Barion Pixel
Inspiráció

Megjelent a PIX:MAG!

2012. július 06. | Tóth Zsuzsanna

# # # # # # #

Laptulajdonos lettem :) Erre 2007 óta vágyom, amikor először felbukkantak a PDF magazinok. Az egykori Proponon sokáig téma volt, hogy hozzunk össze egy ilyet, többekkel találkoztam is, és közösen ötleteltünk, aztán a munka mellett elsikkadt.

Akkor még sehol nem voltak táblagépek, a .pdf lomha és nehézkes formátumnak tűnt. Most egy egészen egyedi újság egyelőre 40 oldalas próbaszámát láthatod – nálunk a digitális lap az, ami egyébként a nyomdába megy, egy statikus valami. A PIX:MAG ezzel szemben linkekkel van tele, úgy lapozhatod, mint egy újságot, és úgy használhatod, mint egy weboldalt. A linkeket pink szín, a videókat nyíl mutatja. Vidd magaddal, bárhová mész! Osszátok!

Letöltés 
(.pdf formában)

Iratkozz fel 7 napos ingyenes, alapozó webdesign kurzusunkra!

Kipróbálom

blog

Üzlet Élet a Zoomon kívül: videokonferencia-körkép

Élet a Zoomon kívül: videokonferencia-körkép

2021. május 04.

Ha másfél éve megkérdezel valakit, milyen alkalmazás a Zoom, jó eséllyel nem tudta volna az illető, vagy esetleg megpróbál tippelni valami képnagyító programra… A koronavírus viszont valamiért pillanatok alatt az egekbe vitte az erős kínai kapcsolatokkal is rendelkező  konferenciaprogram hírnevét, és mára már az óvodások is vele fekszenek-kelnek. Nem volt véletlen a tavaly nagyot futott […]

Tovább a cikkre