Barion Pixel

Alkosd Te a 21. század weboldalait a mesterséges intelligencia és az emberi kreativitás segítségével!

A jövő már itt van.

Legyél a része az új designer generáció tagjaként!

Kik tartoznak majd ebbe az elit NextGen csapatba?

Erre a programra mindössze 36 főt tudunk felvenni! Nem százat, kétszázat, hanem pontosan 36 embert várunk!

 • Akik kreatívak, szeretnek kitalálni, rendezgetni, tervezgetni, semmiből valamit létrehozni!

 • Akiknek van egy víziója arról, hogy hová akarnak eljutni, milyen életet szeretnének élni és ehhez tudják, hogy a kulcs a változás és a tanulás.
 • Akiket vonz a modern világ adta élet és lehetőség, barátjuk a techológia. Szeretnének benne lenni a fejlődés vérkeringésében.

 • Akik tudják, hogy az eredményességük elsősorban maguktól függ, nem mutogatnak másra, de szeretnének a legjobb helyről támogatást kapni!
 • Akik megoldásközpontúak és nem megijednek egy problémától, hanem a kihívást és a tanulás lehetőségét látják benne!

Miért csak 36 fő?

Ez az a mentorált szám, amelyre kellő energiát tudunk fordítani, és a kiscsoportos események nektek is komfortosabbak. Ugyanis rengeteg esemény vár, ahol interaktívvá válik az egész tanulási folyamat! Miért kivételes ez a program?

Végig lesz melletted egy delegált mentor, aki segít, korrigál, tanácsol, tapasztalatot oszt meg, dicsér vagy éppen motivál, ha kell!

A legtöbb kurzus azért marad eredménytelen, mert nincs egy vezérfonal és nincs egy jó közösség, ami húz magával, ha elfogy a lendület… Ez a 36 ember különleges kapcsolatban lesz!

Nem, nem ellenfelek, konkurensek lesznek, hanem egy ütős csapat, akik minden jó munkát elvisznek a következő években!

INDULÁS: 2024. 02. 19. – A HELYEK SZÁMA LIMITÁLT

Vágyj arra, hogy a Te kezed közül is ilyen munkák kerüljenek ki!

Mindez nem csak tehetség kérdése, ezek nagyon is tanulható ismeretek! A tanfolyamon tanultakat a mentorprogramon csiszoljuk ilyen szintű, piacképes tudássá!

INDULÁS: 2024. 02. 19. – A HELYEK SZÁMA LIMITÁLT

Emberközpontú tervezés

Egy olyan innovatív megközelítés, amely az emberek igényeit, érzéseit és viselkedését helyezi a tervezési folyamat középpontjába. Ez a módszer a felhasználói élmény és a funkcionalitás tökéletes egyensúlyára törekszik. Anyagainkat ebbe az irányba fejlesztjük, és ezt a mindsetet adjuk tovább a tanulóinknak is, akár az arculattervezés, akár UX és UI design során.

Mesterséges intelligencia

A modern AI eszközök, mint a Midjourney, a ChatGPT, a Leonardo, és egyéb hasonló technológiák lehetővé teszik a tervezők számára, hogy mélyebb betekintést nyerjenek a felhasználók elvárásaiba. Gyorsabban és pontosabban tudnak reagálni a piaci igényekre, miközben fenntartják az emberi kreativitás fontosságát és varázsát a tervezési folyamatban.

Hogy épül fel a NextGen Designer Mentorship?

Ilyen összetettségű és a Te fejlődésedre maximálisan koncentráló programot nem találsz sehol! Ezt úgy állítjuk, hogy tudjuk, hogy mennyire hatékony a személyes jelenlét, az egyéni foglalkozások egy tanuló életében. Az 1 éves programban lépésről-lépésre vezetünk a kreatív szabadúszó életforma felé!

 • 100 rendkívül alapos leckét, vagyis a Designer kurzusunk teljes tananyagát, írásos anyagokat és videókat egyaránt
 • 18 üzletfejlesztési tananyagot, vagyis a Kreatív Biznisz Építés workshop sorozat felvételeit. Összesen 7 órányi videóanyagot és munkafüzeteket arról, hogyan indítsd el a vállalkozásod sikeresen!
 • zárt Facebook csoport közösség – a Nextgen csoportban egyéni projektfeladatok és versenyek is várnak majd 
 • zárt csoport tagság a Designerek csoportjában is, ahol rengeteget tanulhatsz mások munkáiból, értékeléseiből és az ottani előadásokon is részt vehetsz, meghallgathatod.
 • ügyvéd által készített szerződésmintákat honlapkészítésre és arculattervezésre
 • Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) mintaszerződést és GDPR dokumentum mintát, hogy ezekkel is megkönnyítsük az indulásod
 • könyvelő, adótanácsadó által készített 2024-es vállalkozási és adózási formák eBookot
 • 1 év oktatói támogatást a csoportokban és 3(!) év teljes hozzáférést ezekhez az anyagokhoz és frissítéseikhez is

