuzsanna
Amit kívülről nem látni. Ahová nem lehet csak úgy belépni.

Ez a titkos tanulói Facebook csoport, ami sokak szerint felér egy külön tanfolyammal, egy igazi segítő és támogató közösség, amilyen kevés van a weben (és azon kívül is).

Ugyanis itt hidaljunk át az online tanfolyam személytelenségét egy remek közösséggel, amelyet minden tanulónk használhat a tanfolyam alatt, és bónuszként utána is, így akkor sem marad egyedül a kérdéseivel, ha már végzett.
“Én nem is gondoltam, hogy emögött egy tényleg működő dolog van” 
“Pozitívan csalódtam, hogy micsoda közösség rejlik az OWT mögött! Még csak kapkodom a fejem, de végre biztos vagyok benne, hogy jól döntöttem!”

Amellett, hogy ide lehet feltölteni értékelésre az elkészített feladatokat más funkciókat is ellát a csoport, segítséget nyújt szakmai kérdésekben és barátságok, jó ismeretségek, munkakapcsolatok is szövődnek.

Ide lehet most bekukkantani egyetlen napig, most 24 órán át!

Sok-sok kérdés merül fel az online oktatásról, amelyre igazán csak úgy lehet hiteles választ adni, ha megmutatjuk vagyis betekintést nyújtunk a tanfolyam hátterét nyújtó zárt tanulói csoportba, erre hoztuk létre az OWT Nyílt Nap lehetőségét, amelyet 2-3 havonta biztosítunk a tanfolyam iránt érdeklődőknek.
Hozzáadlak a csoporthoz, megnézheted hogyan zajlik a munkák feltöltése, értékelése, milyen minőségű és összetettségű feladatokon dolgoznak a tanulóink és amúgy milyen is egy ilyen online tanfolyami közösség, mire számíthatsz nálunk.
Rengeteg információt találsz immáron évekre visszamenőleg, megnézheted milyen feladatokon dolgoznak a tanulók és milyen a mi kapcsolatunk velük! Ha felmerült benned, vajon tényleg kapnál-e folyamatosan visszajelzést, segítséget, támogatást egy ilyen képzésen, beszéljenek helyettem a tények, ezek birtokában tudj dönteni!
Így a döntés előtt képet kapsz róla. Vagy ha csak kíváncsi vagy, még magad sem tudod… megtudhatod.

Mikor? Hogyan?

Csütörtökön – 2017. 05. 18. délelőtt 10-től péntek délelőtt 10-ig tart a lehetőség, ne legyen az, hogy én korán kelek, én későn fekszem stb.
3 egyszerű lépést kövess!

1. Jelölj ismerősnek – https://www.facebook.com/tzsanna
(Mivel titkos a csoport így tudlak hozzáadni, ha bármiért zavar után kijelölsz!)

2. Írj egy privát üzenetet Facebook Messengeren, hogy részt akarsz venni a nyílt napon!
(Így biztosítod a részvételed. Sokan jelölnek más okokból, biztosan olyat akarok a csoporthoz adni, aki erre jelentkezik.)

3. Hozzáadlak csütörtökön de. 10 után a csoporthoz és másnap de. 10-ig a vendégünk vagy!
(A csoporthoz adás jelentkezés sorrendjében történik, megeshet, hogy csak 11-re kerülsz be, türelmedet kérem, mindenkit egyenként adok hozzá és röviden eligazítom, így időbe telik)

Így akár 24 órán keresztül böngészhetsz a posztok között, olvasgathatod őket, hozzá is szólhatsz, kérdezhetsz, ismerkedhetsz, beszélgethetsz, megnézheted milyen feladatokon dolgoznak a tanulóink és milyen szintű tudásra tehetsz szert! Láthatod, hogy mi nem hagyjuk magukra a tanulóinkat, minden nap részt veszünk a csoport életében, sokszor éjjel is válaszolok, és nem csak annyit, hogy Google a barátod!

Várjál-várjál! Pár szabály is van:

A hozzáférésed max. 24 órára szól, ez alatt át tudod böngészni a csoportot, másnap (19-én) délelőtt 10-kor után minden nyílt napos látogatót törlünk a csoportból, de ha kedvet kaptál tanulóként természetesen visszavárunk!

Maximum 50 főt engedek be, ennyit bír el a csoport, így kérlek brahiból ne jelentkezz, mert olyan elől veszed el a lehetőséget, akit tényleg érdekel!

Jelölési sorrendben adom hozzá az embereket a csoporthoz. Ha eddig csak 1 alkalommal voltál benn, akkor újra jöhetsz, ha többször, akkor a nyílt napos lehetőséget már ellőtted, de tanulóként örömmel várunk vissza!
Amíg a csoportban tartózkodsz ne spamelj, ne viselkedj trollként, mert kinn találod magad gyorsan! A tanulói csoport egy barátságos hely, ezt minden eszközzel megőrizzük!Csak valós személy lehetsz – vagy annak tűnő profil – rendes névvel, fotóval – tehát nem álprofil, nem friss profil, nem oldal és nem céges profil – akárkit nem engedek be, ezt a jogot fenntartom!Tehát 2017. 05. 18 csütörtökön 10-től kezdődik, előtte érdemes jelölni engem, írni, hogy szeretnél részt venni rajta!
A szerző: Tóth Zsuzsanna
10. éve foglalkozom webdesign tervezéssel - Több ügynökségnél dolgoztam belsősként-külsősként (Mcorp Média, Alchimedia Studio, stb.), de ügyféloldalon is pl. Extreme Digital. Mára első helyre az oktatás lépett, a fennmaradó időben pedig online és offline tanácsadással, eseti szakértéssel illetve értékesítési rendszerek felülettervezésével foglalkozom. Büszke vagyok arra, hogy a saját cégem vezetem, és mindig keresem az új és kreatív jövőmegoldásokat. Munkáimból: http://awebdesigner.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.