Irány a kert! – Webdesign Tanfolyam

Irány a kert!

2017. július 07. - 17:43 • írta: Dörnyei Barbara

Örömmel látom, hogy egyre több kertészetnek van már szép weboldala, egyre nyílnak a kertészeti webáruházak és egyre több blogot is találok ilyen témában. Most itt a nyár, érnek a zöldségek, gyümölcsök, nyílnak a virágok, nagyon aktuális ez a téma, így gyűjtöttem néhány olyan dolgot, amik ehhez remekül használhatók, sablonok, grafikák és templatek!

Home Garden, 13 csodaszép akvarell technikával készült, növény clipartot találsz a csomagban, amit nagyon sokoldalúan használhatsz fel, weboldalon, közösségi média posztokhoz stb. Ez a technika egyébként most reneszánszát éli, nem ok nélkül népszerű, hiszen nagyon szép és jól lehet vele egy kis kézműves hangulatot csempészni az elkészült remekművekbe!


 

Még mindig akvarell, de ezúttal rendhagyó módon egy WordPress témát készítettek el ilyen grafikák felhasználásával, ez a Tendril. Nekem az eredmény nagyon tetszik, kicsit kilóg a mostanában tucatszám látható letisztult, minimalista designnal készült témák közül, mégis modern hatást kelt. Alkalmas lehet blog, vagy akár webáruház készítéséhez is.

 

Következzen egy grafika csomag, ami most ráadásul nagyon kedvezményes áron elérhető, benne rengeteg gyönyörűen megrajzolt és festett virággal, madárral! Találsz itt a mintákon kívül, háttereket, textúrákat is, mindezt nagyon sajátos vintage stílusban.

 

A Flowie, egy PSD template, amit egy online kertészeti áruházhoz készítettek. Szép, egyszerű, középre rendezett design, ami nagyon sok lehetőséget rejt az átalakításra, testre szabásra.

 

Végül pedig egy kézzel rajzolt kerti ikon készlet, ami 65 elemet tartalmaz, zöldségek, szerszámok és állatok, még egy csiga is, azt hiszem semmi nem maradt ki! Mivel mindegyik elérhető vektoros formában is, ezért tökéletesen alakíthatók, méretezhetők és akár át is színezhetők. Nagyon sokoldalúan használható készlet!

 

Ezeket láttad már?

A szerző: Dörnyei Barbara

Hosszú, kanyargós út után jutottam el először a netes marketing, aztán a web design világáig. Jelenleg a szívemhez igazán közel álló arculat tervezéssel és grafikus tervezéssel foglalkozom, leginkább kis- és középvállalkozások részére. Ezen kívül, mint OWT-s öregdiák, weboldalakat is készítek.

Weboldalam: http://barberrydesign.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Awwwards