Kiknek? – Webdesign Tanfolyam

Kiknek?

Szeretnéd ezt a szakmát megtanulni? Szükséged van egy képzésre, amely segít az indulásban?

A legtöbb ember aki a designerként szeretne dolgozni általában valamilyen hasonló témakörben szerzett kreatív múlttal rendelkezik – fotózás, kiadványszerkesztés, jó rajzkészség stb. Ezek jó alapot nyújthatnak, ha nincs ilyen, és az eddigi életedhez képest ez valami teljesen új, akkor sincs baj.
Legkevésbé sem a művészeti hajlamaid számítanak – a szín, forma, és arányérzék akkor is lehet veled született képesség, ha egyébként szabad kézzel nem tudsz egy egyenes vonalat sem húzni. És minden megtanulható.

Figyelem! Ez nem önjelölt művészeti iskola, annak ellenére, hogy sok anyagban lesznek fontos, és alapvető művészeti ismeretek. Nárciszok, és Nárcisszák számára nem ajánlom! A webdesign tervező folyamat, alkalmazott grafika, mely dekoratív, de mégiscsak üzleti célokat szolgál. Szolgál. Tehát nem öncélú pixelzsonglőrködés, hanem a piac igényeit kielégítő szolgáltatás.

Saját weboldalad szerkesztéséhez van szükséged webdesign ismeretekre?

Ez akkor is hasznos lehet, ha egyébként szakemberre bízod a munka főbb részeit. Olyanoknak ajánlom, akik hosszú távra terveznek az online vállalkozásaik terén, így akár nem egy, de több honlapot is üzemeltetnek, vagy vannak hasonló terveik. A design az amire egy vállalkozás a legkevesebbet tud/akar áldozni, mert legtöbbször mire eljut oda, már itt kell meghúzni a nadrágszíjat. Másrészt mindössze egy szükséges, de haszontalan kelléknek gondolják, ami felesleges pénzkidobás.
Ezen a tanfolyamon megtanulható az, hogy hogyan lehet a megjelenést üzleti célokra hasznosítani, mi az a vizuális kommunikáció, mit hasznos kérni a tervezés során, és egyáltalán hogyan is működik jól szervezetten egy ilyen folyamat. Sok pénzt megtakaríthatsz, ha nem futtok felesleges köröket a grafikusoddal, ill. a kisebb módosításokat akár már nélküle is eltudod végezni, úgy hogy nem végzel kontár munkát.
Tehát mindkét esetben az alapoktól felépítheted azt a hasznos tudást, amelyre szükséged van, rengeteg olyan gyakorlati információval kiegészítve, amelyet nem tanulhatsz meg egy iskolában sem.
Hogyan találj munkát? Mitől lesz sikeres egy weboldal? stb.