Megsokszorozzák egy-egy kiváló tananyag hatását, ha tudod, hogy tudsz kitől kérdezni, ha tudod, hogy egy olyan valaki áll mögötted, aki maga is végigjárta ugyanezt és mentorként terelget. Egy mentor feladata kezet nyújtani, ha elesel, felemelni, támogatni, ha elakadsz és veled örülni a legapróbb sikereidnek is!

Eddig ezt “bármely” kurzus tudja… Amúgy nem, de most jön a lényeg, ez Rólad szól!

 • 2 havonta 30 perc, 1:1 Zoom konzultációt a mentoroddal
  Azaz 6 egyéni alkalmad lesz átbeszélni a munkáid, személyesen kérdezni, kizárólag a te problémáiddal foglalkozni. Ez egy páratlan lehetőség, nagyon sokat ad hozzá a fejlődésedhez. A beszélgetéseket felvételen is megkapod, hogy utólag is vissza tudd nézni!
 • 2 havonta részvételi lehetőséget a NextGen group coaching eseményen
  Ahol közösen beszélgetünk egy-egy témáról pl. imposztor szindróma, árazás
 • A csoport eseményekről belső használatú felvétel készül, így később is vissza tudjátok nézni! Nagyon jó érzés lesz tudni, hogy ezekkel nem vagy egyedül és csapatban könnyebb motiválni egymást!
 • Minden hónapban 1 -1 mesterséges intelligencia specifikus online előadás
  A különböző AI eszközök használatáról, lehetőségeiről – kérdezz-felelekkel. Ez 12 alkalom, gyakorlatilag egy önálló AI kurzus, amely rengeteg újdonságot hoz el csak Nektek! A modern munkavégzés nélkülözhetetlen eszközeinek ismerete gyorssá és piacképessé tesz majd!
 • A 3 hónapos Portfolio Builder mentorprogramot
  Amivel ellenállhatatlan portfóliót építünk a számodra egyéni feladatokkal. Ez az alap mentorprogramunk, ami önmagában már sok designernek nyújtott segítséget, úgy hogy ők az összes többit meg sem kapták!

Ezért is kell 36 főben limitálnunk a résztvevőket, hogy minden mentor elég időt tudjon fordítani a mentoráltjaira!

INDULÁS: 2024. 02. 19. – A HELYEK SZÁMA LIMITÁLT

Kik lesznek a NextGen mentorai?

Hat tapasztalt szakember egyesíti a tudását ebben a programban! Mindaz, amit tudunk, nincs benne szakkönyvekben! Sok éves vagy épp évtizedes tapasztalattal a hátunk mögött, minden helyzetre fel tudunk készíteni. A szakmai ismeretek mellett tudjuk, hogy ez egy belső folyamat – kreatívként vállalkozóvá válni! Átsegítünk a nehézségeken, ott vagyunk melletted!

Tóth Zsuzsanna

Professional designer mentor

Nem csak beszél a szabadúszásról, hanem éli egy pálmafás szigeten a digitális nomádok életét! Az online vállalkozás titkának átadása szívügye.

Pócsik Emese

Professional frontend mentor

Emese több mint 15 éve fejleszt üzleti weboldalakat kis- és középvállalkozásoknak, és 2017 óta ő oktatja a haladó kurzusainkat, ahol HTML, CSS és PHP kódolást sajátíthatnak el tanulóink.

Szigeti Ami

Webdesigner, Instagram és Pinterest marketing szakértő

Ami karrierje során különféle prémium ügyfélszerző weboldalakat készített, amelyek nem csak esztétikailag vonzóak, hanem hatékonyan segítik az ügyfélszerzést is.

Péter Zoltánné Szilvia

Webdesigner,
WP, Divi és Elementor oktató

Szilvi több kisebb és nagyobb hazai, valamint nemzetközi projekten dolgozott már, ami lehetővé teszi számára, hogy nemcsak elméleti tudást, hanem valós piaci tapasztalatokat is átadhasson. 

