Barion Pixel
Ez itt a lifelong learning

Sosem tudhatsz eleget!

Blog

Inspiráció

Megjelent a PIX:MAG!

2012. július 06. | Tóth Zsuzsanna

# # # # # # #

Laptulajdonos lettem :) Erre 2007 óta vágyom, amikor először felbukkantak a PDF magazinok. Az egykori Proponon sokáig téma volt, hogy hozzunk össze egy ilyet, többekkel találkoztam is, és közösen ötleteltünk, aztán a munka mellett elsikkadt.

Akkor még sehol nem voltak táblagépek, a .pdf lomha és nehézkes formátumnak tűnt. Most egy egészen egyedi újság egyelőre 40 oldalas próbaszámát láthatod – nálunk a digitális lap az, ami egyébként a nyomdába megy, egy statikus valami. A PIX:MAG ezzel szemben linkekkel van tele, úgy lapozhatod, mint egy újságot, és úgy használhatod, mint egy weboldalt. A linkeket pink szín, a videókat nyíl mutatja. Vidd magaddal, bárhová mész! Osszátok!

Letöltés 
(.pdf formában)

Iratkozz fel YouTube csatornákra!

blog

Tanulás Designer Karrier Kérdezz-Felelek

Designer Karrier Kérdezz-Felelek

2022. január 25.

A múlt hét végén megtartott Kreatív Karriernavigátor nap (2022.01.21.) után nagyon sok kérdés jött hozzánk, ezekre tegnap egy rögtönzött FB Live-ban válaszoltam, illetve fel tudtatok tenni egyéb kapcsolódó kérdéseket is. Kiből lehet designer? Én azt gondolom, hogy nem kell hozzá extra képesség. Nyilván aki tudja magáról, hogy általában nincs szépérzéke, nehezebben fog boldogulni, de már […]

Tovább a cikkre
Secured By miniOrange