Barion Pixel
Ez itt a lifelong learning

Sosem tudhatsz eleget!

Blog

Mire leszel képes a tanfolyam végén?

2016. november 30. | Tóth Zsuzsanna

# # # # #

Mert ugye ez a lényege egy képzésnek, hogy a tanultak mire elegendőek, képes leszel-e elérni a kívánt célokat a megszerzett tudással? Ugyanis mindenki más célokkal érkezik. A többség korántsem azért, hogy a jövőben webdesigner legyen! Persze ott van a listán, hogyha nagyon bejön a dolog, akkor átnyergelnek… de a cél legtöbb esetben az, hogy az ember képes legyen ellátni a napi munkához szükséges kisebb-nagyobb grafikai munkákat, tudjon készíteni egy honlapot, képben legyen azzal, hogy mi micsoda és mire jó!

fireshot-capture-071-likepixel-http___likepixel-ch_

Kézi Krisztina október közepén adta le a vizsgamunkáját, amelyet már svájcban működő vállalkozásához készített, így két kislánya mellett is tud megbízásokat vállalni.

Természetesen a honlap tervezése előtti kötelezőket is rendben letudta, így született arculati terv és a honlaphoz is funkcionális dróváz is. A sablont Bootstrap alapra maga kódolta, nagyon pontosan megtervezett minden elemet. Innentől már élesben folytatja!

kezi_krisztina

Trnka Annamária oklevelén még meg sem száradt a tinta, de nagyon szeretném megmutatni nektek a leadott weboldalát és a vizsgamunkája részfeladatait:

trnka

trnka_annamaria

Pirosné V. Piros a családi vállalkozás, a villanyszereléssel foglalkozó cégüknek készítette el a honlapját! A tudásával ezentúl már nem okoz gondot a vállalkozásnak bármennyi felületet létrehozni vagy újabb vállalkozásaiknak sem.

rot

Piros készítette a vállalkozás logóját is, amelyet egy látványtervvel tálalt.

rot-elektrik_logoterv_leadas

Szintén egy vállalkozás honlapját készítette el Román Katalin vizsgamunkaként, amelyhez retro stílusú logót tervezett és maximálisan a termékeket helyezte a középpontba, egy sallangmentes, jól átlátható honlap készült WP sablon segítségével.

fireshot-capture-070-retro-bo%cc%8bro%cc%88nd-i-egyedi-bo%cc%8bro%cc%88ndo%cc%88k-termekek-_-http___retroborond-hu_termekek_

retroborond

Egy nagyon fontos témát dolgoz fel Balogh Zsóka vizsgafeladatként is beadott éles munkája, a Magyarra hangolva, mégpedig a külföldön élők gyerekeinek magyar nyelv oktatását. Online tanfolyam révén kiemelkedően sok a külföldön élő magyar tanulónk, ezért az informatív honlap sokaknak jelentett már most nagy segítséget.

baloghzsoka

Amint láthatod sok féle módon alkalmazhatóak a nálunk tanultak! Hogy mire leszel képes a tanfolyam végén, attól is függ, hogy mennyit teszel azért, hogy minél több tudást és gyakorlatot szerezz! Mi biztosítjuk neked a képszerkesztés, a logó és arculattervezés, a webdesign és a honlapkészítéshez, ezek marketingjéhez szükséges ismereteket!

Nézd meg még több vizsgamunkát és olvasd el mit mondanak a végzett tanulóink a tanfolyamról!

Végzett OWT hallgatóink: Dörnyei Barbara

Végzett OWT hallgatóink: Lévai Dávid

Végzett OWT hallgatóink: Radics Péter

Végzett OWT hallgatóink: Kozma Gergely

Végzett OWT hallgatóink: Morell Eszter

Végzett OWT hallgatóink: Csíki Karolina

Végzett OWT hallgatóink: Sibak Eszter

Végzett OWT hallgatóink: Anasztaszija Picsugina

Végzett OWT hallgatóink: Bojti Anna

Végzett OWT hallgatóink: Ménesi Krisztina

Végzett OWT hallgatóink: Benke Éva

A 7 designere: Szigeti Ami

A 7 designere: Rózsahegyi-Mayer Gabriella

Iratkozz fel YouTube csatornákra!

blog

Tanulás Designer Karrier Kérdezz-Felelek

Designer Karrier Kérdezz-Felelek

2022. január 25.

A múlt hét végén megtartott Kreatív Karriernavigátor nap után nagyon sok kérdés jött hozzánk, ezekre tegnap egy rögtönzött FB Live-ban válaszoltam, illetve fel tudtatok tenni egyéb kapcsolódó kérdéseket is. Kiből lehet designer? Én azt gondolom, hogy nem kell hozzá extra képesség. Nyilván aki tudja magáról, hogy általában nincs szépérzéke, nehezebben fog boldogulni, de már sok […]

Tovább a cikkre
Secured By miniOrange