Mikulás Nyílt Nap a Pixelgyárban! – Webdesign Tanfolyam

Mikulás Nyílt Nap a Pixelgyárban!

2018. december 05. - 12:28 • írta: Tóth Zsuzsanna

Annyian írtatok az elmúlt hetekben, hogy szeretnétek bekukkantani hozzánk, hogy Mikulás alkalmából egy nyílt napot rögtönzünk december 6-án, amikor bárkinek lehetősége van benézni hozzánk! Hová is?

Amit kívülről nem látni. Ahová nem lehet csak úgy belépni.

Ez a titkos tanulói Facebook csoport, ami sokak szerint felér egy külön tanfolyammal, egy igazi segítő és támogató közösség, amilyen kevés van a weben (és azon kívül is). Jelenleg egészen pontosan 1766 tagot számlál. Ez a tanfolyam olyan felülete, ami nem csak egy nagy közös “osztályterem”, de az évek óta felhalmozódott tudásanyag, szorgalmi feladatok lelőhelye is egyben.

Itt hidaljunk át az online tanfolyam személytelenségét egy remek közösséggel, amelyet minden tanulónk használhat a tanfolyam alatt, és bónuszként utána is, így akkor sem marad egyedül a kérdéseivel, ha már végzett. Valahogy itt olyan emberek gyűltek össze, hogy nincs lehúzó kommentelés, fujjogás, irigykedés. Sokkal inkább jellemző a segítőkészség és a támogatás, munkakapcsolatok, barátságok kötődnek, a szakmai kérdéseken túl is számíthatnak egymásra.

Jól hangzik?

Most a Mikulás alkalmából meghívunk egy ilyen nyílt napra, hozzáadlak a csoporthoz, megnézheted hogyan zajlik a munkák feltöltése, értékelése, milyen minőségű és összetettségű feladatokon dolgoznak a tanulóink és amúgy milyen is egy ilyen online tanfolyami közösség, mire számíthatsz nálunk.

Kiknek szól a Nyílt Hétvége?

A nyílt napokat azok számára biztosítjuk, akik tervezik, hogy a közeljövőben webdesignt szeretnének tanulni, de nem tudnak dönteni vagy a honlapon lévő információk mellé szeretnék, ha látnák, hogy ez valóban egy működő, élő tanfolyam.
Ha úgy gondolod, ez érvényes rád, akkor csak kövesd ez a pár lépést!

Mit kell tenned?

3 egyszerű lépést kövess!

1. Jelölj ismerősnek – https://www.facebook.com/tzsanna
(Mivel titkos a csoport így tudlak hozzáadni, utána törölni foglak, csak erre a célra tartom ezt a profilom)

2. Írj egy privát üzenetet Facebook Messengeren, hogy részt akarsz venni a nyílt napon!
(Így biztosítod a részvételed. Sokan jelölnek más okokból, biztosan olyat akarok a csoporthoz adni, aki erre jelentkezik.)

3. 2018. december 6. csütörtök reggel 8-tól december 7. péntek reggel 8-ig tart a lehetőség, jelentkezési sorrendben hozzáadlak a csoporthoz
(A csoporthoz adás jelentkezés sorrendjében történik, megeshet, hogy csak 9-re kerülsz be, türelmedet kérem, mindenkit egyenként adok hozzá és röviden eligazítom, így időbe telik)

Így akár 24 órán át böngészhetsz a posztok között, olvasgathatod őket, hozzá is szólhatsz, kérdezhetsz, ismerkedhetsz, beszélgethetsz, megnézheted milyen feladatokon dolgoznak a tanulóink és milyen szintű tudásra tehetsz szert! Láthatod, hogy mi nem hagyjuk magukra a tanulóinkat, minden nap részt veszünk a csoport életében, sokszor munkaidőn túl válaszolunk ha kell, és nem csak annyit, hogy Google a barátod!

Van néhány szabály:

A hozzáférésed csak a Nyílt Napra szól, ez alatt át tudod böngészni a csoportot, pénteken reggel 8 óra után minden nyílt napos látogatót törlünk a csoportból, de ha kedvet kaptál tanulóként természetesen visszavárunk!

A teljes nap alatt max. 100 főt engedek be, ennyit bír el a csoport, így kérlek brahiból ne jelentkezz, mert olyan elől veszed el a lehetőséget, akit tényleg érdekel a képzés!

Jelölési sorrendben adom hozzá az embereket a csoporthoz. Ha eddig csak 1 alkalommal voltál benn, akkor újra jöhetsz, ha többször, akkor a nyílt napos lehetőséget már ellőtted, de tanulóként örömmel várunk vissza!

Amíg a csoportban tartózkodsz ne spamelj, ne viselkedj trollként, mert kinn találod magad gyorsan!

A tanulói csoport egy barátságos hely, ezt minden eszközzel megőrizzük!

Csak valós személy lehetsz – vagy annak tűnő profil, tehát nem álprofil, nem friss profil, nem oldal és nem céges profil – akárkit nem engedek be, ezt a jogot fenntartom! Ha nincs fotód magadról, normális neved, akkor sajnos nem foglak beengedni! Szintén kinnmaradnak a potyautasok pl. konkurens cégek emberei, bármilyen üzleti érdekünket sértő vagy fenyegető személy.

Tehát 2018. 12. 06. csütörtökön reggel 8-tól kezdődik, előtte érdemes jelölni engem, írni, hogy szeretnél részt venni rajta!

Címkék:

Ezeket láttad már?

A szerző: Tóth Zsuzsanna
10. éve foglalkozom webdesign tervezéssel - Több ügynökségnél dolgoztam belsősként-külsősként (Mcorp Média, Alchimedia Studio, stb.), de ügyféloldalon is pl. Extreme Digital. Mára első helyre az oktatás lépett, a fennmaradó időben pedig online és offline tanácsadással, eseti szakértéssel illetve értékesítési rendszerek felülettervezésével foglalkozom. Büszke vagyok arra, hogy a saját cégem vezetem, és mindig keresem az új és kreatív jövőmegoldásokat. Munkáimból: http://awebdesigner.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük