Barion Pixel

LOGÓLABOR

logó és arculattervező kurzus

Ebben a gyakorlatorientált tanfolyamban megtanulod, hogyan készíts logókat, arculatokat és egyszerű illusztrációkat az Affinity Designer segítségével.

JELENTKEZEM!

Szeretnéd elsajátítani a vektorgrafika alapjait, és készségeidet új szintre emelni?

Legyen szó céged arculatáról, személyes projektjeidről, vagy akár egy új vállalkozásról, mi itt vagyunk, hogy segítsünk neked mindezt megtanulni!

Képes leszel megvalósítani ötleteidet és elkészíteni saját, lenyűgöző terveidet!

Elképesztő lehetőségeket nyit meg előtted a vektorgrafikai tervezés! A Pixelgyár új Logólabor online kurzusával megismerheted a logó és arculattervezés fortélyait, és megvalósíthatod az ötleteidet!

Szakértő oktatónk nem csak megtanít, de támogatást is nyújt a tanulásodban!

Vida Hajnalka az Affinity Designer segítségével mutatja be a vektorgrafikai munka lépéseit! A kurzus során olyan eszközöket és technikákat sajátíthatsz el, amelyekkel többé nem lesz gond a logótervezés!

Szeretnél Te is hasonló szépségeket készíteni?

Szeretnél Te is hasonló logókat, arculatokat készíteni? Vida Hajnalka már 6 éve oktatónk a Pixelgyárban, minden tanulónk az ő segítségével küzd meg a vektorgrafikával és a visszajelzései alapján alakulnak ki az ezekhez hasonló arculatok. Ez az új leckecsomag az előző évek tapasztalatai és kérdései alapján készült, immár a népszerű és jóval elérhetőbb Affinity Designer szoftverhez.

JELENTKEZEM!

Mit tanulhatsz meg itt?

Mindent, ami szükséges ahhoz, hogy alaposan és felkészülten tervezz arculatokat! Fontos, hogy nem csak az alapfogalmak ismeretét és a szoftveres tudást kapod itt meg, hanem azt a mindsetet is, amivel tényleg igényes, egyedi és üzletileg is jól használható logókat tudsz majd tervezni önállóan!

A kurzusban bő 8 órányi videóanyag, 6 típuslogó, számtalan apró grafikai elem és moodboardok, brandingboardok, arculati elemek tervezése található.

8+ ÓRÁNYI RÉSZLETES
ÉS ALAPOS GYAKORLATI
VIDEÓANYAG

6 KLASSZIKUS LOGÓTÍPUS ÉS
GRAFIKAI / ARCULATI
ELEMEK ELKÉSZÍTÉSE

FACEBOOK CSOPORT
HASZNÁLAT ÉS OKTATÓI
TÁMOGATÁS 6 HÓNAPIG

Nézz bele a tananyagba!

Nem mindegy, hogy egy ilyen kurzuson a videóanyag mennyire követhető, hiszen elsősorban önállóan kell feldolgoznod! Nézz be az egyik konkrét leckébe, amit a kurzus közepéből vettünk ki ide! Mi nem árulunk zsákbamacskát! Ha szimpatikus volt, akkor viszont az egész csomag csak Rád vár!

Kitől fogsz tanulni?

Vida Hajnalka

Grafikus programok szakértője

Kérdezheted bátran Photoshoppal és Illustratorral kapcsolatos kérdésekben. Hajni nyomdai irányból jött, de ma már webes felületeken is dolgozik.

Hajni türelmesen válaszol a legbagatellebbnek tűnő kérdésekre is. Szeme mint a sasé, így észreveszi a javítandókat, de kritikája mindig építő, amelyekből rengeteget lehet tanulni.

Mikor indul?


Havonta egy alkalommal indítjuk el a jövőben ezt a kurzust,
minden hónap közepén. A következő alkalom:

2023. szeptember 15.

A jelentkezéseket és befizetéseket legkésőbb
az indulás előtt 24 órával várjuk!

LOGÓLABOR
logó és arculattervező kurzus

EGY ÖSSZEGBEN

149.900 Ft

kedvezőbb ár

EZ KELL NEKEM!

3 HAVI RÉSZLETBEN

54.900 Ft / hó x 3

.

EZ KELL NEKEM!

Iratkozz fel YouTube csatornákra!

blog

Segédlet Tanulás Az örök kérdés: mitől lesz jó egy weboldal?

Az örök kérdés: mitől lesz jó egy weboldal?

2023. május 30.

A digitális korban, amikor az internet szerepe és jelentősége egyre inkább fokozódik, a weboldalak kritikus szerepet töltenek be a vállalkozások és az egyéni vállalkozók online jelenlétében. Azonban az idő múlásával a weboldalak minőségi követelményei is folyamatosan változnak és fejlődnek. Ma már szinte elképzelhetetlen kitűnni a konkurencia közül egy igazán jó weboldal nélkül, ami megragadja a […]

Tovább a cikkre
Secured By miniOrange