Barion Pixel
Ez itt a lifelong learning

Sosem tudhatsz eleget!

Blog

Ők már megcsinálták! Augusztusi okleveleseink!

2018. augusztus 23. | Tóth Zsuzsanna

# # # # # #

A nyár nem a tanulás ideje, de alkalmas idő arra, hogy a tanulók befejezzék a vizsgamunkáikat. Ebben a hónapban is sok szép munka érkezett, amelyek kiérdemelték az okleveleket.

Jozifek-Szűcs Gittáé az augusztusi első oklevelünk! Gitta grafikusként dolgozik, csodás kézzel festett esküvői meghívókat készít és mindehhez természetesen weboldalra is szüksége volt. Most már van neki, ez a vizsgamunkája, gratulálunk! 
http://www.gittagrafika.hu/

“Bár nagyon kevés időm volt a tanfolyam folyamatos követésére, folyamatosan hasznosítom az itt tanultakat. Grafikusként elég közel áll hozzám sok-sok lecke.
Az OWT elindított egy olyan úton, amiről két éve még álmodni sem igazán mertem, szóval köszönöm a tökéletesen összeszedett, összefoglalt leckéket és biztos vagyok benne, hogy nem áll meg ennyiben a weboldal készítés/ webdesign és az én kapcsolatom. További sok sikert a munkátokhoz, I love OWT! :)”

 

“A tanfolyam tökéletes volt, érthető, követhető, az oktatók nagyon kedvesek, segítőkészek és szinte a nap 24 órájában rendelkezésre állnak. A legjobb döntés volt ez a tanfolyam. Szeretnék webdesignerként dolgozni, elsősorban kisvállalkozások számára honlapot készíteni. A kódolást nagyon megszerettem, igyekszem minél többet gyakorolni, első körben ismerősöknek szeretnék honlapokat készíteni, hogy növeljem elkészült munkáim számát. “

Bernáth-Benei Viktória vizsgaoldala a https://thevortalbusiness.hu/
Gratulálunk és sok sikert kívánunk ezen az új úton!

Majki Andreának (alias Angel) szeretnék gratulálni! Andi sokoldalú lány, nem csak rap szövegben kreatív, hanem a grafika is jól megy neki! A vizsgamunkája még nem publikus, ezért linket most nem mutatok nektek, de egy gyerek témájú oldalt hozott, rengeteg színnel és egy tündéri logóval!
Gratulálunk!

Nem mindenki azért tanul nálunk, hogy webdesigner legyen, sőt! A legtöbben a saját vállalkozásukat fejlesztik ezzel a tudással, mint Péter Anita Helga is, aki a SzuperTudatos Önfejlesztés ™ tanfolyamai számára készített weboldalt és hasznosítja a mindennapokban is.
https://www.szupertudatos.hu/

“Saját weboldal elkészítése miatt jelentkeztem a tanfolyamra, főként a családi projektek háttér webes ellátása a célom. Nagyon sok hasznos információt és tudást kaptam, amelyeket bőven ki is tudok használni a weboldal-blog-közösségi média háromszögben. A kliensek, úgy tűnik észre is veszik ezt a fajta minőségbeli különbséget, amiről egyre több megerősítést is kapok.
Köszönöm szépen!”

Gratulálunk!

Hogy az ő jelmondatával éljek: “Soha nem késő, bármikor elkezdheted!!”

Szabó-Hornos Anita gyakorlott online marketingesként bővítetette a szolgáltatásait webgrafikával és webdesignnal – http://ddwebstudio.hu/

Így írt a tanfolyami tapasztalatairól:

“Szeretném megköszönni, hogy lehetőséget adtatok arra, hogy egy rég elfeledett gyermekkori álom valóra válhasson. Én a csoportokban nem voltam olyan aktív, mint sok tanuló, de a leckéket igyekeztem mindig feltölteni, hogy az oktatók által adott pozitív kritikákból folyamatosan tanulhassak, építkezhessek. Sok esetben a szorgalmi feladatokban tanultakat én azonnal a munkahelyemen alkalmaztam, így nem lett volna illendő ezeket feltölteni a csoportokba, de nagyon sokat elkészítettem így is. Szeretném kiemelni Molnár Hajnalka oktatót, aki emberfeletti türelemmel, kedvességgel és odaadással válaszolt minden általam feltett idióta kérdésre és Vida Hajnit, aki profizmusával, pixelszemével és precizitásával egy fantasztikus követendő példát állított elém. Most még sok gyakorlás és tanulás áll előttem, tökéletesen tisztában vagyok jelenlegi (nem)tudásszintemmel, de elindultam az úton és ezt köszönöm Nektek!”

