Nyílt hétvége: szeptember 6-7. – Webdesign Tanfolyam

Nyílt hétvége: szeptember 6-7.

2019. szeptember 05. - 17:18 • írta: Tóth Zsuzsanna

Eljött a szeptember. Vége a lazsának. Intézményesítve vannak a gyerekek. Ilyenkor gyakran felmerül, hogy nekünk is kellene tanulni valamit. Vagy azért, mert érdekel, hobbi vagy azért, hogy jobb esélyekkel induljunk a munkaerőpiacon vagy felpörgessük kicsit a vállalkozásunkat!

Manapság már nem csak egy grafikusnak kell ismernie a Photoshopot! Ha felmész egy álláshirdető oldalra, bizony elképedhetsz, hogy a faipari gyártáselőkészítő, a rendezvényszervező, bolti értékesítő vagy a tanár pozició kívánalmai között is megtalálni a program kötelező vagy ajánlott ismeretét!

Ahogy a recepcióstól, marketing-pénzügyi asszisztenstől, irodai ügyintézőtől, titkárságvezetőtől vagy ügyfélszolgáltati asszisztenstől is elvárás, hogy tudja frissíteni a honlapot, kezelje a közösségi média felületeket legalább alapszinten, néhol némi HTML ismeretet is kérnek! És a sornak még nincs vége, hiszen minden vállalkozásnál szinte ezek már a napi ügymenet része, aki kicsit is halad a korral, van Facebook oldala, amikre ki kell írni az akciókat, ajánlatokat, hírlevelezni kell, Instagramot kezelni, ezekre sok esetben nem kérnek fel grafikust, hanem a cégen belül kell megoldani!

Hello 2019 van, mindjárt 2020! Ami azt jelenti, hogyha nem vagy up to date ezekben a témákban, akkor bizony más kaphatja a jobb állást vagy a több fizetést! Nem is beszélve arról, hogy bizonyos munkakörök megszűnnek a digitalizációnak köszönhetően, gondolj csak a rengeteg bezáró bankfiókra, az emberek online bankolnak! Vajon a Te munkád érinti a digitalizáció? Naprakész leszel vagy dinó?

És 5 vagy 10 év múlva is ezt akarod csinálni? Lehet, hogy már most sem akarod! Vagy nem tudsz visszamenni a régi munkahelyedre, mert 4 órában nem fognak alkalmazni? Esetleg már nem is piacképes a tudásod? A szeptember remek alkalom, hogy felülvizsgáld ezeket a kérdéseket!

Mi a megoldás? Tanulj!

De a kérdés, hogy mit és hol? Ha már itt vagy a honlapon és ezt olvasod, akkor bizonyára nyitott kapukat döngetek, mert van bármiféle érdeklődésed vagy elhatározásod ezzel kapcsolatban! A tanulóink céljai rendkívül különbözőek, mert éppenúgy jöhetsz azért, hogy beirasd a munkatársad és fellendítsd a vállalkozásod azzal, hogy végre vállalható reklámjaid és honlapod lesz! Egy biztos: ilyenkor mindenki bizonytalan.

A piac tele van tanfolyamokkal és nehéz a választás.

Ezért szoktunk nagyjából 3 havonta nyílt napok keretében lehetőséget biztosítani arra, hogy dönteni tudj:

 1. Minket válassz-e vagy sem? Még jelentkezés előtt el tudod dönteni, hogy a módszerünk, oktatói támogatásunk szimpatikus-e vagy neked való-e!
 2. Egyáltalán ez az egész szimpatikus-e? Megnézheted milyen feladatokon dolgoznak a tanulóink, akarsz-e ezekkel bíbelődni vagy már most alig várod, hogy belekezdhess!
 3. Nem veszel zsákbamacskát! Ugyanis a tanulói csoportunk nem egy kirakat! Ezt nem lehet “bemutató jelleggel” összerakni, évekre visszamenőleg keresgélhetsz a csoportban! Az is sokat elárul, hogy évek óta létezünk, lassan 9 éve! Ha valami nem működik, ennyi év alatt lehúzhatja magát és nem termel ki sikertörténeteket!
 4. Képet kaphatsz arról, hogy milyen gyakran és mit válaszolunk a tanulóknak! Sokak legnagyobb félelme, hogy egyedül maradnak a tananyaggal! Nos, nálunk nagyon nem! Hétfőtől péntekig 4 oktató várja témakörönként a kérdéseidet! Bármennyit!
  Csoportjainkban minden feltöltött feladatod megnézésre, ha szükséges véleményezésre kerül, a legtöbb esetben néhány órán belül(!) – természetesen munkaidőben – a feltett technikai vagy szakmai kérdésekkel együtt.
  A hagyományos oktatással szemben, ahol egy héten egyszer, kb. egy kérdést tudsz feltenni, itt mindig akad aki segít, illetve a csoportokban tengernyi információt találsz, ahhoz, hogy haladj, gyakorolj!

Tanulóink szerint ezek a csoportok felérnek még egy tanfolyammal, ugyanis egyedülállóan a hazai online tanfolyamok között, gyakorlatilag állandó oktatói támogatásban részesülhetsz!

El sem tudod képzelni?

