Iskolakezdő OWT Nyílt Hétvége – 2018. augusztus 17-18. – Webdesign Tanfolyam

Iskolakezdő OWT Nyílt Hétvége – 2018. augusztus 17-18.

2018. augusztus 12. - 16:08 • írta: Tóth Zsuzsanna

Ősztől szeretnél webdesignt, honlapkészítést tanulni? Nem tudod melyik webdesign tanfolyamot válaszd a piacon lévő kínálatból? Mi egy nyílt nappal szeretnénk segíteni a döntésed, amivel végképp eldőlhet, hogy a voksod mellettünk teszed le vagy pont nem ezt keresed! Ez már egy elég jó ajánlat, nem?

Egy honlapon mindenki azt ír le, amit akar, ezért igazán jó döntést csak kellő körültekintéssel lehet hozni! Mire figyelj?

Láthatsz tanfolyami munkákat kirakva a weboldalon, de nyilván (mi is) a legjobb munkákból válogatva. De milyen úton jutottak el ide azok, akik ezeket megtanulták elkészíteni? Őket sem láthatod, nem tudod, hogy kaptak-e kérdéseikre választ, segítséget! Nem tudod, milyen feladatokon dolgoztak, milyen gyakorlatokat, motivációkat kaptak a tanulás során! Vegyél részt az OWT Nyílt Hétvégén és nézz meg különböző tudásszintű feladatmegoldásokat, szerezz róla bizonyosságot, hogy ez nem egy üres lufi, mert itt valóban kapnak támogatást, segítséget, visszajelzést a tanulóink!

Hangzatos ígéreteket olvashatsz, hogy mire leszel képes 3 vagy 6 hónap múlva, de senkit nem tudsz megkérdezni, hogy tényleg mire jutott ezzel a tanfolyammal!
Vegyél részt az OWT Nyílt Hétvégén és kérdezz meg róla akár 1500 embert! Igen, 1558 fő a jelenlegi pontos létszám a Facebook csoportban.
Ezzel azt is láthatod, hogy ha véget ér a képzés, akkor sem dobunk ki, vagy fizettetünk havidíjat – a volt tanulóink jelentős része a mai napig tesz fel kérdéseket vagy segít azoknak a saját tapasztalataival, akik most kezdik a tanulást! Ha ez az 1500+ fő elégedetlen lenne, akkor rólunk találnál olyan FB csoportokat, ahol több százan elégedetlenkednek, nem más tanfolyamokról… Mi olyan garanciát vállalunk, amilyet máshol nem találsz – 100% VALÓDI GARANCIÁT!

Lehet valaki jó szakember hosszú évek óta, de kevesen vannak azok, akik át is tudják adni a tudásukat – ehhez nem csak szaktudás szükséges, hanem türelem és empátia is. Gyakran halljuk tanulóinktól, hogy a máshol szerzett hiányos ismereteiket az oktató flegmasága tette igazán bicskanyitogatóvá! Vegyél részt az OWT Nyílt Hétvégén és láthatod majd, hogy oktatóink a legbagatellebbnek tűnő kérdésre is válaszolnak, és anyagaikat folyamatosan fejlesztik a felmerülő kérdések, problémák alapján alapján.

Jó, de mi az az OWT Nyílt Hétvége?

Az OWT Nyílt Hétvégén évente 3-4 alkalommal rendezzük meg, amikor lehetőséget nyújtunk arra, hogy ne csak a weboldalunkról tájékozódj a képzésről, hanem közvetlen a tanulói csoportban lásd, mire számíthatsz!

“Én nem is gondoltam, hogy emögött egy tényleg működő dolog van”
“Pozitívan csalódtam, hogy micsoda közösség rejlik az OWT mögött! Még csak kapkodom a fejem, de végre biztos vagyok benne, hogy jól döntöttem!”

Ezt nem lehet kívülről sem látni, sem megítélni. Ezért rendezünk nagyjából három havonta ilyen nyílt napokat. Sok-sok kérdés merül fel az online oktatásról, amelyre igazán csak úgy lehet hiteles választ adni, ha megmutatjuk vagyis betekintést nyújtunk a tanfolyam hátterét nyújtó zárt tanulói csoportba.

Ez a titkos tanulói Facebook csoport, ami sokak szerint felér egy külön tanfolyammal, egy igazi segítő és támogató közösség, itt hidaljunk át az online tanfolyam személytelenségét, amelyet minden tanulónk használhat a tanfolyam alatt, és bónuszként utána is, így akkor sem marad egyedül a kérdéseivel, ha már végzett.