Szammer-Zura Zsófia

Webdesigner, brand stratéga, a luxus szektor szakértője

Zsófi jelenleg high-end márkák számára nyújt egyedi design szolgáltatásokat, és márkastratégiai valamint marketingkommunikációs tanácsokkal látja el ügyfeleit.

Burai-Katona Dóra

 Webdesigner, divat és szépségipari márkák designere

Dóra a divat- és szépségipari márkák digitális világának varázslója, aki nem csak tervez, de tanít is szenvedéllyel!

Minden extra támogatást megadunk, hogy elérd a célod!

Minden extra támogatást megadunk, hogy elérd a célod! Hozzáférsz folyamatosan frissülő és bővülő szakmai videótárunkhoz. Ízelítő szakmai kiegészítő anyagainkból.

Mikor, hol és mennyiért?

A tengerpart és a pálmafák csak a díszlet! Nem az a valódi szabadság! A valódi szabadság az, hogy te választod meg a díszletet, te választod meg, hogy mivel foglalkozol, kinek és mennyiért dolgozol!
És azt is, hogy mennyit dolgozol!

Nem kell belehalni az életbe! Lehet másképp is élni! Online vállalkozók tömkelege él a világban így, neked is adott a lehetőség! Mi elviszünk a kapuig!

Válság van! Van erre most kereslet?

15+ éve vagyok vállalkozó. Nem ez az első válságom. A 2008-asba én is belebuktam, mert senki nem mondta meg, milyen vállalkozást vinni. Hogy honnan lesznek ügyfeleim? Mit tegyek, ha egyszer csak eltűnnek? Ott, akkor tanultam meg, hogy marketing nélkül nincs vállalkozás.

Igen, vannak cégek, akik most behúzzák a féket és nem költenek. És vannak akik tudják, hogy ilyenkor pont ezt nem szabad. Mi nekik dolgozunk! Nézd meg mennyi reklám fut! Szerinted ezeket kik készítik? Meg amúgy a világ minden tájára dolgozhatsz! Az internet előtt ülsz!

Tóth Zsuzsanna, senior UX/UI designer

Válassz a NextGen Designer Mentorship csomagjai közül!

Nekünk nagyon fontos, hogy a NextGen csapat tényleg a legérdeklődőbb, legmotiváltabb emberekből jöjjön létre, akik a következő 1 évüket odateszik, hogy a jövő designerei legyenek! Ezzel az egyedülálló csapattal minden segítséget megadunk nekik!

NextGen Designer Mentorship

Professional Mentor

12 hónapos, szabadúszó webdesigner
kurzus, vállalkozásfejlesztéssel, AI specifikációval és egyéni mentorációval,
senior mentor támogatásával!


Tóth Zsuzsanna, senior UX/UI designer

Ha vonzanak a szép felületek, örömmel próbálsz ki új appokat, érdekel a tervezés mögötti folyamat, akkor Zsu kezében leszel a legjobb helyen!

Max. 6 fő nyer felvételt


Pócsik Emese, senior frontend fejlesztő

Ha te olyan designer akarsz lenni, aki nem csak tudja, hogy mit lehet megvalósítani kóddal, hanem meg is valósítja, akkor számodra a legjobb mentor Emese!

Max. 6 fő nyer felvételt


Egy senior mentor 20 év tapasztalatot oszt meg veled! Mi akkor várunk, ha jól bírod az építő kritikát és önálló vagy! Nagyon szeretjük, ha egy mentorált proaktív, akkor is gyakorol, ha nem mondjuk! Sziklaszilárd szakmai támogatás és profizmus – amit itt kapsz, buksisimit kevesebbet! Az életre és a piacra készítünk fel!


