Nyílt Hét a Pixelgyárban: augusztus 24-28. – Webdesign Tanfolyam

Nyílt Hét a Pixelgyárban: augusztus 24-28.

2020. augusztus 19. - 16:43 • írta: Tóth Zsuzsanna

Még egy hét van ebből a furcsa nyárból. Most valahogy semmi sem olyan, mint megszoktuk. Közelít a szeptember és találgatjuk, hogy vajon mit hoz. Fel lehet készülni a bizonytalanságra? Nem. De lehet lépéseket tenni azért, hogy ne érjen váratlanul. 

Az elmúlt időszak megmutatta, hogy működhet az otthoni munka és a digitális tanulás. Döcögősen, de megoldást hozott. Egyre több cég nyit efelé, így egyre többeknek van szükségük arra a digitális tudásra, ami ehhez szükséges. Akár egy munkakörben, akár egy saját vállalkozás online menedzselésében, hiszen nagyon fontos, hogy legyen B terv!

Talán Te is elgondolkodtál az utóbbi hetekben, hogy jó lenne ezeket a dolgokat megtanulni, hogy biztosabb legyen az állásod, vagy egy teljesen más terület felé orientálódj! Azt látom, hogy egyre többen veszik kezükbe az életüket, hiszen egy más fajta életritmusra is lehetőséget ad az online vállalkozás, ami sokkal családbarátabb is.

Hogyan zajlik az online tanulás?

A legnagyobb kérdés, hogy vajon összeegyeztethető lesz-e majd a munkával? Ott kell ülni egy fix időpontban a gép előtt vagy ennél flexibilisebb a dolog?

Mi abban hiszünk, hogy mindenki akkor tanuljon, amikor neki a legpraktikusabb, akár este, mikor lefeküdtek a gyerekek, akár reggel, egy kicsit korábban kelve vagy hétvégén, amikor több időt tud szorítani rá. A leckéink hetente érkeznek, de nem kell minden hétre készülni, hagytunk összesen 6 hónapot a tanfolyamon túl a befejezésre, amihez végig nyújtuk az oktatónk támogatását a csoportokban. Tudjuk magunkról is, hogy a család és a munka mellett nehéz időt szakítani a tanulásra, de egyáltalán nem lehetetlen és ennek a legrugalmasabb módja az online tanulás. Azzal, hogy nem kell utaznod, most nem csak pénzt és időt spórolsz, hanem most a legbiztonságosabb módja is a tanulásnak.

Az elméleti és gyakorlati anyagokat egyaránt tartalmazó leckék minden héten csütörtökön érkeznek emailben – minden héten az adott témához kapcsolódó komplett kis csomagot küldjük el neked:

– írásos tanulnivalóval
– gyakorlati feladattal
– gyakran videós segédlettel
– háttéranyagokkal, kiegészítő segédanyagokkal

Egy leckecsomag változatosan épül fel, az elején több az elmélet, amelyet 1-2 videós gyakorlat fűszerez, majd ez az arány, ahogy haladunk az anyagban megfordul. Egy ilyen adagra eleinte heti 4-6 órát biztosan rá kell szánnod, a későbbi, összetettebb feladatok esetén már ez a duplája, így a Prémium tanfolyamunk 12 hónapja egy reális, de így is tempós időtartam – amely online tanulásként jól tervezhető a munkád, a család és a hobbijaid mellett is. Ha több időd van tanulni, vagy van már előképzettséged, akkor érdemes a Prémium Plus-t választani!

Az anyagok úgy vannak összeállítva, hogy be tudd építeni a mindennapokba, úgy, hogy nem kell otthonról elmenned, a saját gépedet használhatod, a saját beállításaiddal, a saját kedvenc székedben ülve, fekve, fejenállva, olyan körülmények között, amelyek számodra a legideálisabbak a tanuláshoz.

Milyen csoportok?

Tanulóinkat természetesen nem hagyjuk egyedül az anyaggal! A tanfolyammal párhuzamosan zajlik a csoport élet.

Minden oktatónak illetve tananyag résznek egy-egy Facebook csoportja van, ahol nem csak kérdezni lehet annak, aki elakadt – gyakorlatilag bármikor, mindig lesz aki segít – hanem bemutathatják mire jutottak és oktatói visszajelzést, építő kritikát kaphatnak a munkájukra.

Nálunk a visszajelzésre sem kell heteket várnod, mi gyakorlatilag minden munkanapunk a csoporttal töltjük, a visszajelzések mellett további hasznos kiegészítő anyagokat is megosztva, naprakészen tartjuk az ismereteid!

