Barion Pixel
Ez itt a lifelong learning

Sosem tudhatsz eleget!

Blog

Tanulás

Nőnapi Nyílt nap az OWT-n!

2017. március 06. | Tóth Zsuzsanna

# # # # #

Minek kell ünnepelni a nőket? Horkan fel ilyenkor egy-egy random férfi ismerősöm. És valóban a nőnap egy elég béna “ünnep”, amikor a munkatársak hozzák az elvárt(?) egy szál virágot és vágjuk a jópofát. Egy napig csak a nőket ünneplik, mi a baj ezzel?

Szerintem az, hogy nem a világnak kellene ünnepelni, hanem nekünk magunkat! Legalább néha!

A tanulóink 70%-a nő. Ez jó hír, mert ők változtatni, tanulni akarnak, pedig szinte egyiknek sem egyszerű a munkája és a családja közé beiktatni egy olyan énidőt, amivel akár a saját akár a családja életén is változtathat.

De még bennük is rengeteg gát van. Önkorlátozások, amelyeket évek alatt szedtek magukra. Hogy egy nő nem érthet a számítógéphez, kódoláshoz. Olyan közeg, amely nem támogatja őket, mert minek már tanulni ennyi idősen, legyen az 30, 40 vagy 60.

Félelem, hogy elrontják. Félelem, hogy kérdezzenek. Pedig ezek a gátak csak a fejükben léteznek!

Neked is menni fog!

És látok nőket, akik csinálják. Néha én magam sem tudom hogyan, de egyedül, több gyerekkel mindent megtesznek azért, hogy ne másoktól függjenek. Építenek valamit, ami csak a szívükben és a fejükben létezik, néha leomlik, néha kicsit béna lesz, de hiszik és csinálják. Lesz belőle egy kis kiegészítés a konyhapénzhez, de sokszor egy második láb, amiből önálló vállalkozás érik. Lesz egy új karrier, amit össze lehet egyeztetni azzal, hogy a gyerek beteg és már nem számítunk bele a “18-40” demográfiai mérésekbe. Vállalkozás ötletek, azokhoz szép honlapok, kis majd nagyobb sikerek. Rájöttek, hogy csak a most van. Nem jön el a tökéletes pillanat. Nem várhat jövő évig, amíg oviba megy a gyerek, amíg az a bizonyos bármi bekövetkezik, mert elszaladnak az évek!

Nem leszel egyedül!

Érdekes kis udvara lett ennek a dolognak, a tanfolyam mellett ezek a nők, lányok, asszonyok, hölgyek és csajok összetartanak, segítik egymást, ha mással nem, egy jó szóval. Hogy van kihez szólni, hogy van aki érti és néha ennyi is elég, hogy jobban nézzenek ki a dolgok. Ez nem vmi feminista klub. Hétköznapi nők, “egyszerű” háziasszonyok, akik egyszerre viselik az anya, a feleség, az üzletasszony stb. jelmezeket is. Ők is azokkal küzdenek, amikkel Te is! És én is! Háromgyerekes anyaként tudom milyen éjjel tanulni, tudom milyen lopott órákban dolgozni, de pont ezért támogatlak és segítelek amiben csak tudlak!

Legyél büszke magadra!

Ezért ne várd, hogy mások ünnepeljék meg azt, hogy Te nő vagy! Ünnepelj velünk, ha változtatáson, vállalkozáson, új célokon, lehetőségeken töröd a fejed rég és ettől az a tudás választ el, hogy saját honlapod, arculatod legyen, hogy végre értsd és tudd, hogyan működik ez az egész online világ, akkor vegyél részt 2017. március 8-án a rendhagyó, csak nőknek szóló nyílt napunkon!

Miért vegyél részt a Nyílt Napon?

Mert ez az amit kívülről nem látni! Ahová nem lehet csak úgy belépni! Ez a titkos tanulói Facebook csoport, ami sokak szerint felér egy külön tanfolyammal, egy igazi segítő és támogató közösség, amilyen kevés van a weben (és azon kívül is).

Ide lehet most bekukkantani egyetlen napig, most 24 órán át!

Hozzáadlak a csoporthoz, megnézheted hogyan zajlik a munkák feltöltése, értékelése, milyen minőségű és összetettségű feladatokon dolgoznak a tanulóink és amúgy milyen is egy ilyen online tanfolyami közösség, mire számíthatsz nálunk.

Így a döntés előtt képet kapsz róla! Láthatod, hogy mi mindent lehet megtanulni nálunk, milyen szintre tudsz eljutni, első kézből informálódhatsz: a tanulóinktól, nem pedig a reklámszövegeinkből – ha nekünk nem hinnél, higgy a saját szemednek!

Mikor? Hogyan?

2017. 03. 08. vagyis szerda délelőtt 10-től csütörtök délelőtt 10-ig tart a lehetőség, ne legyen az, hogy én korán kelek, én későn fekszem stb.

  1. Jelölj ismerősnek – https://www.facebook.com/tzsanna
  2. Írj egy privit, hogy részt akarsz venni a nyílt napon!
  3. Hozzáadlak 10 után a csoporthoz és másnap de. 10-ig a vendégünk vagy!

 

Várjál-várjál! Pár szabály is van:
A hozzáférésed max. 24 órára szól, ez alatt át tudod böngészni a csoportot, másnap (9-én) délelőtt 10-kor után minden nyílt napos látogatót törlünk a csoportból, de ha kedvet kaptál tanulóként természetesen visszavárunk!
Amíg a csoportban tartózkodsz ne spamelj, ne viselkedj trollként, mert kinn találod magad gyorsan! A tanulói csoport egy barátságos hely, ezt minden eszközzel megőrizzük!
Csak valós személy lehetsz – vagy annak tűnő profil, tehát nem álprofil, nem friss profil, nem oldal és nem céges profil – akárkit nem engedek be, ezt a jogot fenntartom!
Tehát szerdán 10-től kezdődik, már most előtte érdemes jelölni engem, írni, hogy szeretnél részt venni rajta, a jelentkezés sorrendjében engedem be sorban a látogatókat!
A létszám limitált, max 100 főt engedek be!
Legközelebb májusban lesz nyílt nap, tehát ezért sem érdemes most kihagyni!
Iratkozz fel YouTube csatornákra!

blog

Virtuális asszisztens legyél vagy webdesigner?

Virtuális asszisztens legyél vagy webdesigner?

2024. február 01.

Mindkettő fantasztikus lehetőség arra, hogy elhagyd a hagyományos kereteket, mint szoros, rugalmatlan munkaidő, helyhez kötöttség vagy akár a bérplafon. Egy ponton találkozik is a két munkakör, ahol a grafikai munka már az asszisztenciába hajlik – designerként is végezhetsz weboldal adminisztrációt, közösségi média tartalom készítést vagy felügyeletet és virtuális asszisztensként is sokszor találkozni már-már tervezői munkába […]

Tovább a cikkre
Secured By miniOrange