Gratulálunk Anita!

Horváth Ági kozmetikus weboldalát készítette el Ádám vizsgamunkaként – https://horvathagi.com/
Remek bemutatkozó oldal, reméljük sok-sok új szépülni vágyó ügyfelet hoz majd! Ádámnak pedig sok sikert kívánunk! De hát még találkozunk, hiszen Emesénél folytatja a tanulást!

“Bárcsak sose ért volna véget a tanfolyam, még mai napig várom a csütörtöki leckéket, bár nem tudtam mindig az aktuálissal foglalkozni, sokszor több hétre lemaradtam, de nagyon élveztem. Minden érthető volt, a legszínvonalasabb oktatás, amit valaha tapasztaltam. Az pedig, hogy mindezt online végezhettem még plusz pont, ha nem lett volna ez a lehetőség mai napig is csak sóvárognék a budapesti oktatások után.
Ha összesítem akkor az 5-ből legalább 6 csillagot adnék.
A jövőben a tudásomat szeretném kamatoztatni webes munkahelyek megpályázása során vagy saját vállalkozást létrehozva. “

Gratulálunk Ádám!

Réka grafikusként dolgozott már, de az ügyfelek egyre gyakrabban fordulnak a kiadványszerkesztők felé weboldal készítéssel, így nincs mese, meg kellett tanulnia. Bemutatkozó honlapján arculatoktól a csomagolásig mindenféle igényes munkát találni, reméljük egyre több weboldal is szerepel majd a portfólióban.
http://mosoczireka.hu

“Grafikusként régóta kacsingattam a honlaptervezés felé. A tanfolyamon nagyon sok hasznos dolgot tanultam és ezáltal élvezettel állítottam össze a saját honlapom, ami régóta váratott már magára. Célom, hogy további sok tanulással jó webdesigner lehessek. Köszönöm Owt!”

Augusztustól kicsit változtattunk az eddigi vizsgázási rendszeren, így már nem csak oklevelet tudtok szerezni, hanem egy magasabb szintű elismerést, egy kétnyelvű tanúsítványt és egy elegáns üvegdíjat is – ehhez azonban már egy nagyobb elvárásnak is meg kell felelni – 100% önállóan tervezett és kódolt honlapokat várunk!

Természetesen azoknak akiknek elsőre még ez nem megy, a továbbiakban is lehetősége van az oklevél szerzésre! Nagyon fontos, hogy erre rengeteg időt – 6 hónapot adunk, tehát semmi gond, ha úgy alakul az életed, hogy néhány hétig nem tudsz a leckékkel foglalkozni! Olvasd el: Milyen végzettséget ad a tanfolyam?

Nézd meg az előző időszakok végzett tanulóinak munkáit:

Ismét néhány oklevél érkezett! 

Akik már elvégezték!

Gratulálunk a frissen végzetteknek!

 

Iratkozz fel YouTube csatornákra!

blog

Virtuális asszisztens legyél vagy webdesigner?

Virtuális asszisztens legyél vagy webdesigner?

2024. február 01.

Mindkettő fantasztikus lehetőség arra, hogy elhagyd a hagyományos kereteket, mint szoros, rugalmatlan munkaidő, helyhez kötöttség vagy akár a bérplafon. Egy ponton találkozik is a két munkakör, ahol a grafikai munka már az asszisztenciába hajlik – designerként is végezhetsz weboldal adminisztrációt, közösségi média tartalom készítést vagy felügyeletet és virtuális asszisztensként is sokszor találkozni már-már tervezői munkába […]

Tovább a cikkre
Secured By miniOrange