Barion Pixel
Ez itt a lifelong learning

Sosem tudhatsz eleget!

Blog

Mire leszel képes a tanfolyam végén?

2016. november 30. | Tóth Zsuzsanna

# # # # #

Mert ugye ez a lényege egy képzésnek, hogy a tanultak mire elegendőek, képes leszel-e elérni a kívánt célokat a megszerzett tudással? Ugyanis mindenki más célokkal érkezik. A többség korántsem azért, hogy a jövőben webdesigner legyen! Persze ott van a listán, hogyha nagyon bejön a dolog, akkor átnyergelnek… de a cél legtöbb esetben az, hogy az ember képes legyen ellátni a napi munkához szükséges kisebb-nagyobb grafikai munkákat, tudjon készíteni egy honlapot, képben legyen azzal, hogy mi micsoda és mire jó!

fireshot-capture-071-likepixel-http___likepixel-ch_

Kézi Krisztina október közepén adta le a vizsgamunkáját, amelyet már svájcban működő vállalkozásához készített, így két kislánya mellett is tud megbízásokat vállalni.

Természetesen a honlap tervezése előtti kötelezőket is rendben letudta, így született arculati terv és a honlaphoz is funkcionális dróváz is. A sablont Bootstrap alapra maga kódolta, nagyon pontosan megtervezett minden elemet. Innentől már élesben folytatja!

kezi_krisztina

Trnka Annamária oklevelén még meg sem száradt a tinta, de nagyon szeretném megmutatni nektek a leadott weboldalát és a vizsgamunkája részfeladatait:

trnka

trnka_annamaria

Pirosné V. Piros a családi vállalkozás, a villanyszereléssel foglalkozó cégüknek készítette el a honlapját! A tudásával ezentúl már nem okoz gondot a vállalkozásnak bármennyi felületet létrehozni vagy újabb vállalkozásaiknak sem.

rot

Piros készítette a vállalkozás logóját is, amelyet egy látványtervvel tálalt.

rot-elektrik_logoterv_leadas

Szintén egy vállalkozás honlapját készítette el Román Katalin vizsgamunkaként, amelyhez retro stílusú logót tervezett és maximálisan a termékeket helyezte a középpontba, egy sallangmentes, jól átlátható honlap készült WP sablon segítségével.

fireshot-capture-070-retro-bo%cc%8bro%cc%88nd-i-egyedi-bo%cc%8bro%cc%88ndo%cc%88k-termekek-_-http___retroborond-hu_termekek_

retroborond

Egy nagyon fontos témát dolgoz fel Balogh Zsóka vizsgafeladatként is beadott éles munkája, a Magyarra hangolva, mégpedig a külföldön élők gyerekeinek magyar nyelv oktatását. Online tanfolyam révén kiemelkedően sok a külföldön élő magyar tanulónk, ezért az informatív honlap sokaknak jelentett már most nagy segítséget.

baloghzsoka

Amint láthatod sok féle módon alkalmazhatóak a nálunk tanultak! Hogy mire leszel képes a tanfolyam végén, attól is függ, hogy mennyit teszel azért, hogy minél több tudást és gyakorlatot szerezz! Mi biztosítjuk neked a képszerkesztés, a logó és arculattervezés, a webdesign és a honlapkészítéshez, ezek marketingjéhez szükséges ismereteket!

Nézd meg még több vizsgamunkát és olvasd el mit mondanak a végzett tanulóink a tanfolyamról!

Végzett OWT hallgatóink: Dörnyei Barbara

Végzett OWT hallgatóink: Lévai Dávid

Végzett OWT hallgatóink: Radics Péter

Végzett OWT hallgatóink: Kozma Gergely

Végzett OWT hallgatóink: Morell Eszter

Végzett OWT hallgatóink: Csíki Karolina

Végzett OWT hallgatóink: Sibak Eszter

Végzett OWT hallgatóink: Anasztaszija Picsugina

Végzett OWT hallgatóink: Bojti Anna

Végzett OWT hallgatóink: Ménesi Krisztina

Végzett OWT hallgatóink: Benke Éva

A 7 designere: Szigeti Ami

A 7 designere: Rózsahegyi-Mayer Gabriella

Iratkozz fel YouTube csatornákra!

blog

Virtuális asszisztens legyél vagy webdesigner?

Virtuális asszisztens legyél vagy webdesigner?

2024. február 01.

Mindkettő fantasztikus lehetőség arra, hogy elhagyd a hagyományos kereteket, mint szoros, rugalmatlan munkaidő, helyhez kötöttség vagy akár a bérplafon. Egy ponton találkozik is a két munkakör, ahol a grafikai munka már az asszisztenciába hajlik – designerként is végezhetsz weboldal adminisztrációt, közösségi média tartalom készítést vagy felügyeletet és virtuális asszisztensként is sokszor találkozni már-már tervezői munkába […]

Tovább a cikkre
Secured By miniOrange