Facebook csoportok? Pff. Ahány csoportba belépsz, annyi troll ugrik a nyakadba. Naponta ölik meg egymást szóban az emberek puszta véleménykülönbségek okán. Nem is egészséges ezekben tartózkodni!

Mégis, nálunk nincs ilyen! Sőt, az évek alatt barátságok, munkakapcsolatok születtek és egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor kellett beavatkoznom, mint adminisztrátor! A csoport önszabályozó és segítő! De gyere, nézd meg magad!

Gyere, nézd meg a saját szemeddel!

Amit kívülről nem látni. Ahová nem lehet csak úgy belépni.

Ez a titkos tanulói Facebook csoport, ami sokak szerint felér egy külön tanfolyammal, egy igazi segítő és támogató közösség, amilyen kevés van a weben (és azon kívül is). Jelenleg egészen pontosan 1918 tagot számlál. Ez a tanfolyam olyan felülete, ami nem csak egy nagy közös “osztályterem”, de az évek óta felhalmozódott tudásanyag, szorgalmi feladatok lelőhelye is egyben. Ezen kívül a kezdő és a haladó kódereknek is van 1-1 csoportja, amihez most szintén hozzáférést biztosítunk!

Jól hangzik?

Itt az alkalom!

Szeptember 6-7-én (péntek, szombat) lehetőséget biztosítunk, hogy jelentkezés előtt körülnézz nálunk!

3 egyszerű lépést kövess!

1. Jelölj ismerősnek – https://www.facebook.com/tzsanna
(Mivel titkos a csoport így tudlak hozzáadni, utána törölni foglak, csak erre a célra tartom ezt a profilom)

2. Írj egy privát üzenetet Facebook Messengeren, hogy részt akarsz venni a nyílt napon és röviden írd meg miért szeretnél webdesignt tanulni, annak megfelelően tudunk neked tanfolyami csomagot ajánlani!
(Így biztosítod a részvételed. Sokan jelölnek más okokból, biztosan olyat akarok a csoporthoz adni, aki erre jelentkezik.)

3. 2019. szeptember 6. péntek reggel 8-tól, szeptember 8. vasárnap reggel 8 óráig tart a lehetőség, azaz 48 órán át! Jelentkezési sorrendben hozzáadlak a csoporthoz
(A csoporthoz adás jelentkezés sorrendjében történik, megeshet, hogy csak 110-re kerülsz be, türelmedet kérem, mindenkit egyenként adok hozzá és röviden eligazítom, így időbe telik)

Így akár 48 órán át böngészhetsz a posztok között, olvasgathatod őket, hozzá is szólhatsz, kérdezhetsz, ismerkedhetsz, beszélgethetsz, megnézheted milyen feladatokon dolgoznak a tanulóink és milyen szintű tudásra tehetsz szert! Láthatod, hogy mi nem hagyjuk magukra a tanulóinkat, minden nap részt veszünk a csoport életében, sokszor munkaidőn túl válaszolunk ha kell, és nem csak annyit, hogy Google a barátod!

Van néhány szabály:

 • A hozzáférésed csak a Nyílt Hétvégére szól, ez alatt át tudod böngészni a csoportot, vasárnap 8 óra után minden nyílt napos látogatót törlünk a csoportból, de ha kedvet kaptál tanulóként természetesen visszavárunk!
 • A teljes 2 nap alatt max. 100 főt engedek be, ennyit bír el a csoport, így kérlek brahiból ne jelentkezz, mert olyan elől veszed el a lehetőséget, akit tényleg érdekel a képzés!
 • Jelölési sorrendben adom hozzá az embereket a csoporthoz. Ha már voltál benn nyílt napon valamikor, akkor most hagyd meg másnak ezt a lehetőséget, de tanulóként örömmel várunk vissza!
 • Amíg a csoportban tartózkodsz ne spamelj, ne viselkedj trollként, mert kinn találod magad gyorsan!
 • A tanulói csoport egy barátságos hely, ezt minden eszközzel megőrizzük!
 • Csak valós személy lehetsz – vagy annak tűnő profil, tehát nem álprofil, nem friss profil, nem oldal és nem céges profil – akárkit nem engedek be, ezt a jogot fenntartom! Ha nincs fotód magadról, normális neved, akkor sajnos nem foglak beengedni! Szintén kinnmaradnak a potyautasok pl. konkurens cégek emberei, bármilyen üzleti érdekünket sértő vagy fenyegető személy

Tehát jelölni kell engem, írni, hogy szeretnél részt venni rajta! Várunk szeretettel!

Címkék:

Ezeket láttad már?

A szerző: Tóth Zsuzsanna
10. éve foglalkozom webdesign tervezéssel - Több ügynökségnél dolgoztam belsősként-külsősként (Mcorp Média, Alchimedia Studio, stb.), de ügyféloldalon is pl. Extreme Digital. Mára első helyre az oktatás lépett, a fennmaradó időben pedig online és offline tanácsadással, eseti szakértéssel illetve értékesítési rendszerek felülettervezésével foglalkozom. Büszke vagyok arra, hogy a saját cégem vezetem, és mindig keresem az új és kreatív jövőmegoldásokat. Munkáimból: http://awebdesigner.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük