Barion Pixel
Ez itt a lifelong learning

Sosem tudhatsz eleget!

Blog

Segédlet

Még több Ingyenes Photoshop mockup

2021. június 05. | Bognár Péter

# # # # # # # #

Már a múltkori posztomban is leszögeztük, hogy mockupokból sosem elég – bár lehet, hogy az ügyfélnek minden vicc új, azaz két-három jól megválasztott mockupot szinte minden projekben el lehet egyszer sütni, de jót tesz a kreatív energiák áramlásának, ha te magad – a saját magad számára is – frissen tudod tartani a prezentációidat. 

Még egy apróság – az ügyfeleink járatossága a design csodálatos világában váltózó, így néha lehet, hogy nem árt egy kicsit tisztázni, hogy mit lát az elé tett képeken – világos kell, hogy legyen, hogy ezek afféle fantáziaképek, amik lehetséges, avagy elképzelt helyzetekben mutatják meg a logó megjelenését, nem különálló logótervek. Néhány extravagánsabb mockup esetében joggal hiheti azt a kliens, hogy a bőr-vagy fatextura a képen is a design-javaslatunk része. 

No de lássuk az ingyen ebédet, jó étvágyat hozzá! ?

Mr. Mockup 

A beszédes nevű Mr. Mockup is sok remek anyagot ajánl fel szabad használatra – itt a mockupok az ingyenes mellett prémium változatban is elérhetőek. Érdemes azok között is elböngészgetni, ha komoly projektről van szó, esetleg megéri befektetni.

Designbolts 

A Designbolts is nagyon jó kínálattal csalogat magához, itt az első belépésnél lehetséges, hogy egy kicsit gyanús külsejű Captcha- teszten kell átmenned, de ha nem te vagy a terminátor, talán nem lesz probléma. A letöltőgombokat a rengeteg SEO-boldogító szöveg alá görgetve találhatod meg. 

Menő honlap-design bemutató

3D logó az iroda falán

Nápolyi szelet

Kivilágított cégtábla

Kovácsoltvas cégtábla

Fakeretes cégtábla

Bögre a homokban

Még egy bögre

Cifra bögre

Krétafeliratos álló tábla

Kerek pecsét

Sírkő (Bocs? )

Iratkozz fel YouTube csatornákra!

blog

Virtuális asszisztens legyél vagy webdesigner?

Virtuális asszisztens legyél vagy webdesigner?

2024. február 01.

Mindkettő fantasztikus lehetőség arra, hogy elhagyd a hagyományos kereteket, mint szoros, rugalmatlan munkaidő, helyhez kötöttség vagy akár a bérplafon. Egy ponton találkozik is a két munkakör, ahol a grafikai munka már az asszisztenciába hajlik – designerként is végezhetsz weboldal adminisztrációt, közösségi média tartalom készítést vagy felügyeletet és virtuális asszisztensként is sokszor találkozni már-már tervezői munkába […]

Tovább a cikkre
Secured By miniOrange