Barion Pixel
Ez itt a lifelong learning

Sosem tudhatsz eleget!

Blog

Ismét néhány oklevél érkezett!

2018. április 17. | Tóth Zsuzsanna

# # # # # #

A tavasz sokaknak meghozza a kedvét a tanuláshoz vagy a tanfolyam méltó befejezéséhez, ami ez esetben egy vizsgamunka leadását jelenti. Márciusban már mutattam nektek néhány remek beküldött megoldást, áprilisra is jutott egy-két olyan munka, ami talán téged is tanulásra inspirál vagy a vizsgafeladat befejezésére!

Mint minden hasonló posztban, itt is leírom, hogy a vizsgamunkákon látszik, hogy mennyire eltérő célokkal jöttök hozzánk tanulni, de éppúgy megtalálja a számítását az, aki ezt a területet tűzte ki karrier célból, mint az, akinek a más jellegű vállalkozása gazdagodik egy új honlappal. És készülnek hobbioldalak is, amelyek legalább olyan fontosak, hiszen hasznos információkat közvetítenek kellemes és befogadhat formában.

Péter Zoltánné Szilvi példája mutatja, hogy mennyire fontos a következetes, állandó tanulás, gyakorlás. Nem kapkodott, nem akart holnapra mindent, kisgyerek mellett tanult, de kellő időt fordított a szorgalmi feladatokra is, így jött létre a weboldala, ami mögött valódi tudás lapul, gondosan, tudatosan építkezve. Nagyon büszkék vagyunk Szilvire, sok sikert kívánunk a továbbiakra!

https://webdesignroad.com

Te tudod mire van szüksége egy nyuszinak? Mert ha nem tudod, akkor Becska Bernadett vizsgahonlapjáról megtudhatod! Három nyuszi gazdájaként összegyűjtötte mindazokat az infókat, amire egy frissen megnyuszisodott gazdi rákeres az interneten!

http://torpenyuszik.hu

Szabó-Rohonczi Krisztina egy nagyon érdekes vizsgamunkát adott be, egy teljesen új megközelítésű méhészeti honlapot találtam. Bevallom, hogy elfogult vagyok feléjük, mert nagy mézfogyasztó vagyok. Ezért is találtam érdekesnek a “Fogadj örökbe egy méhcsaládot!” projektet, mert az üzleti szellem találkozott a méhészet fontos ügyével! Krisztina amúgy az a tipikus vállalkozó tanulónk, akik az első leckéktől élesben hasznosította a családi vállalkozásukban a tanultakat! A honlapon minden fontos információt megtalálni, bízom benne sok család lesz örökbefogadó a honlap segítségével!

https://www.falusimeheszet.hu

Nem csak a posztban szereplő, de minden frissen végzett tanulónknak gratulálunk!

Nézd meg hasonló, vizsgamunkákat tartalmazó posztunkat is.
Ha kedvet kaptál, akkor jelentkezz Te is az egy éves Prémium vagy a féléves Prémium Plus tanfolyamunkra és készítsd el a saját honlapod, építsd meg az online vállalkozásod, válts munkát vagy a világot!

 

Iratkozz fel YouTube csatornákra!

blog

Segédlet Tanulás Az örök kérdés: mitől lesz jó egy weboldal?

Az örök kérdés: mitől lesz jó egy weboldal?

2023. május 30.

A digitális korban, amikor az internet szerepe és jelentősége egyre inkább fokozódik, a weboldalak kritikus szerepet töltenek be a vállalkozások és az egyéni vállalkozók online jelenlétében. Azonban az idő múlásával a weboldalak minőségi követelményei is folyamatosan változnak és fejlődnek. Ma már szinte elképzelhetetlen kitűnni a konkurencia közül egy igazán jó weboldal nélkül, ami megragadja a […]

Tovább a cikkre
Secured By miniOrange