Nyitnikék! tavaszi nyílt napok – február 22. és 26. – Webdesign Tanfolyam

Nyitnikék! tavaszi nyílt napok – február 22. és 26.

2020. február 21. - 08:09 • írta: Tóth Zsuzsanna

Te is érzed már a zsongást? A tettvágyat, amit minden tavasszal úgy szeretünk! A napsütés feltölt energiával, lassan ébred a természet, itt az ideje, hogy Te is új dolgokba fogj!

Talán így február vége felé még korai kicsit a dolog, de az év eleji lendülettel együtt idén végre tényleg megvalósíthatod azt, amire vágysz! Még 10 hónap van ebben az évben, az alatt bőven megtanulhatsz mindent a weboldalkészítésről, grafikáról, képszerkesztésről! Akár azért, hogy ezzel foglalkozz a jövőben, akár azért, hogy sínre tedd a vállalkozásod online megjelenését és ne legyél ráutalva senkire!

Aki most elkezdi a tanulást, nyárra már biztos kézzel használja a grafikai programokat, az őszt pedig már egy új honlappal felvértezve indíthatja és bármikor, bármennyit készíthet magának! Vagy másoknak! Mindenkinek!

Gyere kukkants be most hozzánk, hogy biztosan azt a tanfolyamot válaszd, ahol egyrészt megkapod ehhez a tudást, másrészt egy remek közösségben, támogató csoportban sajátíthatod el ezeket az ismereteket!

Mondani sok mindent lehet, egy weboldal bármilyen marketing szöveget elbír, de igazán csak a saját szemeddel győződhetsz meg róla, hogy mi van mögötte! Ezért rendezzük meg három havonta a nyílt napokat, hogy ne vegyél zsákbamacskát!

A tanulói Facebook csoportokban megnézheted min dolgoznak hallgatóink, évekre visszamenőleg elolvashatod az oktatói visszajelzéseket, felmérheted mennyi idő alatt kapsz választ, milyen segítséget nyújtunk, milyen szintűek a feladatok és egyáltalán a csoportok hangulata. Mert FB csoport sok féle van, némelyikben egészen kellemetlen lenni a sok rosszindulatú embertől vagy még az sincs és kong az ürességtől! De győződj meg róla saját magad és vegyél részt a 2020. február 22-én illetve 26-án tartandó nyílt napjainkon, amikor betekintést nyújtunk a grafikai és a kezdő, illetve haladó kóder csoportunkba is, így láthatod, hogy milyen szerteágazó tudásanyagot kínálunk tanulóinknak!
Az előző nyílt napok kéréseinek megfelelően most egy hétvégi vagy egy hétköznapi dátumon is adott a lehetőség, kinek melyik a jobb!

Miért remek lehetőség ez?

“Amit kívülről nem látni. Ahová nem lehet csak úgy belépni.”

Ez a titkos tanulói Facebook csoport, ami sokak szerint felér egy külön tanfolyammal, egy igazi segítő és támogató közösség, amilyen kevés van a weben (és azon kívül is).

Amellett, hogy ide lehet feltölteni értékelésre az elkészített feladatokat más funkciókat is ellát a csoport, segítséget nyújt szakmai kérdésekben és barátságok, jó ismeretségek, munkakapcsolatok is szövődnek. A főcsoport mellett minden oktatónknak saját tematikus csoportja is van, ahol minden kérdésedre válaszolnak, illetve az archívumban rengeteg hasznos információt is találsz!

Hogyan tudsz csatlakozni?

3 egyszerű lépésben (de mindhárom kell hozzá)

1. Jelölj be a Facebookon ismerősnekhttps://www.facebook.com/tzsanna
Így tudlak hozzáadni a titkos csoporthoz!

2. Írj kérlek egy Messenger üzenetet rögtön, hogy miért is jelöltél, miért szeretnél webdesignt tanulni, így segíteni is tudok, hogy melyik kurzusunkat érdemes választani! Sok ember, sok féle céllal jelölget, csak azokat szeretném hozzáadni, akik egyértelműen jelezték a szándékukat! Azt is írd meg, hogy a szombatot, vagy a szerdát szeretnéd?

3. Fogadd el a csatlakozást (értesít a Facebook) és lépj be a csoportokba! Három csoportba kapsz meghívást, elsőként a főcsoportunkba, ahol a grafikai munka folyik, illetve a kezdő és a haladó kódolós csoportokba is, ahol a webdesign tervekből lépésről-lépésre egyre összetettebb weboldalak készülnek. Fontos, hogy nem kell a kódolástól megijedni, ez egy nem túl nehéz idegen nyelv, amelyet az alapoktól tanítunk és szinte senki nem olyan előélettel érkezik, hogy tudná.

Így 24 órán keresztül böngészhetsz a posztok között, olvasgathatod őket, hozzá is szólhatsz, kérdezhetsz, ismerkedhetsz, beszélgethetsz, megnézheted milyen feladatokon dolgoznak a tanulóink és milyen szintű tudásra tehetsz szert! Láthatod, hogy mi nem hagyjuk magukra a tanulóinkat, minden nap részt veszünk a csoport életében, néha éjjel is válaszolunk és nem csak annyit, hogy Google a barátod! Utána a tagságodat visszavesszük, de várunk szeretettel tanulóként!

Várjál-várjál! Pár szabály is van:

A hozzáférésed max. 24 órára szól, ez alatt át tudod böngészni a csoportot. Csak az egyik napra lehet jelentkezni, tehát vagy szombat vagy szerda reggel 10-től másnap reggel 10-ig szól a meghívás.

Jelölési sorrendben adom hozzá az embereket a csoporthoz.
Amennyiben már régebben részt vettél valamelyik nyílt napunkon volt alkalmad körülnézni, így tanulóként várunk vissza szeretettel!
Amíg a csoportban tartózkodsz ne spamelj, ne viselkedj trollként, mert kinn találod magad gyorsan!
A tanulói csoport egy barátságos hely, ezt minden eszközzel megőrizzük! Csak valós személy lehetsz – vagy annak tűnő profil – rendes névvel, fotóval – tehát nem álprofil, nem friss profil, nem oldal és nem céges profil – akárkit nem engedek be, ezt a jogot fenntartom!
Tehát 2020. 02. 22. szombaton 10-től kezdődik, előtte érdemes jelölni engem, írni, hogy szeretnél részt venni rajta!

 

 

Címkék:

Ezeket láttad már?

A szerző: Tóth Zsuzsanna
10. éve foglalkozom webdesign tervezéssel - Több ügynökségnél dolgoztam belsősként-külsősként (Mcorp Média, Alchimedia Studio, stb.), de ügyféloldalon is pl. Extreme Digital. Mára első helyre az oktatás lépett, a fennmaradó időben pedig online és offline tanácsadással, eseti szakértéssel illetve értékesítési rendszerek felülettervezésével foglalkozom. Büszke vagyok arra, hogy a saját cégem vezetem, és mindig keresem az új és kreatív jövőmegoldásokat. Munkáimból: http://awebdesigner.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük