Barion Pixel
Ez itt a lifelong learning

Sosem tudhatsz eleget!

Blog

Inspiráció

Megjelent a PIX:MAG!

2012. július 06. | Tóth Zsuzsanna

# # # # # # #

Laptulajdonos lettem :) Erre 2007 óta vágyom, amikor először felbukkantak a PDF magazinok. Az egykori Proponon sokáig téma volt, hogy hozzunk össze egy ilyet, többekkel találkoztam is, és közösen ötleteltünk, aztán a munka mellett elsikkadt.

Akkor még sehol nem voltak táblagépek, a .pdf lomha és nehézkes formátumnak tűnt. Most egy egészen egyedi újság egyelőre 40 oldalas próbaszámát láthatod – nálunk a digitális lap az, ami egyébként a nyomdába megy, egy statikus valami. A PIX:MAG ezzel szemben linkekkel van tele, úgy lapozhatod, mint egy újságot, és úgy használhatod, mint egy weboldalt. A linkeket pink szín, a videókat nyíl mutatja. Vidd magaddal, bárhová mész! Osszátok!

Letöltés 
(.pdf formában)

Iratkozz fel YouTube csatornákra!

blog

Díjazottak lettünk az Év honlapja versenyen E-learning kategóriában!

Díjazottak lettünk az Év honlapja versenyen E-learning kategóriában!

2021. december 27.

2021 nagyon sűrű év volt. Nem csak azért, mert idén voltunk 10 évesek, hanem mert az év elején kívül-belül megújultunk, egy igazán naprakész és interaktív tanfolyam várja a tanulni vágyókat. A vírushelyzet okán hétköznapivá vált online kapcsolattartási eszközök beépültek a tanmenetbe, így a tanfolyami anyagot idén sok-sok Facebook és Zoom Live óra keretezte, amelyek kiegészítő […]

Tovább a cikkre
Secured By miniOrange