Mit csinálj két csütörtök között? Gyakorolj! – Webdesign Tanfolyam

Mit csinálj két csütörtök között? Gyakorolj!

2016. november 23. - 14:10 • írta: Tóth Zsuzsanna

Csütörtök. Az leckenap. Minden OWT-s tudja és fújja egy éven át! Az anyagaink úgy vannak összeállítva, hogy bőven kitöltik a hetet azoknak, akik amúgy munka, család, hobbi mellett tanulnak. De vannak hetek amikor könnyebbek a leckék és több az idő, meg amúgy is igazán akkor lehet ütemesen haladni, ha valaki folyamatosan gyakorol.

Erre megfelelőek a weben található tutorialok, amelyekből most szemezgettem pár Illustratorhoz készültet, totál kezdőknek és kicsit gyakorlottabbaknak is.

iOS Photo ikon tutorial

Az iOS egyik legszebb, de mindenképp a legszínesebb ikonja a Photo alkalmazásé. De az elkészítése egyáltalán nem nehéz!

szint: kezdőknek

Logó egyszerű alakzatokból: Fa embléma

Pont, pont, vesszőcske jellegű grafika, amellyel remekül lehet tanulgatni az alapokat.

szint: kezdőknek

Chili grafika gyakorlottabb görbe görbítőknek

Itt már barátságban kell lenned kicsit a Pen eszközzel, de lehet, hogy pont ez segít közelebb kerülni a görbék görbítésének nagy titkához. Nem egy bonyolult grafika, garantált sikerélmény!

szint: középhaladó

Csinos körvonalas szerelmesek 2 részben

Alig tudtam választani a Freepik csatornáján található tutorialokból, szóval ha a poszt összes grafikáját megcsináltad, ott még találsz egy tisztes adagot!

Az elbűvölő páros megmutatja, hogy nem csak egyszerű alakzatok, hanem vonalak össze és kivonásával hogyan lehet rajzolni rajztudás nélkül is!

szint: középhaladó


Színes névjegy készítés Illustratorral

Néhány színes négyzet és néhány ikon. Tulajdonképpen ennyi az egész, de mennyivel másabb, ha te magad tudod elkészíteni és már mehet is a nyomdába!

szint: kezdő

Egy kis vektorgiccs – Rajzolj virágot!

A kör ill. a sokágú csillag alakzatok változatos formákat képesek létrehozni, jó tanulmány a tekergetésük!

szint: kezdő

Hogyan készül a flat ősember?

A gyorsított felvételt kezdőknek talán nehéz még követni, aki kicsit gyakorlottabb látja, hogy milyen alakzatokat használ a rajzoló! Látványos, egyszerű grafika, ami egy délutánt megér! És persze van ott még ahol ez volt, teljes kolóniát rejt a Gigantic YouTube csatornája!

szint: középhaladó

Lebegő sziget világítótoronnyal

Az ehhez hasonló segédletekhez azért tervezz be 1-2 estét vagy egy hétvégét, főleg ha még nem csináltál ilyet! Elsőre nagyon könnyűnek tűnik, de a részletekben rejlik az ördög ugyi, pont azokból lehet persze a legtöbbet tanulni! Ha végzel vele, igazán büszke lehetsz magadra!

szint: középhaladó

Haladó verzióban mindez:

Flat munkaállomás – asztal, iMac meg minden más

Tele a web hasonló grafikákkal, rendkívül népszerűek, de mi lenne, ha nem letöltőbajnok lennél, hanem Te készítenéd el magadnak végre!

szint: középhaladó

 

A szerző: Tóth Zsuzsanna
10. éve foglalkozom webdesign tervezéssel - Több ügynökségnél dolgoztam belsősként-külsősként (Mcorp Média, Alchimedia Studio, stb.), de ügyféloldalon is pl. Extreme Digital. Mára első helyre az oktatás lépett, a fennmaradó időben pedig online és offline tanácsadással, eseti szakértéssel illetve értékesítési rendszerek felülettervezésével foglalkozom. Büszke vagyok arra, hogy a saját cégem vezetem, és mindig keresem az új és kreatív jövőmegoldásokat. Munkáimból: http://awebdesigner.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.