A nyílt napokat azok számára biztosítjuk, akik tervezik, hogy a közeljövőben webdesignt szeretnének tanulni, de nem tudnak dönteni vagy a honlapon lévő információk mellé szeretnék, ha látnák, hogy ez valóban egy működő, élő tanfolyam.

Naponta max. 50 főt engedek be, ennyit bír el a csoport, így kérlek brahiból ne jelentkezz, mert olyan elől veszed el a lehetőséget, akit tényleg érdekel!

Hozzáférést kapsz a tanulói Facebook csoportunkhoz – ráadásul nem csak a fő csoportba, de az oktatók külön csoportjaiba is betekinthetsz!

Mit kell tehát tenned?

  1. lépés – Jelölj be ismerősnek – ez szükséges, hogy hozzá tudjalak adni a titkos csoporthoz, amelyet nem érsz el máshogy!
  2. lépés – Írj egy privát üzenetet a Messengeren, hogy azért jelölsz be, mert mielőtt beiratkoznál, szeretnél részt venni az OWT Nyílt Napon!
  3. lépés – Visszaigazollak és tagelni foglak a csoportban, amint hozzáadtalak! Böngéssz a csoportokban, amikor a három napon bármikor ráérsz! Augusztus 17. péntek reggel 8-tól folyamatosan adom hozzá a jelentkezőket a csoportokhoz, jelentkezési sorrendben. Augusztus 19. vasárnap este 8 óráig a vendégünk vagy, azaz ha csak péntek este vagy vasárnap reggel érsz rá, akkor is legyen módod kicsit körülnézni!

Így ha gyors vagy, három napon keresztül böngészhetsz a posztok között, olvasgathatod őket, hozzá is szólhatsz, kérdezhetsz, ismerkedhetsz, beszélgethetsz, megnézheted milyen feladatokon dolgoznak a tanulóink és milyen szintű tudásra tehetsz szert! Láthatod, hogy mi nem hagyjuk magukra a tanulóinkat, minden nap részt veszünk a csoport életében, néha éjjel is válaszolunk és nem csak annyit, hogy Google a barátod!

Kérlek a hozzáadás tekintetében légy türelmes, ilyenkor rengetegen jelölnek be, tesznek fel kérdéseket! Én a hétvége alatt folyamatosan online leszek, de közben teszem a dolgom, ahogy máskor. Egy üdvözlő üzenetben tagelni foglak, amint bekerültél a csoportba!

Játékszabályok:

  • A hozzáférésed 2018.augusztus 19. este 8 óráig szól, ez alatt át tudod böngészni a csoportot, utána minden nyílt napos látogatót törlünk a csoportból, de ha kedvet kaptál tanulóként természetesen visszavárunk!
  • Ha már voltál nálunk nyílt napon, akkor már volt alkalmad betekinteni. Most olyanokat várunk, akik még hallottak erről a lehetőségről, vagy lemaradtak róla! Téged is szeretettel várunk vissza tanulóként!
  • Amíg a csoportban tartózkodsz ne spamelj, ne viselkedj trollként, mert kinn találod magad gyorsan! A tanulói csoport egy barátságos hely, ezt minden eszközzel megőrizzük!
    Csak valós személy lehetsz – vagy annak tűnő profil, tehát nem álprofil, nem friss profil, nem oldal és nem céges profil – akárkit nem engedek be, ezt a jogot fenntartom! Ha nincs fotód magadról, normális neved, akkor sajnos nem foglak beengedni! Szintén kinnmaradnak a potyautasok pl. konkurens cégek emberei, bármilyen üzleti érdekünket sértő vagy fenyegető személy.

Várunk szeretettel!

Ezeket láttad már?

A szerző: Tóth Zsuzsanna
10. éve foglalkozom webdesign tervezéssel - Több ügynökségnél dolgoztam belsősként-külsősként (Mcorp Média, Alchimedia Studio, stb.), de ügyféloldalon is pl. Extreme Digital. Mára első helyre az oktatás lépett, a fennmaradó időben pedig online és offline tanácsadással, eseti szakértéssel illetve értékesítési rendszerek felülettervezésével foglalkozom. Büszke vagyok arra, hogy a saját cégem vezetem, és mindig keresem az új és kreatív jövőmegoldásokat. Munkáimból: http://awebdesigner.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük