Barion Pixel
Ez itt a lifelong learning

Sosem tudhatsz eleget!

Blog

Mindjárt itt a karácsony, a csúnya pulcsik ideje!

2017. december 08. | Dörnyei Barbara

# # # # #

A jó öreg Bridget Jones óta tudjuk, hogy a csúnya pulcsik viselésének ideje a karácsony, és bizony, mára ez a ruhadarab a karácsonyi szezonban már kikerülhetetlenné vált! Ahogy elnézem a ruhaüzletek kínálatát, ezt ők is igyekeznek meglovagolni és igen, lehet venni annyira béna karácsonyi pulcsit, hogy az már szinte szép!

via GIPHY

Mi persze nem adjuk ilyen egyszerűen, ugyanis virtuális, vagy online csúnya pulcsit is tudunk készíteni, amit aztán remekül felhasználhatsz a karácsonyi kampányban, vagy akár az online üdvözlőlapok küldéséhez. Ehhez mutatok meg néhány alapanyagot ebben a posztban!

Itt van például ez az ingyen letölthető csúnya pulcsi mockup, aminek segítségével bármilyen átlagos pulcsiból pillanatok alatt karácsonyi pulcsit varázsolhatsz.

 

Itt van egy másik, szintén ingyenes pulcsi mockup, ezúttal egy fickó viseli, így kicsit realisztikusabb lehet a kép.

 

Szintén ingyen letölthetők Chris Spooner karácsonyi kötött mintái, amiket bátran használhatsz, akár egy karácsonyi kampányhoz is!

 

Vállalkozó szelleműek persze akár maguk is “megköthetik” a mintát, ehhez egy szuper útmutatót találsz ITT.

 

Küldhetsz online üdvözlőlapot is csúnya pulcsi mintával, ilyet, mint például ez ITT.

 

Ennek a szuper Photoshop action-nek a segítségével nem kell az öltésekkel sem sokat bíbelődnöd, csak rátolod a grafikára és kész is!

 

A Creative Marketen is sok hasznos dolgot találsz, ha bepötyögöd az “ugly sweater” kifejezést a keresőbe. Itt találtam például ezt a template készletet is, amiben mindent megtalálsz amire csak szükséged lehet a pulcsigyártáshoz!

 

 

 

Iratkozz fel YouTube csatornákra!

blog

Segédlet Tanulás Az örök kérdés: mitől lesz jó egy weboldal?

Az örök kérdés: mitől lesz jó egy weboldal?

2023. május 30.

A digitális korban, amikor az internet szerepe és jelentősége egyre inkább fokozódik, a weboldalak kritikus szerepet töltenek be a vállalkozások és az egyéni vállalkozók online jelenlétében. Azonban az idő múlásával a weboldalak minőségi követelményei is folyamatosan változnak és fejlődnek. Ma már szinte elképzelhetetlen kitűnni a konkurencia közül egy igazán jó weboldal nélkül, ami megragadja a […]

Tovább a cikkre
Secured By miniOrange