 • 100 rendkívül alapos leckét, vagyis a Designer kurzusunk teljes tananyagát, írásos anyagokat és videókat egyaránt
 • 18 üzletfejlesztési tananyagot, vagyis a Kreatív Biznisz Építés workshop sorozat felvételeit. Összesen 7 órányi videóanyagot és munkafüzeteket arról, hogyan indítsd el a vállalkozásod sikeresen!
 • zárt Facebook csoport közösség – a Nextgen csoportban egyéni projektfeladatok és versenyek is várnak majd 
 • zárt csoport tagság a Designerek csoportjában is, ahol rengeteget tanulhatsz mások munkáiból, értékeléseiből és az ottani előadásokon is részt vehetsz, meghallgathatod.
 • ügyvéd által készített szerződésmintákat honlapkészítésre és arculattervezésre
 • Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) mintaszerződést és GDPR dokumentum mintát, hogy ezekkel is megkönnyítsük az indulásod
 • könyvelő, adótanácsadó által készített 2024-es vállalkozási és adózási formák eBookot
 • 1 év oktatói támogatást a csoportokban és 3(!) év teljes hozzáférést ezekhez az anyagokhoz és frissítéseikhez is
 • 2 havonta 30 perc, 1:1 Zoom konzultációt a mentoroddal Azaz 6 egyéni alkalmad lesz átbeszélni a munkáid, személyesen kérdezni, kizárólag a te problémáiddal foglalkozni. Ez egy páratlan lehetőség, nagyon sokat ad hozzá a fejlődésedhez. A beszélgetéseket felvételen is megkapod, hogy utólag is vissza tudd nézni!
 • 2 havonta részvételi lehetőséget a NextGen group coaching eseményen Ahol közösen beszélgetünk egy-egy témáról pl. imposztor szindróma, árazás
 • A csoport eseményekről belső használatú felvétel készül, így később is vissza tudjátok nézni! Nagyon jó érzés lesz tudni, hogy ezekkel nem vagy egyedül és csapatban könnyebb motiválni egymást!
 • Minden hónapban 1-1 mesterséges intelligencia specifikus online előadás a különböző AI eszközök használatáról, lehetőségeiről – kérdezz-felelekkel. Ez 12 alkalom, gyakorlatilag egy önálló AI kurzus, amely rengeteg újdonságot hoz el csak Nektek! A modern munkavégzés nélkülözhetetlen eszközeinek ismerete gyorssá és piacképessé tesz majd!
 • Vizsgázási lehetőség: a kurzus sikeres elvégzéséről magyar-angol nyelvű tanúsítványt állítunk ki
 • A 3 hónapos Portfolio Builder mentorprogramot amivel ellenállhatatlan portfóliót építünk a számodra egyéni feladatokkal. Ez az alap mentorprogramunk, ami önmagában már sok designernek nyújtott segítséget, úgy hogy ők az összes többit meg sem kapták!
 • 100% pénzvisszafizetési garancia: a program díját az első 3 munkáddal már visszakeresheted! Ha nem így lenne, visszafizetjük a tandíjad!

Nagyon érdekel! De mennyibe kerül?

6 részletben

12 x 180 000 Ft

egyösszegű fizetés esetén 1 részletet elengedünk!

1 980 000 Ft

(27% áfát tartalmaz)

NextGen Designer Mentorship

Premium Mentor

12 hónapos, szabadúszó webdesigner
kurzus, vállalkozásfejlesztéssel, AI specifikációval és egyéni mentorációval,
dedikált mentor támogatásával!


Szigeti Ami, webdesigner, IG marketing

Ha a grafika, a weboldalak és a social media marketing világa érdekel, Ami széleskörű tapasztalatokkal támogat végig az utadon!

Max. 6 fő nyer felvételt


Péter Zoltánné Szilvia, webdesigner

Ha Szilvi támogat a designerré válás során, egy különösen türelmes mentort kapsz, aki WordPress szakértői tudásával segít, hogy izgalmas honlapokat készíts!

Max. 6 fő nyer felvételt


Szammer-Zura Zsófia, brand designer

Ha egy ügynökségi múlttal rendelkező mentor mutatja az irányt, akkor téged is várhatnak a reklámügynökségek, világmárkák!

Max. 6 fő nyer felvételt


Burai-Katona Dóra, arculattervező

Ha egy szépségiparban dolgozó mentor állít az útra, akkor szemet gyönyörködtető portfólióval indulsz neki a karrierednek!