Azért is nagyon fontos a visszajelzés, mert a szoftverismeret önmagában nem elég, a látásmódot is igyekszünk itt átadni. Más csoportokkal ellentétben itt tényleg bármely tanulónk nyugodtan kérdezhet, nincs lehurrogás, nincs trollkodás, segítő, támogató közeg, ami miatt a tanulók legalább olyan értékesnek tartják az ittlétet, mint magát a tanfolyamot. Ezt azonban kívülről nem látni.

Nézz be hozzánk!

Vegyél részt az egyik nyílt napunkon és győződj meg magad minderről! Nézd meg milyen témákkal foglalkozunk, milyen munkákat töltenek fel a tanulóink, hogyan zajlik a kérdezés és milyen válaszokat adnak oktatóink!

Amellett, hogy képet kapsz ezekről, az is eldőlhet, hogy szimpatikus-e neked ez a fajta tanulási mód, illetve egyáltalán ez-e az, amit keresel!

Hogyan tudsz csatlakozni?

3 egyszerű lépésben (de mindhárom kell hozzá)

1. Jelölj be a Facebookon ismerősnek – https://www.facebook.com/tzsanna
Így tudlak hozzáadni a titkos csoporthoz!

2. Írj kérlek egy Messenger üzenetet rögtön, hogy miért is jelöltél, miért szeretnél webdesignt tanulni, így segíteni is tudok, hogy melyik kurzusunkat érdemes választani! Sok ember, sok féle céllal jelölget, csak azokat szeretném hozzáadni, akik egyértelműen jelezték a szándékukat!

3. Fogadd el a csatlakozást (értesít a Facebook) és lépj be a csoportokba! Három csoportba kapsz meghívást, elsőként a főcsoportunkba, ahol a grafikai munka folyik, illetve a kezdő és a haladó kódolós csoportokba is, ahol a webdesign tervekből lépésről-lépésre egyre összetettebb weboldalak készülnek. Fontos, hogy nem kell a kódolástól megijedni, ez egy nem túl nehéz idegen nyelv, amelyet az alapoktól tanítunk és szinte senki nem olyan előélettel érkezik, hogy tudná.

Így 24 órán keresztül böngészhetsz a posztok között, olvasgathatod őket, hozzá is szólhatsz, kérdezhetsz, ismerkedhetsz, beszélgethetsz, megnézheted milyen feladatokon dolgoznak a tanulóink és milyen szintű tudásra tehetsz szert! Láthatod, hogy mi nem hagyjuk magukra a tanulóinkat, minden nap részt veszünk a csoport életében, néha éjjel is válaszolunk és nem csak annyit, hogy Google a barátod! Utána a tagságodat visszavesszük, de várunk szeretettel tanulóként!

Jelölni és írni már most is lehet!
A nyílt napok augusztus 24-28. között tartanak, válassz melyik napon szeretnél benézni!

Várjál-várjál! Pár szabály is van:

A hozzáférésed max. 24 órára szól, ez alatt át tudod böngészni a csoportot. Csak egyszer lehet jelentkezni, 24 órára.

Jelölési sorrendben adom hozzá az embereket a csoporthoz.
Amennyiben már régebben részt vettél valamelyik nyílt napunkon, akkor már volt alkalmad körülnézni, így tanulóként várunk vissza szeretettel!

Amíg a csoportban tartózkodsz ne spamelj, ne viselkedj trollként, mert kinn találod magad gyorsan!

A tanulói csoport egy barátságos hely, ezt minden eszközzel megőrizzük!
FONTOS: Csak valós személy lehetsz – vagy annak tűnő profil – rendes névvel, fotóval – tehát nem álprofil, nem friss profil, nem oldal és nem céges profil – akárkit nem engedek be, ezt a jogot fenntartom! Röviden: Ha nincs profilképed, nem engedlek be!

Ezeket láttad már?

A szerző: Tóth Zsuzsanna
Lassan 20 éve foglalkozom webdesign tervezéssel, több mint 10 éve vagyok vállalkozó. Több ügynökségnél dolgoztam belsősként-külsősként, de ügyféloldalon is. Mára első helyre az oktatás lépett, a fennmaradó időben pedig tanácsadással, eseti szakértéssel illetve értékesítési rendszerek felület tervezésével foglalkozom. Ezeket az ismereteket és tapasztalatokat gyúrom be a leckéimbe, amelyek egy könyvben sem találhatóak meg :) Munkáimból: http://awebdesigner.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük