Megérkeztek az őrült nyulak! Ismét NAAAGY húsvéti kuponvadászat! – Webdesign Tanfolyam

Megérkeztek az őrült nyulak! Ismét NAAAGY húsvéti kuponvadászat!

2019. március 29. - 10:03 • írta: Tóth Zsuzsanna

Minden évben ilyentájt furcsa tekintetű, színes nyulak lepik el az oldalt. Ne nézz a szemükbe! Teljesen őrültek! Amerre járnak, húsvéti tojásokat pottyantanak el, amelyek óriási kedvezményeket adó kuponkódok darabjait rejtik! Némelyik 50%!!! kedvezményt a tanfolyam árából! Nem normálisak!

Segíts nekünk! Csak akkor mennek el, ha az összes tojást összeszedtétek, az összes kuponkódot beváltottátok!

 

Havi 10.000 Ft, azaz összesen 100.000 Ft kedvezmény Prémium tanfolyam esetén, amennyiben 10 részletben szeretnéd fizetni! 38.900 Ft/ hó helyett 28.900 Ft-ért lehet tiéd egy évnyi tudásanyag és oktatói támogatás! 

Beváltható: 0 db

100.000 Ft kedvezmény a Prémium Plus tanfolyamból egyösszegű befizetés esetén, azaz 418.900 Ft helyett 318.900 Ft a 6 hónapos intenzív webdesign képzésed, amelynek végén vizsgát is tehetsz, tanúsítványt szerezhetsz!

Beváltható: ELFOGYOTT

Az igazi Jollyjoker a pink színű kuponokon rejlik: azaz 50% azonnali kedvezmény Prémium tanfolyamból azaz, 338.900 Ft helyett 169.450 Ft a 12 hónapos képzés, amelyhez 1+1 év oktatói támogatás jár, hogy bőven legyen időd befejezni a tanfolyamot a munka, család mellett is! 

A pink kuponokat azonban alaposan eldugtuk, nem könnyű őket megtalálni!

Beváltható:ELFOGYOTT

 

SZABÁLYOK:

  • A kuponokra 2019. április 1-22. között lehet vadászni és április 30-ig tudod beváltani bármelyik a honlapon lévő dátumra új jelentkezéskor! Az egyes kuponok beválthatósága azonban limitált, így amennyiben azok elfogytak, a kupon lekerül az oldalról és nem váltható be tovább! Ebben az esetben érdemes egy másik, még élő kedvezményt megcélozni!
  • A kedvezmények érvényesítéséhez a 3 kuponkód részletet kell a megfelelő sorrendbe tenni és egybeírva, nagybetűkkel a kuponkód mezőbe beírni az oldal alján lévő űrlapon pl. XXXYYYZZZ
  • A helyesen beírt kuponkódokat a rendszerünk azonnal érvényesíti és a kedvezményt levonva hozza létre a tanfolyam befizetéséhez szükséges díjbekérőket!
  • A kuponok nem összevonhatóak, egyéb kedvezményekre, pénzre nem válthatóak, kizárólag online rendelés esetén, a honlap felületén válthatóak be , kizárólag az akció időtartama alatt beérkezett megrendelésekre!
  • A kedvezmények 8 napos fizetési határidővel vehetőek igénybe!
  • Kuponkódokat a honlapon a Blog menüpont alatt lévő posztokban rejtettünk el, de érdemes követni a Facebook oldalunk ill. csoportunk is, mert időnként ott is felbukkanhatnak a hiányzó kuponkód darabkák!
  • EUR befizetések esetén az ár eltérhet a forint ártól, mert kerekítve és az adott ország áfakulcsával kerül kiszámlázásra!
JÓ KUPONVADÁSZATOT!
Ha bármilyen kérdésed van a kedvezményekkel vagy a tanfolyammal kapcsolatban, írj bátran a gyar@pixelgyar.hu címre!

Ezeket láttad már?

A szerző: Tóth Zsuzsanna
10. éve foglalkozom webdesign tervezéssel - Több ügynökségnél dolgoztam belsősként-külsősként (Mcorp Média, Alchimedia Studio, stb.), de ügyféloldalon is pl. Extreme Digital. Mára első helyre az oktatás lépett, a fennmaradó időben pedig online és offline tanácsadással, eseti szakértéssel illetve értékesítési rendszerek felülettervezésével foglalkozom. Büszke vagyok arra, hogy a saját cégem vezetem, és mindig keresem az új és kreatív jövőmegoldásokat. Munkáimból: http://awebdesigner.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.