Max. 6 fő nyer felvételt


 • 100 rendkívül alapos leckét, vagyis a Designer kurzusunk teljes tananyagát, írásos anyagokat és videókat egyaránt
 • 18 üzletfejlesztési tananyagot, vagyis a Kreatív Biznisz Építés workshop sorozat felvételeit. Összesen 7 órányi videóanyagot és munkafüzeteket arról, hogyan indítsd el a vállalkozásod sikeresen!
 • zárt Facebook csoport közösség – a Nextgen csoportban egyéni projektfeladatok és versenyek is várnak majd 
 • zárt csoport tagság a Designerek csoportjában is, ahol rengeteget tanulhatsz mások munkáiból, értékeléseiből és az ottani előadásokon is részt vehetsz, meghallgathatod.
 • ügyvéd által készített szerződésmintákat honlapkészítésre és arculattervezésre
 • Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) mintaszerződést és GDPR dokumentum mintát, hogy ezekkel is megkönnyítsük az indulásod
 • könyvelő, adótanácsadó által készített 2024-es vállalkozási és adózási formák eBookot
 • 1 év oktatói támogatást a csoportokban és 3(!) év teljes hozzáférést ezekhez az anyagokhoz és frissítéseikhez is
 • 2 havonta 30 perc, 1:1 Zoom konzultációt a mentoroddal Azaz 6 egyéni alkalmad lesz átbeszélni a munkáid, személyesen kérdezni, kizárólag a te problémáiddal foglalkozni. Ez egy páratlan lehetőség, nagyon sokat ad hozzá a fejlődésedhez. A beszélgetéseket felvételen is megkapod, hogy utólag is vissza tudd nézni!
 • 2 havonta részvételi lehetőséget a NextGen group coaching eseményen Ahol közösen beszélgetünk egy-egy témáról pl. imposztor szindróma, árazás
 • A csoport eseményekről belső használatú felvétel készül, így később is vissza tudjátok nézni! Nagyon jó érzés lesz tudni, hogy ezekkel nem vagy egyedül és csapatban könnyebb motiválni egymást!
 • Minden hónapban 1-1 mesterséges intelligencia specifikus online előadás a különböző AI eszközök használatáról, lehetőségeiről – kérdezz-felelekkel. Ez 12 alkalom, gyakorlatilag egy önálló AI kurzus, amely rengeteg újdonságot hoz el csak Nektek! A modern munkavégzés nélkülözhetetlen eszközeinek ismerete gyorssá és piacképessé tesz majd!
 • Vizsgázási lehetőség: a kurzus sikeres elvégzéséről magyar-angol nyelvű tanúsítványt állítunk ki
 • A 3 hónapos Portfolio Builder mentorprogramot amivel ellenállhatatlan portfóliót építünk a számodra egyéni feladatokkal. Ez az alap mentorprogramunk, ami önmagában már sok designernek nyújtott segítséget, úgy hogy ők az összes többit meg sem kapták!
 • 100% pénzvisszafizetési garancia: a program díját az első 3 munkáddal már visszakeresheted! Ha nem így lenne, visszafizetjük a tandíjad!

Nagyon érdekel! De mennyibe kerül?

6 részletben

12 x 130 000 Ft

egyösszegű fizetés esetén 1 részletet elengedünk!

1 430 000 Ft

(27% áfát tartalmaz)

Várunk a felvételin!

A felvételin pontosan tájékoztatunk minden részletről és a kérdéseidet is élőben felteheted! Ne aggódj, nem kell azonnal döntened semmiről, és a felvételi nem jár semmilyen kötelezettséggel!

INDULÁS: 2024. 02. 19. – A HELYEK SZÁMA LIMITÁLT

Regisztráció a felvételire!

Kedves Jelentkező!

Sikeres regisztráció után rögtön hozzáférsz felvételi tesztünkhöz, melynek kitöltése legalább 15-20 percet vesz igénybe. Az űrlapot egyszer lehet kitölteni, gondold át alaposan a válaszokat és legyél őszinte velünk is és magaddal is, hogy biztosan azt a képzést kaphasd, amire szükséged van!

szám, kisbetű, nagybetű, legalább 10 karakter, szimbólum (!@#$%^&*)

Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi Nyilatkozatot

Hozzájárulok, hogy számomra a Pixelgyár Kft. eDM-et küldjönMit jelent ez?

Egy előszűrő kérdőívet kell kitöltened, amin az alap adataid és az elsődleges motivációdat tudjuk felmérni. Ebből mi már látjuk, ha valakinek nem ezt a programot ajánljuk! 

A kérdőív sikeres teljesítése után egy felvételi beszélgetésre hívunk, ahol a 15 perces Zoom találkozó során Te is felteheted a kérdéseid a programmal kapcsolatban. Ott, szemtől-szemben mi is pontosabban látjuk, megvan-e a jelentkező valós motivációja. Csillogó szemeket keresünk!

Iratkozz fel YouTube csatornákra!

blog

Virtuális asszisztens legyél vagy webdesigner?

Virtuális asszisztens legyél vagy webdesigner?

2024. február 01.

Mindkettő fantasztikus lehetőség arra, hogy elhagyd a hagyományos kereteket, mint szoros, rugalmatlan munkaidő, helyhez kötöttség vagy akár a bérplafon. Egy ponton találkozik is a két munkakör, ahol a grafikai munka már az asszisztenciába hajlik – designerként is végezhetsz weboldal adminisztrációt, közösségi média tartalom készítést vagy felügyeletet és virtuális asszisztensként is sokszor találkozni már-már tervezői munkába […]

Tovább a cikkre
Secured By miniOrange