Megjelent a PIX:MAG! – Webdesign Tanfolyam

Megjelent a PIX:MAG!

2012. július 06. - 06:21 • írta: Tóth Zsuzsanna • 8 hozzászólás

Laptulajdonos lettem :) Erre 2007 óta vágyom, amikor először felbukkantak a PDF magazinok. Az egykori Proponon sokáig téma volt, hogy hozzunk össze egy ilyet, többekkel találkoztam is, és közösen ötleteltünk, aztán a munka mellett elsikkadt.

Akkor még sehol nem voltak táblagépek, a .pdf lomha és nehézkes formátumnak tűnt. Most egy egészen egyedi újság egyelőre 40 oldalas próbaszámát láthatod – nálunk a digitális lap az, ami egyébként a nyomdába megy, egy statikus valami. A PIX:MAG ezzel szemben linkekkel van tele, úgy lapozhatod, mint egy újságot, és úgy használhatod, mint egy weboldalt. A linkeket pink szín, a videókat nyíl mutatja. Vidd magaddal, bárhová mész! Osszátok!

Letöltés 
(.pdf formában)

Címkék:

Ezeket láttad már?

A szerző: Tóth Zsuzsanna
10. éve foglalkozom webdesign tervezéssel - Több ügynökségnél dolgoztam belsősként-külsősként (Mcorp Média, Alchimedia Studio, stb.), de ügyféloldalon is pl. Extreme Digital. Mára első helyre az oktatás lépett, a fennmaradó időben pedig online és offline tanácsadással, eseti szakértéssel illetve értékesítési rendszerek felülettervezésével foglalkozom. Büszke vagyok arra, hogy a saját cégem vezetem, és mindig keresem az új és kreatív jövőmegoldásokat. Munkáimból: http://awebdesigner.hu

8 hozzászólás a(z) “Megjelent a PIX:MAG!” bejegyzéshez

 1. Ez nagyon jó lett, gratula :)))
  Most már feltétlen szükségem lesz egy táblára, eddig tudtam halasztani a dolgot, de mostmár nem bírom tovább :D Addig is, az s2 lesz a barátom :)

 2. Gratula, szép lett! Sajnos mi elkoptunk a lapkiadós játékban és az sm.mag és az instamag.us is vakvágányra került:/ Sok sikert a többi részhez!

 3. Gratulálok.Nagyon jó újság, jó olvasni, Nagyon szép és igényes mint minden amit tőled kapunk.
  Nagyon sajnálom viszont hogy a Windows Phone oprerációs rendszeréről nem esik szó, és nem nagyon hasonlítgatják össze az Iphone vagy az Android rendszerrel.Tudom nem ez a lényege a lapnak és tudom Te nagy Apple fan vagy.
  Én egy Nokia Lumia 710-est használok, Windows phone 7.5 Mango oprációs rendszerrel, kíválóan dolgozik és fut rajta minden, remekül szinkronizálja saját magát az asztali gépemmel.Tény viszont, hogy nincs (még) annyi alkalmazás rá mint a másik két rendszerre de egyre bővül a választék mind ingyenes mind fizetős részről.Itt angliában azt látom hogy Iphone imádat alakult ki, de mostanában egyre nagyobb teret és figyelmet kapnak a Windows telefonok.Nem tudom otthon mi a helyzet ilyen téren és mennyire van jelen a piacon a Windows Phone, de talán egy pár szót megérne egy kiértékelés.Nem akarok szerkeszteni helyeted csak jeleztem hogy Mi is itt vagyunk Windows Phone-osok.Az újság azért szuper!!!

 4. Gratulálok és sok sikert kívánok a továbbiakhoz.

  Apró kritika (javítási igény): netbookon (1024×600-as felbontás) a browserből megnyitva a magazint, olvashatatlanul aprók a “normál” méretű betűk. Feltételezem a függőleges scroll direkt nincs benne, ellenben ott van a régi “lepedő” – aka népszabi és társai, amit az ember negyedbe hajtogatva is olvasott, nem csak mindkét oldalt egyszerre nyitva tartva, aminek analógiájára jó lenne, ha a digitális újság is olvasható lenne (azaz egy oldalnak a fele, a mostani látványkép negyede látszana a képernyőn).

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük