Barion Pixel
Ez itt a lifelong learning

Sosem tudhatsz eleget!

Blog

Inspiráció

Megjelent a PIX:MAG!

2012. július 06. | Tóth Zsuzsanna

# # # # # # #

Laptulajdonos lettem :) Erre 2007 óta vágyom, amikor először felbukkantak a PDF magazinok. Az egykori Proponon sokáig téma volt, hogy hozzunk össze egy ilyet, többekkel találkoztam is, és közösen ötleteltünk, aztán a munka mellett elsikkadt.

Akkor még sehol nem voltak táblagépek, a .pdf lomha és nehézkes formátumnak tűnt. Most egy egészen egyedi újság egyelőre 40 oldalas próbaszámát láthatod – nálunk a digitális lap az, ami egyébként a nyomdába megy, egy statikus valami. A PIX:MAG ezzel szemben linkekkel van tele, úgy lapozhatod, mint egy újságot, és úgy használhatod, mint egy weboldalt. A linkeket pink szín, a videókat nyíl mutatja. Vidd magaddal, bárhová mész! Osszátok!

Letöltés 
(.pdf formában)

Iratkozz fel 7 napos ingyenes, alapozó webdesign kurzusunkra!

Kipróbálom

blog

Üzlet Mi kell egy webdesign vállalkozáshoz beindításához?

Mi kell egy webdesign vállalkozáshoz beindításához?

2020. szeptember 04.

Te! Azaz a tudásod. Ez a legfőbb összetevő. De ennyi korántsem elég. Láttam már sok olyan tényleg ügyes és tehetséges grafikust, designert vagy fejlesztőt, aki hiába volt szakmailag kimagasló, a vállalkozás dolog nem ment neki. Vállalkozni ma egy jó negyedórás online űrlap kitöltését jelenti a Webes ügysegéd oldalán egy ügyfélkapus hozzáféréssel. Tádám! Kész a KATA-s vállalkozás. […]

Tovább a cikkre